Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA co Wy na taki kocyk? http://allegro.pl/dwuwarstwowy-dlugowlosy-kocyk-haft-z-imieniem-i4924910135.html?no-rwd=1#tabsContentScarlett2014 wrote:http://allegro.pl/koc-niemowlecy-kocyk-dzieciecy-cena-hurtowa-i4775879937.html Rubi Ty chyba zamawiałaś ten kocyk? Byłaś zadowolona prawda?
Ja będę musiała trzy kupić bo córka i syn też chcą takie
MisiaMonisia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-

Czy tak wam sie bardziej podoba

To moj brzusio w 31 tygodniu,spory juzWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 20:12
MamaAdasia, Ewelaa, Rubi, MisiaMonisia, Dorka1979, Niunia86, bella82, Madzik82, loszcz, SunSun, gosiaczek31, Emartea, Justyska89, kasss, Emca, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Ewelaa wrote:Ale ja dopiero bd pokoik szykowac w lutym, bo gosciu dopiero wtedy ma nam szafe przyjsc zrobic. Mebelki czekaja zlozone, ale moj narzeczony powiedzial ze zlozy lozeczko i komode dopiero jak urodze, bo wtedy chce miec frajde skladania dla coreczki

Ktos juz chyba pisał o wcześniejszym składaniu mebli...ze względu na ich zapach.
My też już łóżeczko złożyliśmy...i rzeczywiście zapach intensywny. Na pewno nie położyłabym Maluszka w świeżo złożonym łóżeczku......po co ma wdychać te zapachy.
Takze Ewelaa zachęcam do wcześniejszego złożenia
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
my złożyliśmy bo po 1 bałam się że znajdę jakiś defekt i trzeba będzie reklamować a po drugie nie chciałam szpecić pokoju takim brzydkim wielkim pudłem a poza tym mąż się napalił więc nie było innego wyjścia
pod koniec lutego albo na początku marca położę pościel...
MamaAdasia, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ja nic nie remontuje....łóżeczko stoi w sypialniEwelaa wrote:My rozlozylismy aby sprawdzic czy sa wszystkie elementy. Skoro wy macie juz wszystko gotowe, tzn sciany itp przygotowane to fajnie juz miec rozlozone

Dorka1979 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
Bella to opakowanie jest super! Mi sie przydalo duuuzo pozniej. Dopiero jak bralam soczki albo wode zima na spacer.
Dziewczyny czekam na wiesci z wizyt!
Kurcze a na chorobe w ciazy to polecam herbate z lipy, bardzo rozgrzewajaca. Ale to na przeziebienie. Loszcz cos mi sie wydaje ze u Ciebie to grubsza sprawa niestety
Sliczne macie pokoje! Ja mam lozeczko i komode w sypialni tak zwyczajnie. A starszemu synkowi dopiero teraz robimy pokoj jak ma 1,5 roku. I tez sie wlasnie robi
bella82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Madzik, a któraś tu pisała, że jak nie mogła wytrzymać z bólu to wstawała i kręciła biodrami żeby się maluch poprzekręcał...może spróbuj
Madzik82, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Aaaaa Rubi ja nie moge stac
dziecko mi napiera na szyjke i im czesciej stoje albo sie ruszam tym bardziej dziecko naciska i prowokuje przedwczesny porod. Szyjka predzej czy pozniej nie wytrzyma. Ostatnio udalo mi sie wytrwac do 37tc ale serio lezalam. Teraz przy synku dupa blada. A dzidzia im bedzie wieksza i ciezsza tym gorzej dla szyjki
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
hej brzuszki!Ja już po wizycie..Więc tak:z małą wszystko dobrze.Waży 1426g.Wszystkie pomiary ok tylko niestety nie udało się zrobić pomiaru serduszka bo była tak ułożona-za tydzień mam przyjść i lekarz dokończy badanie. I przy okazji sprawdzi jeszcze odnogi tylne komór bocznych bo są na granicy ale powiedział że nie ma czym się stesować.WOdy płodowe,przepływy-wszystko ok.Poprosiłam o zmierzenie rozejścia 1,74 -do 2,5 cm jest norma-tzn bez kosekwecji po prodzie itp więc jeszcze mam trochę "możliwości"
i..niestety.Szyjka 24mm.I lekarz mi powiedział że to zdecydowanie za krótka.Mam leżec.Zwiększyć duphaston brać nospę magnez itp i za tydzień jak będziemy kończyć pomiary sprawdzi mi jeszcze wziernikiem szyjkę i da skierowanie do szpitala.Powiedział że jego zdaniem jest to odpowiednie rozwiązanie bo podadzą mi sterydy dla małej ,magnez w kroplówce i przebadają.Potrwa to ok 4 dni ale może skutecznie powstrzymać przedwczesny poród.I tyle.Moja gino hm lekko mówiąc zbagatelizowała sprawe?????!!!!!
Madzik82, gosiaczek31, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
zapomniałam, że masz leżeć...o losie....Madzik82 wrote:Aaaaa Rubi ja nie moge stac
dziecko mi napiera na szyjke i im czesciej stoje albo sie ruszam tym bardziej dziecko naciska i prowokuje przedwczesny porod. Szyjka predzej czy pozniej nie wytrzyma. Ostatnio udalo mi sie wytrwac do 37tc ale serio lezalam. Teraz przy synku dupa blada. A dzidzia im bedzie wieksza i ciezsza tym gorzej dla szyjki
Madzik82 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-

Nasza Laura,fajna nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:02
bella82, Ewelaa, Emartea, anet525, Rubi, Madzik82, Justyska89, Niunia86, loszcz, kasss, Emca, gosiaczek31, Scarlett2014, noa8, MartaM, madziutek 23, Juusti69, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
-
SunSun, Madzik odpoczywajcie jak najwiecej. SunSun moze dobrze, ze da Ci skierowanie do szpitala, przynajmniej bedziesz w dobrych rekach.
Dziewczyny wszystko bedzie dobrze!
Moj Maly przekrecil sie w poprzek, a wiem to tylko dlatego, ze mial czkawke
wiec zmienil pozycje od ostatniego badania.
SunSun zdjecie przesuper!!!!!!
SunSun, Madzik82 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH