Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki ja też nie mogę spać w nocy bo albo wstaję co godzinę na siku albo żebra mie bolą i nie mogę znaleść przez to wygodnej pozycji do spania
emartea nie martw się napewno zdążyysz kupić całą wyprawkę
noa waga się noie przejmuj dla pocieszenia powiem ci że ja jestem już 11kg na plusie a jakoś dużo nie jem
mamaAdasia zdrówka życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 15:50
MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynoa8 wrote:U mnie nowy tydzien!
Dzień dobry...
Moje piersi tez w rozstepach ale na brzuchu jeszcze nie przyuwazylam, zapewne jeszcze wyjda pod koniec.. A jak u Was macie rozstepy juz?
loszcz mi wyszły rozstępy na brzuchu z jednej strony ale na szczęście nie są jakieś duże bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 15:45
-
Muszę się wam pochwalić, ze pierwszy raz w życiu mam wszystko czego sobie zyczylam.Jestem szczesliwa ale tez dziwnie tak jakoś mi jest. Od lat chcialam dzidziusia teraz mnie kopie po nocach
wymarzylam sobie pierścionek (bo małżeństwem nie jesteśmy) taki z diamentem i go dostalam !!!Osobiście wolę dawać niż brać i nigdy nie chcialam jakis niewiadomo jakich podarków. Ewentualnie cos do domu np.nowa drukarke jak stara sie zepsula itd Tym razem zobaczyłam na wystawie pierścionek i musialam cos napomknac ze mi się strasznie podoba ale w zyciu bym nie pomyślała ze go dostane.
Nigdy w życiu nie dostałam takiego prezentu .Teraz kiedy moj sie zapytal czy mam jakieś marzenie okazalo się ze oprócz zdrowia dla naszego synka nie mam absolutnie żadnych marzeń. (Nie chce miec rozstępów ale na to nikt nie ma wpływu)
MamaAdasia, SunSun, gosiaczek31, Niunia86, Dorka1979, Ewelaa, belladonna, Madzik82, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem cała w rozstępach, uda,pośladki, wewnętrzna strona ud, brzuch,piersi i są to zarówno stare jak i nowe.noa8 wrote:U mnie nowy tydzien!
Dzień dobry...
Moje piersi tez w rozstepach ale na brzuchu jeszcze nie przyuwazylam, zapewne jeszcze wyjda pod koniec.. A jak u Was macie rozstepy juz?
Dziś zaczęłam 32 tydzień, zostało mi 63 dni do porodu a na wadze +11kg, w poniedziałek albo wtorek idę na podgląd małej ale to się okaże w poniedziałek kiedy pójdę, bo muszę zadzwonić do Eskulapu i zapytać czy tam mają USG 3D jak mają to idę w poniedziałek bo moja lekarka też tam przyjmuje, tylko wtedy będzie drożej ale chciałabym mieć pamiątkę w 3D.
gosiaczek31, loszcz, MamaAdasia, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki my dziś pojechaliśmy zawieźć siostrę i przy okazji tak spontanicznie kupiliśmy wózek tz zamówiliśmy będzie za 4 tyg wybraliśmy jedo fyn memo jest super lekki i fajnie się prowadzi w sumie nic innego nam się nie podobało wszystkie co wcześniej w necie oglądaliśmy na żywo zupełnie inaczej wygladaly;-)
Justyska super że juz u siebie jesteście
MamaAdasia wracaj do zdrowia;-)
Loszcz super niespodzianka
ja też do szczęścia juz nic nie potrzebuje zdrowa córeczka i kochany maz czego chcieć wiecej;-)
loszcz, SunSun, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
[/url]

