Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rubi dobrze, ze masz liste pytan i lepiej zameczyc polozna pytaniami niz sie stresowac potem. Im wiecej wiesz o szpitalu i warunkach tym mbiej bedziesz miala niespodzianek. Im mniej stresu przy pprodzie tym lepiej
MamaAdasia mnie tez ciagnie brzuch. Najgorsze jest to, ze mnie kluje w pochwie, jakby w szyjce. Lekarz mowi ze jest wszystko ok, ze w drugiej ciazy wiezadla juz rozciagniete i to dlatego. Ale jakos mnie to nie uspokaja. Czuje, ze powinnam wiecej pokegiwac i sie oszczedzac ale jak?! Nie moge sie doprosic zeby maz wzial chociaz jeden dzuen urlopu...Rubi, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Scarlet co do pracy. Moj kekarz wysyla wszystkie ciezarne na l4 od 30tego tc. Mowi, ze to juz taki czas gdzie powinno sie wiecej odpoczywac, polezec bo w tym czasie wszystko szybko moze sie zmienic jezeli chodzi o szyjke, skoki cisnienia itp.
moja siostra pracowala do 36tc bo suoer sie czula i nie bylo problemu. Tobie tylko zazdroscic ze masz tyle energii. Przyda Ci sie przy dziecku heheMamaAdasia, Scarlett2014, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Anastazja te wiezadla niby maja tak nisko przyczepy, dlatego czujemy klucie w pochwie. Ale to nieprzyjemne... Chyba w tym czasie musimy wiecej polezec
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Madzik82 wrote:Anastazja te wiezadla niby maja tak nisko przyczepy, dlatego czujemy klucie w pochwie. Ale to nieprzyjemne... Chyba w tym czasie musimy wiecej polezec
-
Ja mam to samo! W piereszej ciazy tego nie bylo. Od rana jest ok, im dalej idzie dzien tym jest gorzej. Moze to fajtycznie uroki drugiej ciazy
Skoro obie tak mamy to nawet pocieszajaceWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 16:54
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Madzik,Anastazja- to jest nas trzy, ja w 1szej ciązy też tak nie miałam, a teraz strasznie mnie brzuch ciągnie nawet jak stoję.Nawet jak przejdę kawałek, czuję jakbym ciężar niosła w brzuszku
Ale jak tu właśnie odpocząć, skoro nie ma komu zająć się dzieckiem nie mówiąc już o domu?
Mój mąż niby twierdzi że od 22.12 do 6.01 robi sobie wolne i zajmie się Adasiem, ale znając go po ok 2 dniach ucieknie gdzieś, ze niby do klienta itp..
Madzik, mnie w szyjce kłuło i czułam nisko ruchy jakiś czas temu, teraz już nie póki co... -
Anastacia, a Ty kobieto kiedy na zwolnienie się wybierasz?
Dziewczyny które mają dziecko i pracują- podziwiam, naprawdę, szacun.
Madzik masz rację, od 30 tc to już najwyższy czas odpocząć
Jestem tego zdania, że jeszcze sie napracujemy, a w ciąży jest się raz, dwa, no moze trzy.
U mnie też rano ok, ale później czuję brzuch coraz bardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:02
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki witam się po wizycie z małą wszystko ok szyjka w porządku ale niestety ma m cukrzyce i dostałam skierowanie do diabetologa no i 11kg na plusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:04
MamaAdasia, Madzik82, Scarlett2014, SunSun, kasss, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Jestem troszkę przerażona jak czytam ile kg przytyłyście w ciąży (tzn. tak mało). Ja przytyłam już 15 kg
. Jak tak dalej pójdzie to ciąże skończę jako wieloryb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:05
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Ewa super,że wizyta ok. Trzymam kciuki za tą cukrzyce. Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze
U mnie wychodzi,że przytyłam 5kg od początku. I nie wiem jak ja brzuch ostatnio mierzyłam,ze wyszło mi 113 cm skoro wczoraj i dzisiaj wyszło 105. Chyba wtedy coś źle przyłożyłam. Chciałabym nie przytyć więcej niż 10-12 kg bo i tak zaczynałam z ładnym zapleczem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:11
-
SunSun wrote:Ines nie przejmuj sie
po prostu twój organizm więcej odkłada lub moze masz więcej wody.Teraz w III trym przytyjemy ok 4,5 kg a do 20 kg to jeszcze luz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:12
MamaAdasia, SunSun lubią tę wiadomość