Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:Hej dziewczyny witam się z rana. Co do cukru to ja jak sobie mierzyłam to najwyższy miałam po dość sporym kawałku tortu. Ale np po dużym prince polo po godzinie miałam 90 cukru. Co mnie najbardziej zdziwiło największy wyrzut miałam po filecie z kurczaka jak był na obiad. Aż mąż był zdziwiony, chociaż później doszliśmy do wniosku, że to co się teraz słyszy o tuczeniu drobiu to może nie powinno to dziwić...
-
Co do cukrzycy to moj tata na nia choruje i patrzy na indeks glikemiczny produktu. To jest wazne, tabelki sa w necie oczywiscie.
niektore warzywa nawet maja wysoki indeksDorka1979 lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Ja znikam zyczac Wam wszystkiego dobrego. Zdrowia dla Was i maluszkow przede wszystkim. Reszta jskos sie ulozy
kasss, noa8, gosiaczek31, Dorka1979, Emca, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
SunSun wrote:Hej dziewczyny!
Kasss czy ty ogladalas na żywo camarelo seville w Krakowie?
Scarlet Ewela gratuluje udanych wizyt
Scarlet ty chyba będziesz pracować do porodu ale skoro wszystko jest dobrze a tobie to sprawia radość to tylko pozazdrościć
Justyska dobrze ze glukoza w normie
A ja dziś zaczynam nowy rydz i zapomniałem nawet o tym;-)noa8, gosiaczek31, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
[/url]
-
oli fajnie ze sie odezwalas ;*
pisz czesciej
krysti sliczny Anioleka Ty ciagle zmieniasz zdejcia w Avatarku
gratuluje udanych wizyt...tez bedziecie miec swieta bez zmartwien o szyjke
ja dzis tak poszalalam ze sprzataniem ze az zapomnialam ze jestem w ciazy... grrr nie lubie... -
Witam.
Ja właśnie włożyłam sernik kajmakowy do piekarnika, zobaczymy co to mi z tego wyjdzie ( na zdjęciu wyglądał apetycznie). Moje dziecko "pomagało" mi piec ciasto
tzn. nie lubi dźwięku miksera i wariował jak szalony!
U mnie też pogoda okroooooooooooopna taka depresyjna no ale cóż, nic nie poradzimy. Pocieszmy się tym że jak będziemy mieć nasze dzieciątka to będzie prawie wiosna i piękna pogoda na spacerki z maleństwami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 16:35
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Scarlett super wieści tak trzymaj
dzisiaj miałaś usg i kolejne 7 stycznia?
Juusti a nie mówiłam? podejrzewałam że mało ważyłaś kiedy się urodziłaś, a Twoja córeczka ma szanse Cie przebić ze swoją wagągłowa do góry!
Dziewczyny Wesołych Świąt Wam życze!
odezwe się po świętach...gosiaczek31, Scarlett2014, SunSun, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż godzinę temu wrócił z zakupów i kupił mi... żywą choinkę
jednak stanie u nas w pokoiku choinka w tym roku
kochany mój
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, bardzo się cieszę że jest wszystko ok.
Dziewczyny nie wiem kiedy przez święta się tu pokażę więc życzę Wam wszystkim ZDROWYCH, wesołych świat spędzonych w rodzinnym gronie, pamiętajcie o mieszkańcach w Waszych brzuszkach i nie przemęczajcie się i również nie odmawiajcie sobie świątecznych przyjemnościłamiąc się opłatkiem wspomnijcie o koleżankach z forum bo ja na pewno tak zrobię :* i tak przy okazji cieszę się że jesteście! naprawdę cieszę się bardzo że trafiłam na to forum i zostałam tu na dłużej bo jest to jedna z kilku miłych rzeczy które spotkały mnie podczas ciąży
gdyby nie ten czas i starania nie poznałabym Was
buziaki :* i jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Niunia86, Justyska89, gosiaczek31, madziutek 23, ines31, Scarlett2014, SunSun, kasss, noa8, Dorka1979, Ewelaa, sylwia85, Emca, loszcz, Rubi lubią tę wiadomość
-
kasss wrote:hej nie oglądałam jeszcze po nowym roku się wybieramy ale bardziej podoba mi się camarelo carara
Scarlet Ewela gratuluje udanych wizyt
Scarlet ty chyba będziesz pracować do porodu ale skoro wszystko jest dobrze a tobie to sprawia radość to tylko pozazdrościć
Justyska dobrze ze glukoza w normie
A ja dziś zaczynam nowy rydz i zapomniałem nawet o tym;-)
-
nick nieaktualnynoa8 wrote:Scarlett super wieści tak trzymaj
dzisiaj miałaś usg i kolejne 7 stycznia?
Tak. Ale dziś miałam bardzo krótkie usg przez brzuch. Lekarz sprawdził tylko szybciutko mózg, serduszko i kręgosłup. Udało mi się tylko podejrzeć że mały ssał kciukimój lekarz stoi na stanowisku że pomiary powinno się robić na specjalnie przeznaczonym do tego sprzęcie. Mówi że owszem mógłby mi podać dziś dokładne wymiary ale mogłyby one być nieprecyzyjne i zestresować i jego i mnie. Poza tym na tym etapie dzieci rosną na tyle indywidualnie że woli nie sprawdzać tego co wizytę. A 7go mam usg 3 trymestru - dokładne i badając dużo wymiarów. Na innym sprzęcie i z lekarzem który ma specjalny certyfikat. I choć żałuję że nie znam wagi Juniora i lekarz nie podaje mi jej co wizytę to ufam mojemu doktorowi i przyjmuje jego zasady.
Za to miałam dziś długie i dokładne usg dopochwowe. Lekarz obejrzał mają szyjkę chyba z każdej stronytłumacząc mi przy okazji co jest gdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 18:59
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:Mi podobają sie oba ale podobno w Krakowie nigdzie ich nie ma:-/ dlatego pytam...
Madziutek mi podoba sie granatowo czerwono biały tez moge na allegro zamowić ale wolala bym zobaczyc najpierwWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 18:52
SunSun lubi tę wiadomość
[/url]
-
Madziutek mi sie właśnie bardzo podoba i bardzo bym go chciała .Już obojętne który model ale mąż powiedział że musi go zobaczyć na żywo bo w ciemno nie będzie brał(jest "zakochany" w tako
) bo musi zobaczyc jak sie prowadzi itp.Oboje jesteśmy wysocy i też na to patrzymy żebyśmy sie nie garbili itp.
-
SunSun wrote:Czyli jednak jest.A właśnie słyszałam że nie ma w ogóle w Krakowie i tam też..uff;-)
SunSun lubi tę wiadomość
[/url]