Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem wam, że brzuch mam już wielkości średniego arbuza i zaczynam źle się czuć z tego powodu. Mój zamiar przytycia 12 kg chyba nie wypali bo brakuje tylko 1,5 kg do tej magicznej granicy. Teraz to chyba pozostało się modlić obym 15 nie przekroczyła.
Planowo za równe dwa miesiące powinnam już być rozpakowana
-
dzięki dziewczyny....no to ciachnęłam zamówienie na gemini za 200zł ale już z termometrem tym microlife 100 za 99 zł więc chyba nie jest źle...ale mam jeszcze kilka rzeczy które kupię na allegro bo taniej..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Anastacia wow, szacun.. ja nie mam nic przygotowanego.. dzis dopiero szafa przyjdzie..a jeszcze malowanie pokoju dzieci zostało..
Rubi ja miałam fridę, ale później zakupiłam katarek i teraz nie oddam go nikomu..to dla mnie mistrzostwo świata.. frida się nie umywa.. -
nick nieaktualny
-
Konwalianka ale ten katarek ma zastosowanie do odkurzacza. Ja co do takiego użytkowania podchodzę z dystansem
Tez najpierw kupie gruszkę z wymiennymi końcówkami i wode morska od 1dni zyciaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:24
-
Mam ambitny plan w styczniu spakowac wszystko do szpitalakonwalianka wrote:Anastacia wow, szacun.. ja nie mam nic przygotowanego.. dzis dopiero szafa przyjdzie..a jeszcze malowanie pokoju dzieci zostało..
Rubi ja miałam fridę, ale później zakupiłam katarek i teraz nie oddam go nikomu..to dla mnie mistrzostwo świata.. frida się nie umywa..
Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze.
Madzik dzidzia już duża, do końca stycznia dacie radę
Scarlett ja też od pewnego czasu czuję mniej intensywnie synka, przestał mocno kopać, przeciąga się, przesuwa. Lekarz na wizycie powiedział, że jak odczułam nagle różnicę to powinnam pojechać i sprawdzić czy jest ok. Na szczęście na wizycie okazało się, że wszystko dobrze, ale miałam trochę wyrzuty sumienia, że może za spokojnie podeszłam do tej zmiany intensywności ruchów.
Przyszło mi dziś łóżeczko i przewijak, i 3 prześcieradła, jedno z froty, dwa bawełniane. Na przewijak też planuję pieluchę kłaść, chyba, że jedno na sprawdzenie kupię. Na pewno dokupię jeszcze pieluszki tetrowe bo mam 10, ale jak czytam styczniowki to schodzi im ich dużo, a tu przewijak, a tu kąpiel, a tu ulewanie, a tu odbijanie
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedemna jeszcze długa droga z wyprawka
ale mam czas jeszcze najdalej za wami jestem. wkoncu termin mam na koniec marca a jak się małej nie będzie spieszyło to jeszcze kwiecien nas zastanie tylko boje się tej mojej wagi bo wam staje a mi z początku nie mogła ruszyć a teraz to tylko kg za kg. w piątek mam wizytę aż się boje lekarskiej wagi bo tam zawsze mam kg więcej.
wczoraj na allegro patrzyłam do rodzyneczek i myślę że spokojnie u nich kolo 300 zł zamówienie zrobię -
hej mamuski,
ja mam dzis taka zgage, ze az mi sie plakac chce
pzwolilam sobie przez weekend i tak dzisiaj cierpie
zgaga mnie w nocy obudzila 
Maz w koncu zlozyl ten bujaczek Tiny Love i wyglada super slodko
na weekend najprawdopodobniej bede miala lozeczko i komode wiec od nastepnego tygodnia chce zaczac prac i prasowac 
dziewczyny a co Wy zamawiacie w aptece za 200 czy 300zl?
ja wczoraj zapisalam sobie w koszyku na allegro brakujace gadzety i wyszlo mi 100zl- fakt to bez termometru, ale to wole kupic stacjonarnie- w razie jakby sie cos dzialo by nie wysylac tego. -
Ja tez cierpie na zgage !!! Mam ja codziennie, a od kilku dni budzi mnie w nocybella82 wrote:hej mamuski,
ja mam dzis taka zgage, ze az mi sie plakac chce
pzwolilam sobie przez weekend i tak dzisiaj cierpie
zgaga mnie w nocy obudzila 
Maz w koncu zlozyl ten bujaczek Tiny Love i wyglada super slodko
na weekend najprawdopodobniej bede miala lozeczko i komode wiec od nastepnego tygodnia chce zaczac prac i prasowac 
dziewczyny a co Wy zamawiacie w aptece za 200 czy 300zl?
ja wczoraj zapisalam sobie w koszyku na allegro brakujace gadzety i wyszlo mi 100zl- fakt to bez termometru, ale to wole kupic stacjonarnie- w razie jakby sie cos dzialo by nie wysylac tego.
-
ja kupiłam:
bephanten,
maltan na brodawki,
oilatum do kąpieli,
smoczek
szczotkę do butelek,
te kapsułki co anastacia witamina K+D,
płatki pielęgnacyjne dla małego,
szczotkę i grzebyk do włosów,
i wkładki laktacyjne te różowe które polecałyście johnsona
no i niestety termometr dowalił z ceną, ale trudno...kupi się raz a pożądnie
bella82 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mi lekarz kazał brać na zgage Maalox a właściwie pić bo to syrop i u mnie zdziałał cuda! Miałam dwa tygodnie ze zgagą prawie dzień po dniu a teraz spokój. A renni nic mi nie dawało poza tym mój lekarz powiedział że nie powinnam go brać.
U mnie chyba intensywność ruchów się nie zmieniła tylko ich rodzaj i siła. Ja przełoże rękę do brzucha to czuje ruchy ale jak chodzę to mniej niż kiedyś i chyba stąd mój subiektywny odbiór że jest ich mniej. Ale w środę na wizycie dopytam o wszystko.
Rubi ja wzięłam jeszcze coś do pępka, do przemywania oczu, płyn do prania, coś do noska bo mamy suche powietrze, witaminy dla mnie i męża, magnez no i się uzbierało. Stwierdziłam że kuouje raz a dobrze i nie będę za chwilę biegła do apteki po magnez
Rubi, bella82 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH