Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:oj tak
kaczamila lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:Ja tak samo pisałam do producenta ale niestety nie pofatygowal sie z odpowiedzią
przejdę sie do tego świata dziecka i jak nam sie spodoba to zamowie najwyżej przez neta.
SunSun lubi tę wiadomość
[/url]
-
Witam drogie Panie.
Chciałabym złożyć Wam życzenia: aby te Święta były spokojne,rodzinne oraz radosne.
Gratuluję udanych wizyt.
Moja też udana,synek ma 1277g, wszystko rozwija się prawidłowo. Nadal w położeniu główkowym. Ja od początku ciąży przytyłam 10kg. Następna wizyta 21 styczeń.
Zrobiłam dziś małe zakupy:wanienka,stojak,przewijak,smoczki oraz pieluchy tetrowe.
Przetestowałam kilka wózków.Zastanawiam się nad graco evo xt. Mam święta na przemyślenie wyboru.
Pozdrawiam ciepło.
ps: maluch jest starszy o 3 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:46
kasss, Scarlett2014, SunSun, gosiaczek31, Niunia86, Emrica, loszcz, MamaAdasia, anet525, Krysti, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Pewnie jutro jeszcze tu zajrzę ale jak by mnie nie było to chciałam Życzyć Wam Wesołych Świąt, spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze.Zdrówka dla Was i waszych maluszków, żeby prawidłowo się rozwijały i urodziły zdrowe, śliczne i o czasie oraz porodów bezbolesnych i bez kopmlikacji zeby czas do Marca szybko zleciał cieszmy sie ostatnimi chwilami w dwupaku buziaki;)
Scarlett2014, jasmin, SunSun, noa8, gosiaczek31, sylwia85, Niunia86, Madzik82, madziutek 23, Justyska89, MisiaMonisia, Emrica, Emca, Rubi, Ewelaa, MamaAdasia, anet525, Krysti, slodka100, kaczamila lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyI ja być może jutro się pojawię ale już dziś chciałabym Wam życzyć wszystkiego najlepszego na te Święta. Dużo radości ale przede wszystkim spokoju, zdrowia i dobrego samopoczucia. Niech to będą nasze ostatnie Święta bez tych zdrwoych i na pewno ślicznych maluchów które rosną teraz w naszych brzuchach.
Dziękuje za wszystkie Wasze zyczenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:55
jasmin, noa8, SunSun, kasss, gosiaczek31, Niunia86, Madzik82, madziutek 23, Justyska89, Emrica, Rubi, MamaAdasia, Krysti, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Dobrze Kasss dam ci znać
Ja też życzę wam wszystkim zdrowych i wesołych świat
ps.Ja już zakupiłam espumisan max w ramach przygotowan do świąt;-)
Scarlett2014, kasss, gosiaczek31, Niunia86, Madzik82, jasmin, loszcz, Rubi, Ewelaa, anet525, MamaAdasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasss wrote:Scarlet ty chyba będziesz pracować do porodu
Bardzo możliweprzestałam zaprzeczać że może tak być i ustalać terminy mojego przejścia na l4. Za to moi szefowie i mój mąż zrobili sobie z tego główny temat do żartów. Codziennie słyszę doczepki o tym jak zawiozą mnie z pracy na porodówkę albo jak jeszcze z porodówki będę wysłać maile
każde spotkanie zaczyna się od ustalenia kto w razie W jedzie ze mną do szpitala
ale naprawdę wolę to niż ciągle pytania do kiedy planuje pracować. Myślę że na początku ludzie naprawdę nie wierzyli że zmierzam pracować ile się da. A teraz przyzwyczaili się do tej myśli i w większości się z tego cieszą. Dziś jak się zegnaliśmy w pracy to nikt już nie pytał czy będę po Świętach tylko mówili "do poniedziałku" albo "tylko nie próbuj nie przyjść"
i strasznie to było miłe. Jak sobie pomyślę ile czasu straciłam na martwienie się że jestem wygodną matką bo chcę pracować to dochodzę do wniosku że jestem kretynką. Nie wiem czy uda mi się pracować do porodu ale przynajmniej nie mam już wyrzutów sumienia z tego powodu że chcę spróbować. A największa w tym zasługa mojego męża, lekarza i szefów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 21:32
kasss, gosiaczek31, SunSun, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt. Takie dobre wiadomości przed Świętami aż miło poczytać
I głowy spokojniejsze i niestrawność mniejsza bo bez nerwów
Ja nie mogłam się doczekać kiedy nasze Maluchy przekroczą 1kg i nareszcie ten czas nadszedłJestem mega szczęśliwa,że wszystkie mamy juz tak duże pociechy i tylko patrzeć jak zaczną się wpisy,która pierwsza "rozpakowana'
Dziękuję wszystkim za przemiłe życzenia
Mam nadzieję,ze po Świętach dobre wiadomości nas nie opuszczą i aż do połowy lutego każda będzie się cieszyć ostatnimi chwilami z dzidziusiem w brzuszku:)
Dobranocjasmin, gosiaczek31, Emrica, loszcz, Scarlett2014, Ewelaa, SunSun, MamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość
-
Mamuski chcialabym Wam zyczyc rodzinnych, spokonjych i pelnych milosci Swiat. Spedzajcie jak najwiecej czasu w gronie najblizszych, cieszcie sie atmosfera swiateczna, uwazajcie na siebie i objedzcie sie dobrymi potrawami bo za rok bedziemy karmily piersia wiec moze byc roznie
jasmin, gosiaczek31, SunSun, Niunia86, Emrica, Emca, loszcz, Scarlett2014, madziutek 23, Justyska89, Ewelaa, kasss lubią tę wiadomość
-
magda91 wrote:Witam!
zgadzam się z tym w zupełności!! nawet nie jem już chleba razowego bo po dwóch mini mini kanapeczkach z samym pomidorem mialam ponad 140! teraz jem pszenny chleb i jestem w normie. na czczo różnie bywa ale nie zapeszajac (tfu tfu) od dwóch dni po zwiększeniu poraz kolejny dawki insuliny do 12jednostek mam cukier w normie z rana. wiem juz mniej wiecej po czym bedzie skok a po czym nie w ciagu dnia choc dzieki tej insulinie widze, ze moge sobie na wiecej pozwolic i jest ok. jedno co mnie niepokoi to to ze schudłam już prawie 2kg przez tą diete. waże 62kg a waga przed ciążą 59kg.
Magda ja dzis miałam wizyte u mojej gin.......i jak się okazało to też schudłam 2 kg (w 3 tygodnie) ...ale mówi ze mam się tym nie przejmować, bo dzidzia na pewno rośnie.
Takze u mnie jest 29 tc a ja na plusie w chwili obecnej mam 7,400 kgNiunia86, magda91, SunSun, loszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Dziewczyny,
NA ŚWIĘTA życzę WAM
Nadziei – by nie opuszczała,
radości – by rozweselała,
miłości – by obrodziła,
dobroci – by zawsze była – …
WSZYSTKIEGO DOBREGO NA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA
p.s. Cieszę się z Waszych udanych wizyt, wszystko będzie dobrze, i pewnie przez święta przybędzie Nam kilogramówsłodkich kilogramów
gosiaczek31, jasmin, Niunia86, SunSun, loszcz, Scarlett2014, Justyska89, Ewelaa, MamaAdasia, anet525, ines31, kasss, Krysti, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Magda ja dzis miałam wizyte u mojej gin.......i jak się okazało to też schudłam 2 kg (w 3 tygodnie) ...ale mówi ze mam się tym nie przejmować, bo dzidzia na pewno rośnie.
Takze u mnie jest 29 tc a ja na plusie w chwili obecnej mam 7,400 kg
no właśnie najważniejsze że dzidziusie rosnąNiunia86, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
-
Święta to najbardziej rodzinny i magiczny czas w roku, gdy składamy sobie życzenia, zasiadamy przy wspólnym stole, na chwilę zapominamy o problemach i waśniach. Dlatego na czas Bożego Narodzenia życzyę Wam mamusie i Waszym bliskim zdrowia i pogody ducha, byście mogli w pełni cieszyć się tym niezwykłym klimatem.
* * * WESOŁYCH ŚWIĄT * * *gosiaczek31, Scarlett2014, Justyska89, Ewelaa, noa8, SunSun, MamaAdasia, jasmin, Niunia86, ines31, kasss, Krysti lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt kobitki
My też po wizycie - szyjka taka sama jak ostatnio, maluszek 1130g około.
Cieszę się, że wizyty udane. Do "usłyszenia" po Świętach.gosiaczek31, loszcz, Scarlett2014, Madzik82, Ewelaa, noa8, SunSun, Niunia86, kasss, Krysti, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak już wszystkie składacie sobie życzenia to pewnie wielu z was już nie będzie ja pewnie jserce zajze ale składam wam też już życzenia
zdrowych radosnych Świąt żeby wszystko było dobrze do marca bez żadnych komplikacji i każda z nas rozwiązała się w swoim terminienapewno przy stole wspomnę o koleżankach forumowych
Ewelaa, madziutek 23, noa8, gosiaczek31, jasmin, Niunia86, ines31, kasss, Scarlett2014, Dorka1979, Krysti lubią tę wiadomość
-
Mamusie wszystkim Wam Życzę Zdrowych Wesolych Świąt Bożego Narodzenia pełnych spokoju i miłości.
SunSun, madziutek 23, MamaAdasia, gosiaczek31, anet525, jasmin, Niunia86, kasss, ines31, Ewelaa, noa8, Scarlett2014, Justyska89, Krysti, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Mamusie ja tez wam życzę Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego.
jasmin, Niunia86, kasss, ines31, Ewelaa, MamaAdasia, noa8, Scarlett2014, SunSun, gosiaczek31, Justyska89, Krysti, kaczamila lubią tę wiadomość