Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie glowka jest zawsze najmlodsza a brzuch najstarszy. Ale lejarz mi tlumaczyl ze w polozebiu miednicowym zawsze wymiar glowy jest zanizony bo ciezko zmierzyc.
magda91, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
właśnie nadrobiłam pare stron po kilku godzinnej nieobecności i widze troszke zdjęć się posypało
MamoAdasia uroczy synek rzeczywiście ma coś wtych oczkach że można się zakochaćczy lekarz podał Ci wage Szymka?
Justi szczesliwa Panna Młoda
A Ty Krysti młodo wyglądasz nie powiedziała bym że jesteś rocznik 85'.
Madziutek farbowałam 2tyg temu włosy normalna farbą rozjaśniającą .
Gratuluje udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 21:09
Krysti, MamaAdasia lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnynoa8 wrote:właśnie nadrobiłam pare stron po kilku godzinnej nieobecności i widze troszke zdjęć się posypało
MamoAdasia uroczy synek rzeczywiście ma coś wtych oczkach że można się zakochaćczy lekarz pidał Ci wage Szymka?
Justi szczesliwa Panna Młoda
A Ty Krysti młodo wyglądasz nie powiedziała bym że jesteś rocznik 85'.
Gratuluje udanych wizytno mlodo wygladam bo mlodo się czuje
juz na przyszly rok w Marcu 13 skącze 30 lat
Rubi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynoa8 wrote:Krysti na kiedy masz termin? Mnie tez meczy zgaga:( i co wiecej chyba puerwszy raz w tej ciaży. No właśnie co do termometru to też jestem ciekawa jaki polecacie nie wiem jaki kupić
Ale ze wzgledu na moje serduszko i cisnienie Maly Urodzi się w Marcu ,w poniedzialek juz mi polozna oznajmila ze bym na cesarke się szykowala ,bo w moim pezypadku naturalnego nie bedzie .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam w domu ten termometr co mierzy się z czoła i daje różne wyniki. na początku ciąży jak byłam chora to temp mierzona dwa razy pod rząd różniła się o cały stopień. raz miałam gorączkę raz niee.. na pewno wygodniejszy jest ale kupię ten zwykły.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też dziś pytałam o poród, czy jest szansa na naturalny to moja gin powiedziała, że nie wie jak to z moja "maciczką" będzie ale raczej nie. teraz sie zastanawiam czy to lepiej bo moja szwagierka jest właśnie po zabiegu usuniecia endometriozy z blizny i jej sie to paskudzi, musi wyciskać z rany to co sie tam zbiera i tak samo znajoma miala a druga znajoma w styczniu też idzie po 7 miesiącach od ostatniego porodu bo jej się narobiło tego od groma. po cesarce moze byc ok a po kilku latach badz miesiącach jakies gówno narośnie na blizne i znów trzeba się męczyć.
-
Emca wrote:My mamy taki:
http://www.ceneo.pl/4551354?se=L-A0oZ8HFKG5Fw4Glw6LR8suYNmaiX-8&gclid=CN77_bK0y8ICFWjItAodDQUAFw
znajomi używali do wszystkiego praktycznie i się sprawdził
Ten termometr mają tez moi znajomi i jest raczej niezawodny ja go tez mam zamiar kupic. -
Ja jestem po cesarce i z blizna wszystko ok. Nic sie nie babralo, zostala taka biala kreseczka i tyle.
ale co sue nacierpialam kilka tygodni po operacji to moje. Boli okropnie, nie moglam chodzic ani wstac w nocy do dziecka. Karmienie tylko na lezaco.
teraz licze na porod silami naturyNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnySunSun wrote:Krysti a co ci jest? Jeśli możesz napisać ? Pytam bo ja też mam problemy z sercem i cisnieniem ale dopiero d styczniu zadecyduja co do porodu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Krysti to cesarke bedziesz miala po porod silami natury moze byc za duzym obciazeniem dla Twojego serca? Czy boja sie, ze Ci cisnienie wczesniej skoczy i lozysko sie odklei?