-
nick nieaktualnywedług mnie to nic takiego, sama się jeszcze bardzo zastanawiam jak ja będę karmić.Justyska89 wrote:Bylam przeciwna tak szybkiemu odwiedzaniu małego dziecka ale w sumie sami dzwonili do mojego ojca żeby przyjechać jak chcemy bo jego żona bardzo dobrze się już czuję. nie karmi piersią tylko butelka od początku. Szczeze mówiąc nie wiem co o tym myśleć ale no cóż.
A co Ci się śniło na nowym miejscu, bo pierwsze sny na nowym miejscu się spełniają.
-
Dawno nie wstawiałam brzuszka więc nie zdziwcie sie że jest taki wielki ja juz się przyzwyczaiłam ale te 17kg strasznie ciąży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 17:56
loszcz, madziutek 23, SunSun, gosiaczek31, Niunia86, noa8, jasmin, bella82, Madzik82, MamaAdasia, Emartea, Scarlett2014, ines31, kaczamila lubią tę wiadomość
[/url]

-
Kass jakos damy rade pozbyc sie zbednych kg nie martw sie.jak sobie przypomne jak bylo po pierwszym porodzie to przez pierwsze miesiace mój świat kręcił sie wokół oliwki i wogole nie patrzylam jak wyglądam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 18:41
MamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja też witam się po świętach. Cały czas miałam wrażenie, że pęknę, chociaż wcale dużo nie mogłam zjeść. Dwa dni wymęczyłam się na rozkładanej sofie u rodziców i jak wczoraj wróciliśmy to bardzo doceniłam mój materac. Właśnie zamówiłam też materacyk dla Małej.
Brzuch znów mi urósł i podniósł do góry, a kopniaki czuję już pod samymi cyckami (dziś musiałam jechać po nowe staniki, bo w żaden już nie mogę się zmieścić).
Kasss wydaje mi się tycie w ciąży jest niestety trochę uwarunkowane genetycznie. Ja się nie objadam, a też tyję bo bardziej jestem podobna do rodziny mojego taty, natomiast moja mama i siostra jak rodziły to ważyły 56-59 kg. Ale za to siostry mojego taty miały lekkie porody, więc tym się pocieszam
Jaki zamówiliście kolor jedo fyn? My na 99% jesteśmy zdecydowani, bo niestety graco evo ma średnie opinie jeżeli chodzi o kółka i amortyzację.
W ogóle mój mąż cały czas mi marudzi i pogania z wyprawką i wszystkimi rzeczami do szpitala. Dziś chciał jechać po wózek, a jak powiedziałam, że na spokojnie w styczniu wszystko załatwimy to zapowiedział, że w pierwszy weekend zamawiamy wózek i wszystkie rzeczy do szpitala dla mnie i małej kupujemy, bo on później sam nie podoła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 19:38
MamaAdasia, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
my zamówiliśmy granatowy z biala Eco skóra choć szary też był ładny amortyzację ma super maz był zachwycony ze tak fajnie i lekko się prowadzi i ma jedna z najlepszych spacerowek tak nam w sklepie pan mówił mi bardziej podobał się clasic ale wzięliśmy memo różnią się tylko raczka u góry ale maz mało rzeczy wybiera wiec pozwoliłam mu zdecydowac
[/url]

-
MamaAdasia - mam szkraby w wieku ciut ponad 3,5 i niecałe 1,5 roku. Jak się kolejne urodzi to syn będzie miał prawie 4 lata, a córa 1 i 7 miesięcy.
Ja już mam ponad 10 kg na plusie (28 tc). Ale jestem szczupła, więc tylko brzuszek jak piłka wygląda. Po poprzednich ciążach nie było problemów ze zrzuceniem kilogramów. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
MamaAdasia, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny
narazie śpimy raz u siebie raz u moich rodziców bo tam kuchni jeszcze nie mamy. dzisiaj np śpimy u rodziców.
Dorka nic mi się nie śniło bo pół nocy się męczylam co godz się budziłam masakra normalnie.
Kasss ślicznie wyglądasz
widzę ze jednak camarelo nie kupiliście ja juz na 99% seville kupuje bo juz wczoraj widziałam na zywo i się zakochalam
Dorka1979, MamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny