Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
SunSun wrote:Hej dziewczyny! Ja właśnie czekam pod gabinetem jak na złość jest opóźnienie ale przynajmniej mam dostęp do forum to was nadrobilam
my zostaniemy w domu.Mamy kilka zaproszeń ale odpuscimy bo nie mam ani siły ani weny na takie długie siedzenie.Zreszta bycie jedyną trzeźwa też mi słabo na rękę
także sylwek przed tv-ale nie narzekam:-)
SunSun powodzenia na wizycie, ja też mam dziś tylko że wieczorem.
My też w domu na sylwka, nie chce mi się iść nigdzie w domu w każdej chwili mogę się położyć, więc też pewnie filmy lub muzyka z tv.
Witaj Smoczyca
SunSun lubi tę wiadomość
-
Witam i ja z moją wyczekaną trójką z przodu

Smoczyca witamy Cię serdecznie i zachęcamy do zagoszczenia na dłużej
Pocahontas kwitnąco wyglądasz:) Ja niby przytyłam już ok 6kg a mam wrażenie,że wyglądam jak wieloryb...
mam nadzieje,że zmieszcze się w 10kg 
Kaczamila super już ta Twoja Dzidzia. Ja się modlę,żeby moja za tydzień miała chociaż 1500g bo ostatnio była ciut przymała
SunSun czekamy na wieści. Trzymam kciuki
Gratuluję również nowych tygodni!
My w Sylwestra gramy więc będę miała ciężko ale na szczęście mam pokoik to się położę na chwilkę
SunSun, MamaAdasia, gosiaczek31, Pocahontas lubią tę wiadomość
-
Smoczyca właśnie chodzi o to,że każdy mi mówi,że jem strasznie dużo. Moi rodzice czasami pytaja czy nie powinnam już skończyć bo ciągle coś przeżuwam... I dlatego jestem w szoku,że 6kg na plusie bo ja mam tendencje do tycia i bałam się,ze 20kg przytyję. Nawet raz w tej ciąży się nie "oszczędzałam" z jedzeniem. Wcinam wszystkie możliwe fastfoody,ciasta,bułki słodkie,czekolady... Codziennie zjadał na śniadanie bułkę ziarnistą z serem,szynka,ogórkiem i pomidorem. Kolacje czasami nawet o 21.30 a tu,że Niunia za mała a ja niecałe 6kg na plusie.
8 stycznia wejdę na wagę i lekarz sprawdzi,czy waga się poprawiła bo tego boję się najbardziej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySunSun wrote:Już po.Wiec..pękło mi spojenie lonowe.Dostałam duphaston ,jakieś leki i mam jak najwięcej leżeć.Twardnienie to prxygowania do porodu i te bóle i to wszystko od tego pękniecia.I mam 6x dziennie magnez max heh
sunsun o matko to straszne
a jeśli możesz napisać to od dlaczego pekło ci spojenie łonowew wszystko będzie dobrze napewno odpoczywaj dużo tak jak mówi lekarz trzymam kciuki za ciebie i maleństwo
SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SunSun, no to masz wieści, dobrze że lekarz umiał cię zdiagnozować, i dał zalecenia na poprawę, z tego co wiem to leżenie i nic nie dźwiganie to jest najlepszy sposób na to, leki też są pomocne na odbudowę chrząstki, czy w takim przypadku lekarz zalecił ci poród przez CC?
-
nick nieaktualnykacczamila super że wizyta udana duży już jest twój Oskarek a 4 kg przy urodzeniu to spora waga ja też mam przeczucie że moja mała będzie ważyć ok 4 kg przy porodzie i też mie to przeraża bo wiem co moja kuzynka przeszła rodząc córeczke która ważyła 4300kg ale może dzieciaczki się zlitują nad nami i ;)troszkę miej przybiorą na wadze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:39
kaczamila lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny