Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, nie miałam wcześniej okazji złożyć Wam życzeń więc czynię to teraz.
Przede wszystkim zdrowych i spokojnych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze. Smacznych potraw i wymarzonych prezentów pod choinką.
Niunia86, SunSun, Dorka1979, kasss, MamaAdasia, Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
czesc
a ja wroce do tematu tego co napisala MisiaMonisia na temat cukrzycy i bardzo sie ciesze ze to napisala.Akurat mnie to dotyczy i prawopodobnie bede miala insuline.Lubie wiedziec wszystko na dany temat,mimo ze do przyjemnosci to nie nalezy.
Dobrze ze dziewczyny pisza ile maja insuliny po jakim poziomie cukru,bo jestem jak narazie zielona.
I bardzo dobrze ze sa na forum poruszane tematy powazne,ale tez o dupie Maryni,wiec kazdy znajduje to co go akurat interesuje.
Przed swietami lezalam 4 dni w szpital powiatowym,a we wtorek przewiezli mnie do wojewodzkiego 60 km od miejsca zamireszkania.Troche gorzej,bo maz ma dalej dojechac no i lezenie w same swieta,ale sprzet w razie czego lepszy i zaloga lekarzy.Podali od razu podwojna dawke leku od cisnienia zeby zbic.Zastosowali wladnie na poczatek diete cukrzycowa,wiec bojac sie smakolykow swiatecznych wcale nie tykam.Dali mi kolejna serie sterydow na pluca dla dzieci,bo podobno tak jak dostalam w 23 tygodniu to za wczesnie-badz tu madry. Dzieciaki waza 835 g i 837 . Plec juz slyszalam rozne wersjeostatnia wersja to dwie dziewczyny zamiast parki.Smieje sie ze dowiem sie jak sie urodza.
Dziewczyny zdrowych, spokojnych i rodzinnych Swiat Bozegonarodzenia,cieszmy sie ze mamy jeszcze troche dla siebie.SunSun, kasss, jasmin, Madzik82, gosiaczek31, loszcz, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja kochane byłam w szpitalu 23 założyli mi holter na 24 praktycznie mi nie przeszkadzał w domu jak robiłam jedzonko na świeta gorzej ze spaniem ale przeżyłam
wczoraj mi zdieli o 14 holter i luzik mogłam ubrać się normalnie bez odstających kabelków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 12:33
Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie
Pochwalę się łożeczkiem dla mojej księżniczki
SunSun, Krysti, Anastacia33, Niunia86, anet525, belladonna, Madzik82, kasss, MamaAdasia, MisiaMonisia, madziutek 23, gosiaczek31, loszcz, Sarah88, slodka100, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Justii śliczne moje wlasnie przyjechali a mnie w domu nie ma. Dobrze ze sąsiadka przyjęła paczke w sobotę jak wrócę to tez lukne na swoje bo nie moge się doczekać jak je zobacze
-
nick nieaktualnyCześć mamusie
Ja właśnie odpoczywam po świętach pada u mie śnieg ale niestety zaraz się topi a szkoda
limcia bidulko dużó zdrówka ci życzę to masz kiepskie święta ale jak trzeba być w szpitalu dla dobra twojego i dzieci to trzeba co do płci dzieci to masz racje dowiesz się jak się urodzą bo lekarze na usg się czasem mylą
justi super łóżeczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 18:35
limcia, MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SunSun wrote:A podlinkujesz ? Chce kupić po nowym roku a w twoim sie zakochałam
pewnie
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-gryka-baldachim-super-gratisy-i4837452327.htmlSunSun lubi tę wiadomość
-
MamaAdasia, kasss, jasmin, Dorka1979, Niunia86, gosiaczek31, loszcz, Scarlett2014, bella82, noa8, madziutek 23, Krysti, Emca, kaczamila lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
czesc mamuski!
straszne tu pustki
jak mijaja Swieta?
u mnei wszystko ok, duzo jedzenia i spotkan z Rodzinka. jestem kopletnie zakochana w siostrzencu, ktory ma 7miesiecy i jest po prostu boski!
milego dnia!MamaAdasia, Scarlett2014, noa8, Niunia86, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Witam w 30 tym tygodniu ! Kiedy to zleciało
U nas od wczoraj biało.
Boję się po tym jedzeniu świątecznym stanąć na wagę, ale co tam Święta są
U nas też spotkania z rodziną i jedzenie.
Madzik, pięknie mała rośnie , brzuszek śliczny
Miłego świętowania !
A ja przeziębiona, katar mnie męczy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 08:41
noa8, Scarlett2014, bella82, Niunia86, Madzik82, kasss, SunSun, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy ostatecznie siedzieliśmy wczoraj sami w domu co skutecznie zepsuło mi humor
ale jesteśmy już w samochodzie i jedziemy do moich rodziców co z kolei obecnie skutecznie poprawia mi humor
również zaczynam dziś nowy tydzień a jutro pewnie odbierzemy wózek
I właśnie zaczął padać śnieg ale to mniej akurat średnio kręcidpa równowagi wypije więc pyszną herbatę z sokiem malinowym i cytryną i zjem te wszystkie pyszności o których wczoraj marzyłam
Milego świętowania!bella82, Niunia86, Madzik82, SunSun, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u rodziców niespodzianka! Piękne rzeczy dla Juniora pod choinką! M.in. kombinezony na zimę (będą jak znalazł na wyjście ze szpitala!) i eleganckie spodenki!
to i pyszne ciasto naprawdę poprawiło mi humor
SunSun, Niunia86, Anastacia33, gosiaczek31, Madzik82, bella82, kasss, kaczamila lubią tę wiadomość