X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett to typowo męskie

860isg18r6bpss11.png
  • belladonna Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAdasia, u mnie będzie trzecie, to teraz na pewno już na głowę ktoś mi wejdzie ;)

loszcz, MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belladonna, a w jakim wieku Twoje pociechy ?

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki ja też nie mogę spać w nocy bo albo wstaję co godzinę na siku albo żebra mie bolą i nie mogę znaleść przez to wygodnej pozycji do spania

emartea nie martw się napewno zdążyysz kupić całą wyprawkę

noa waga się noie przejmuj dla pocieszenia powiem ci że ja jestem już 11kg na plusie a jakoś dużo nie jem :(

mamaAdasia zdrówka życzę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 15:50

MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    U mnie nowy tydzien! ;-) Dzień dobry...

Moje piersi tez w rozstepach ale na brzuchu jeszcze nie przyuwazylam, zapewne jeszcze wyjda pod koniec.. A jak u Was macie rozstepy juz?

loszcz mi wyszły rozstępy na brzuchu z jednej strony ale na szczęście nie są jakieś duże bardzo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 15:45

• loszcz Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się wam pochwalić, ze pierwszy raz w życiu mam wszystko czego sobie zyczylam.Jestem szczesliwa ale tez dziwnie tak jakoś mi jest. Od lat chcialam dzidziusia teraz mnie kopie po nocach ;-) wymarzylam sobie pierścionek (bo małżeństwem nie jesteśmy) taki z diamentem i go dostalam !!!Osobiście wolę dawać niż brać i nigdy nie chcialam jakis niewiadomo jakich podarków. Ewentualnie cos do domu np.nowa drukarke jak stara sie zepsula itd Tym razem zobaczyłam na wystawie pierścionek i musialam cos napomknac ze mi się strasznie podoba ale w zyciu bym nie pomyślała ze go dostane.
    Nigdy w życiu nie dostałam takiego prezentu .Teraz kiedy moj sie zapytal czy mam jakieś marzenie okazalo się ze oprócz zdrowia dla naszego synka nie mam absolutnie żadnych marzeń. (Nie chce miec rozstępów ale na to nikt nie ma wpływu)

MamaAdasia, SunSun, gosiaczek31, Niunia86, Dorka1979, Ewelaa, belladonna, Madzik82, kaczamila lubią tę wiadomość

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    U mnie nowy tydzien! ;-) Dzień dobry...

Moje piersi tez w rozstepach ale na brzuchu jeszcze nie przyuwazylam, zapewne jeszcze wyjda pod koniec.. A jak u Was macie rozstepy juz?
    Jestem cała w rozstępach, uda,pośladki, wewnętrzna strona ud, brzuch,piersi i są to zarówno stare jak i nowe.
    Dziś zaczęłam 32 tydzień, zostało mi 63 dni do porodu a na wadze +11kg, w poniedziałek albo wtorek idę na podgląd małej ale to się okaże w poniedziałek kiedy pójdę, bo muszę zadzwonić do Eskulapu i zapytać czy tam mają USG 3D jak mają to idę w poniedziałek bo moja lekarka też tam przyjmuje, tylko wtedy będzie drożej ale chciałabym mieć pamiątkę w 3D.

gosiaczek31, loszcz, MamaAdasia, kaczamila lubią tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki my dziś pojechaliśmy zawieźć siostrę i przy okazji tak spontanicznie kupiliśmy wózek tz zamówiliśmy będzie za 4 tyg wybraliśmy jedo fyn memo jest super lekki i fajnie się prowadzi w sumie nic innego nam się nie podobało wszystkie co wcześniej w necie oglądaliśmy na żywo zupełnie inaczej wygladaly;-)
    Justyska super że juz u siebie jesteście
    MamaAdasia wracaj do zdrowia;-)
    Loszcz super niespodzianka ;-)
    ja też do szczęścia juz nic nie potrzebuje zdrowa córeczka i kochany maz czego chcieć wiecej;-)

loszcz, SunSun, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAdasia zdrówka zapomialam wcześniej napisać. Wiem jak choroba może wymeczyc.Kuruj się :-*

MamaAdasia lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Bylam przeciwna tak szybkiemu odwiedzaniu małego dziecka ale w sumie sami dzwonili do mojego ojca żeby przyjechać jak chcemy bo jego żona bardzo dobrze się już czuję. nie karmi piersią tylko butelka od początku. Szczeze mówiąc nie wiem co o tym myśleć ale no cóż.
    według mnie to nic takiego, sama się jeszcze bardzo zastanawiam jak ja będę karmić.
    A co Ci się śniło na nowym miejscu, bo pierwsze sny na nowym miejscu się spełniają.

• kasss Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno nie wstawiałam brzuszka więc nie zdziwcie sie że jest taki wielki ja juz się przyzwyczaiłam ale te 17kg strasznie ciąży
    vhxnyh.jpg
    2n87g34.jpg
    2yw7gis.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 17:56

loszcz, madziutek 23, SunSun, gosiaczek31, Niunia86, noa8, jasmin, bella82, Madzik82, MamaAdasia, Emartea, Scarlett2014, ines31, kaczamila lubią tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass jestes śliczna :-)

MamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość

201503231678.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass jakos damy rade pozbyc sie zbednych kg nie martw sie.jak sobie przypomne jak bylo po pierwszym porodzie to przez pierwsze miesiace mój świat kręcił sie wokół oliwki i wogole nie patrzylam jak wyglądam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 18:41

MamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz dziękuje;)
    Anastacia nie martwie sie tylko zastanawiam jak to możliwe ze wszystkie macie po kilka kg a u mnie już tyle nie jem wiecej niz przed ciażą i nie wiem skąd tyle

loszcz lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja też witam się po świętach. Cały czas miałam wrażenie, że pęknę, chociaż wcale dużo nie mogłam zjeść. Dwa dni wymęczyłam się na rozkładanej sofie u rodziców i jak wczoraj wróciliśmy to bardzo doceniłam mój materac. Właśnie zamówiłam też materacyk dla Małej.

Brzuch znów mi urósł i podniósł do góry, a kopniaki czuję już pod samymi cyckami (dziś musiałam jechać po nowe staniki, bo w żaden już nie mogę się zmieścić).

Kasss wydaje mi się tycie w ciąży jest niestety trochę uwarunkowane genetycznie. Ja się nie objadam, a też tyję bo bardziej jestem podobna do rodziny mojego taty, natomiast moja mama i siostra jak rodziły to ważyły 56-59 kg. Ale za to siostry mojego taty miały lekkie porody, więc tym się pocieszam ;)

Jaki zamówiliście kolor jedo fyn? My na 99% jesteśmy zdecydowani, bo niestety graco evo ma średnie opinie jeżeli chodzi o kółka i amortyzację.

W ogóle mój mąż cały czas mi marudzi i pogania z wyprawką i wszystkimi rzeczami do szpitala. Dziś chciał jechać po wózek, a jak powiedziałam, że na spokojnie w styczniu wszystko załatwimy to zapowiedział, że w pierwszy weekend zamawiamy wózek i wszystkie rzeczy do szpitala dla mnie i małej kupujemy, bo on później sam nie podoła :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 19:38

MamaAdasia, Niunia86 lubią tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się poświątecznie i w nowym tygodniu :)

Poszłam za rada Sun i tez używam colon c i na mnie bardzo dobrze działa,więc polecam.

loszcz, SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my zamówiliśmy granatowy z biala Eco skóra choć szary też był ładny amortyzację ma super maz był zachwycony ze tak fajnie i lekko się prowadzi i ma jedna z najlepszych spacerowek tak nam w sklepie pan mówił mi bardziej podobał się clasic ale wzięliśmy memo różnią się tylko raczka u góry ale maz mało rzeczy wybiera wiec pozwoliłam mu zdecydowac

gann3e3k1ojenyv4.png
  • belladonna Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAdasia - mam szkraby w wieku ciut ponad 3,5 i niecałe 1,5 roku. Jak się kolejne urodzi to syn będzie miał prawie 4 lata, a córa 1 i 7 miesięcy.
    Ja już mam ponad 10 kg na plusie (28 tc). Ale jestem szczupła, więc tylko brzuszek jak piłka wygląda. Po poprzednich ciążach nie było problemów ze zrzuceniem kilogramów. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.

MamaAdasia, Niunia86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :) narazie śpimy raz u siebie raz u moich rodziców bo tam kuchni jeszcze nie mamy. dzisiaj np śpimy u rodziców.
    Dorka nic mi się nie śniło bo pół nocy się męczylam co godz się budziłam masakra normalnie.
    Kasss ślicznie wyglądasz :) widzę ze jednak camarelo nie kupiliście ja juz na 99% seville kupuje bo juz wczoraj widziałam na zywo i się zakochalam

Dorka1979, MamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę taki wózek kupić, czerwony
    http://allegro.pl/wozek-spacerowy-wiking-gratisy-pompowane-kola-i4910833205.html?no-rwd=1#tabsContent

‹‹ 882 883 884 885 886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