Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunsun,MamaAdasia,Madzik ,Madziutek śliczne brzuszki i ładnie wygladacie
MamaAdasia Adaś przystojniak juz duży chlopczyk;-)
Ja mam wizytę 7 sycznia i spodziewam się 20kg tak wiem że to dużo ale juz mam 17 a też dużo nie jem w święta nawet nie czulam sie grubo choć juz po zdjęciach widać ze pyza jestem nogi spuchly buzia też ale cieszę sie ze to juz prawie koncowka jak tak patrzę na wasze zdjecia to ja najgrubsza na marcowkach jestem;-)SunSun, MamaAdasia, Madzik82, gosiaczek31, madziutek 23 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKass jeśli u Ciebie kilogramy to woda to może okazać się że schudniesz szybciej niż my! Nie ma reguły. A wizytę ja też mam 7ego
usg 3 trymestru
MamaAdasia Twój syn będzie przystojnym straszym bratem!
Madzik z tymi włosami mnie nie pocieszyłaśja też mam mało włosów i bardzo cienkie. Prawie 30 lat zajęło mi ich doprowadzenie do ładu
Kurcze przez dzień mój mąż czuł się lepiej a teraz znowu jest gorzejmam wyrzuty sumienia zże przyjechaliśmy do moich rodziców. Niby cały dzień siedzimy w domu ale pewnie u nas czułby się swobodniej. Jutro muszę znaleźć mu jakiegoś lekarza
i odbierzemy tylko wózek i wracacmy do domu.
MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Co do wlosow to niestety to jest tak, ze,w czasue ciazy nie wypadalo mi nic a potem, 3 miesiace po porodzie jakby wypadaly te wszystkie zalegle wlosy. Maz mudial przetykac wanne bo sie zapchala kilka razy. Moje wlosy byly w calym domu... Ale spokojnie, odrastaja potem.
Wiecie co... Ja sobie dxisiaj zrobie wieczor rozpusty i zjem wszystkir swiateczne resztki zeby mnie jutro nie kusily.MamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyZ innej beczki. Czy któraś z Was zna Żyrafe Sophie? http://www.zyrafka-sophie.pl/pl/o-sophie/zalety-sophie
Wiem o niej od mojej zachwyconej koleżanki ale ona jest trochę eko a ja chyba nie. Opinie w necie są super ale jakoś jestem sceptyczna więc pytam Was bo ja się nie znam. -
nick nieaktualnyKass wózek mamy w Tarnowie bo jest prawie 100 zł tańszy ale przede wszystkim obsługa w sklepie znacznie milsza. Ostatnio mam wrażenie że w dużych sieciach średnio im na klientach zależy...
A propos wagi to właśnie zamówiłam sobie powiadomienie o dostępności: http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazka,6114,Lekkosc?utm_source=SARE&utm_medium=email&utm_campaign=Zobacz%2C+jakie+tytu%C5%82y+ju%C5%BC+wkr%C3%B3tce+kupisz+na+znak.com.pl%21lubie książki Ani Starmach bo ma proste przepis a w marcu może przydać się coś lekkiego
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Scarket... Moje dziecko ma chyba wszystkie mozliwe zabawki a i tak najlepiej bawi sie klamerkami, plastikowymi kubkami, fasola, trzepaczka do bialek i zakretkami od butekek hehe
Scarlett2014, gosiaczek31, MamaAdasia, Rubi, Rubi lubią tę wiadomość
Witam się i ja!
Dziewczyny imponujące zdjęcia! Super pamiąteczka brzuszków;-)
Praktycznie można powiedzieć , że już po Świętach.. Nie jedłam zbyt dużo jakoś tak szybko się napełniałam , czy Wam kregoslupy tez dokuczały podczas siedzenia? Bo ja w pewnym momencie juz nie moglam sie ulozyc.
Kilogramami sie nie martwcie! Jeszcze zatęsknimy za tymi slodkimi kg
Scarlett potwierdzam A.Starmach ma fajne i proste przepisy .
Scarlett2014, MamaAdasia lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Ja ide 5tego stycznia. Poki co mam 4kg na plusie ale po swietach to sie szybko zmieni.
w ogole mam wrazenie ze mi teraz z dnia na dzien brzuch sie powieksza wiec chyba Was zaraz wszystkie dogonie.
MamaAdasia Ty tez masz ten brzuszek maly, na druga ciaze to juz w ogole.
po nowym roku zabieram sie za wyprawke. Do konca stycznia chce miec wszystko gotowe.
Juz nawet ustalilam date chrztu. Robie,w czwarta niedziele marca bo chce miec szybko z glowy.Dorka1979, SunSun, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Hej dziewczyny. Wolę na wagę nie wchodzic po tych trzech dniach obżarstwa. Ale teraz już koniec z łasuchowaniem. Wracam do normalnego trybu żywieniowego. Plan na ostatnie dwa miesiące mam taki, że dopuszczam przytycie tylko trzech kilogramów. Mam nadzieję że się uda.
Znam Żyrafę Sophie. Tak sie u mnie w pracy utarło, że jak któraś urodzi to zawsze w wyprawce dostaje tą zabawkę. Jak dotychczas wszystkie były zachwycone (dzieci też).Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 00:22
Scarlett2014, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObudziłam się i nie śpię od godziny
mój mąż kaszle obok a kot wpycha się pod kołdrę. Dla kogoś do wariatów - dla mnie standard
zaraz wstanę zrobię śniadanie, pójdę po wózek, zakupy, znajdę lekarza dla męża itd. Coraz częściej słysze że nie zachowuje się jakbym była w ciąży ale nie wiem czy to komplement. W każdym razie w 7 miesiącu mam naprawdę sporo sił choć bałam się że będzie odwrotnie.
Z kręgosłupem ja miałam największe problemy koło 20stego tygodnia czyli w okolicach jak miałam największy skok wagi. Teraz naprawdę jest lepiej i nawet nie będąc w ciąży plecy nie raz bardziej mi dokuczały. Może organizm przystosował się do nowej wagi? A może dużo dało mi to że korzystając z ładnej pogody z znowu często wybierałam spacer zamiast samochodu w drodze do pracy. Dla tego taki mi się teraz śnieg nie podoba. Nie wiem czy zdecyduje się na 30minutowy spacer o świcie przy minusowej temperaturze i w śniegu. Zobaczymy.
Dzięki za opinie o zyrafie. Ja jestem sceptyczna tzn. myśle ze Juniorowi by się spodobało ale czy naprawdę jest różnica między takim gryzakiem a takim za 20 zł? Ale tak jak pisałam ja nie mam eko zainteresowań i nie umiem ocenić czy ten materiał faktycznie jest taki rewelacyjny.
Inna sprawa że pewnie kupiłbym tą zyrafe gdybym wierzyła że mój idealny plan ma szansę się zrealizować. Tzn. ja w rozmiarze S w pięknej sukience, delikatnych szpielczkach i idealnie ułożonych włosach z uśmiechniętym Juniorem w cudownych ciuszkach i z żyrafą w ręcew praktyce podejrzewam że może to się skończyć dzinsami i balerinkami u mnie (wersja lajtowa) i jakaś nakrętka albo czymś w buzi Juniora (oby to tylko nie był nasz kot!)
A gdybym przytyła jeszcze tylko 3 kilogramy to chyba płakałabym ze szczęściachoć po zachamowaniu monstrualnego przyrostu i tak wrócił mi humor i znowu oglądam ubrania w rozmiarze S. W Wigilię miałam nawet ochotę zamówić jeden sweter korzystając z gigantycznych przecen. Ale zachowałam rozsądek
jak to mówią nadzieja matką....
loszcz, MamaAdasia, SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Nie mogę spać
Co noc synek urządza sobie dyskotekę w brzuchu i nie śpię przez 2-3 godz az sobie zaśnie. Męczy mnie tym okropnie...
Zyrafka Sophie jest bardzo popularna. Sama zastanstanawialam się nad jej zakupem az do tamtego tyg kiedy pojechalam z prezentem do mojej koleżanki I jej 5 miesięcznego synka który zabkuje i jest mega marudny.Kupila wiec mu zyrafke a on nia rzucil w kąt i w ogóle nie chce się nią bawić. Ogólnie przypomina mi trochę zabawkę dla psa swoim materialem i piszczalka.Widac zależy od dziecka czym się bawi i co lubi a co nie. -
Wlasnie sie zważyłam i mam dola.Przytylam 3 kg w 4 tyg
W sumie mam juz 8 kg na plusie a miałam sie w max 10kg zmieścić(zalecenia lekarza).Dodam tylko ze w te święta nie jadlam az tak dużo bo w wigilię pracowalam (praktycznie do 22 a potem zjadlam kanapkę z serem i kilka mandarynek).na następny dzień byliśmy u siostry i tam już byla wyzerka
a wczoraj caly dzien w domu bo moj pojechał się ze swoimi dziećmi spotkać (które sa już dorosłe ale mimo wszystko szczerze mnie nienawidzą ze zabralam im tatusia) i zjadlam tylko kawałek ryby na śniadanie, indyka na obiad i lekka sałatkę na kolacje + 2 male kawałki ciasta na podwieczorek.to chyba nie jest az tak duzo. ..
Musze sobie dietke strzelić (same zdrowe jedzenie bez słodyczy, smazonego itd)
Juz mam rozstępy na brzuchu
Piersi mam cale w rozstepach jak zebra.nic mi nie pomaga smarowanieO nieee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 07:43
Ewelaa, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
U mnie nowy tydzien!
Dzień dobry...
Moje piersi tez w rozstepach ale na brzuchu jeszcze nie przyuwazylam, zapewne jeszcze wyjda pod koniec.. A jak u Was macie rozstepy juz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 08:46
gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia