Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny

Dawno mnie tu nie było, ale mam sporo na głowie
i nie dam rady Was nadrobić bo naskrobałyście jak szalone 
Ja wczoraj byłam w SR i koleżanki mała ma 1800g w 29 tyg ale położna stwierdziła że w normie
a i na porodówce byliśmy i jakoś dobre wrażenie na mnie to miejsce zrobiło póki co 
no i w ogóle to miłego dzionka życzę
Krysti, czekaja, Madzik82, madziutek 23, Emca, Emily83, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie co tu tak nerwowo? Ja też nie miałabym cierpliwości wertować 900 stron w odszukaniu potrzebnej mi informacji, też bym poprosiła o powtórzenie i nie widzę w tym nic złego! A i ja jestem wyjątkowo niekumata w sprawach internetowo-komputerowych więc w ogóle lubię jak ktoś za mnie zrobi
Krysti, bella82, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to mam mało jeszcze moim zdaniem ,ale juz zamawiam powoli pochwale się co kupiłam jak jeszcze dokupie pare ubranekSmoczyca1 wrote:Taaaaak ubranka to jest coś co uwielbiam Krysti
Ale chyba niedługo mąż mi zabroni wchodzić do sklepów dla dzieci, bo co wejdę to kupę kasy przepuszczę 
-
No hormony to na pewno

Ja używam kremów z serii będę mamą z Lirene i też nie mam tfu tfu ale uważam że jak mają być to będą i żadne kremy nie pomogą
ale faktycznie dzięki kremom skóra nie swędzi i nie jest boleśnie napięta więc coś one muszą działać
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajwazniejsze by się natluszczać bo one uelastyczniają nam skórę na brzuszku i jest fajna taka miękka ,nie wolno do suchości dopuszczać ,widocznie dobrze się smarujesz ,ja tez wale ile się daEmartea wrote:Rudawa tą złośliwość zwalamy na hormony.
Ja używam Palmersa, ale nie tego specjalnie dla ciężarnych. Smaruję się raz dziennie i nie mam rozstępów. Tylko nie wiem czy to zasługa kremu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 10:08
Emartea lubi tę wiadomość
-
Krysti a ile Twoim zdaniem wystarczy? ja mam mniej więcej wszystkiego po 4 sztuki w rozmiarze 56 i 4 w 62 pajace, bodziaki, rampersy czy jak to się mówi, śpioszki kaftaniki no i kombinezon, kurteczka, jakieś sukieneczki, czapeczki itp? Myślisz że mało?
-
nie miałam zamiaru wprowadzać takiej atmosfery, jeżeli któraś sie czuje urażona to przepraszam, musiałam skomentować post Justyśki89 bo mnie szlag trafił - wcześniej jak któraś dziewczyna jej napisała jakie sa konsekwencje cukrzycy ciażowej to pojechała po niej na maxa, aż biedulka chciała zrezygnować z tego forum... a teraz jak ja jej zwróciłam uwagę to również pretensje, wiadomo że żadna nie będzie wertować kilkuset stron i zapyta, ale ja jestem "uczulona" na tą Justyśkę i może tak zaragowałam
-
nick nieaktualnyLirene słyszałam ze dobre są i w dobrej cenie .Smoczyca1 wrote:No hormony to na pewno

Ja używam kremów z serii będę mamą z Lirene i też nie mam tfu tfu ale uważam że jak mają być to będą i żadne kremy nie pomogą
ale faktycznie dzięki kremom skóra nie swędzi i nie jest boleśnie napięta więc coś one muszą działać 
-
nick nieaktualnyNo ja ,z 6 par bodów z krótkim i długim kupie , 4 kaftaniki , czapunie wiązane ze dwie do kupie . Skarpeteczki, spodnie dresowe ze dwie pary , i pare ubranek na wychodne jakies fajne ze 4 komplecikiSmoczyca1 wrote:Krysti a ile Twoim zdaniem wystarczy? ja mam mniej więcej wszystkiego po 4 sztuki w rozmiarze 56 i 4 w 62 pajace, bodziaki, rampersy czy jak to się mówi, śpioszki kaftaniki no i kombinezon, kurteczka, jakieś sukieneczki, czapeczki itp? Myślisz że mało?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrudawa wrote:nie miałam zamiaru wprowadzać takiej atmosfery, jeżeli któraś sie czuje urażona to przepraszam, musiałam skomentować post Justyśki89 bo mnie szlag trafił - wcześniej jak któraś dziewczyna jej napisała jakie sa konsekwencje cukrzycy ciażowej to pojechała po niej na maxa, aż biedulka chciała zrezygnować z tego forum... a teraz jak ja jej zwróciłam uwagę to również pretensje, wiadomo że żadna nie będzie wertować kilkuset stron i zapyta, ale ja jestem "uczulona" na tą Justyśkę i może tak zaragowałam
nie pojechałam wtedy po nim ale nic nie wracam juz do tamtego tematu zresztą nie odzywam się już a jedz sobie po mnie bądź uczulona płakać nie będę. ja staram się być dla wszystkich miła i oki skoro ci nie pasuje to ignoruj mnie i juz. jak widzisz mojego posta to go nie czytaj
-
nick nieaktualnyHaha do przesady każdy ma dzien taki ze moze coś odwalić komuś zły humor itp , nie ma co byc uczulony, na kogoś jak się go nawet nie zna .A jak przeszkadza ci justyśka to nie odzywaj się do niej i tyle omijaj i bedzie spokuj .rudawa wrote:nie miałam zamiaru wprowadzać takiej atmosfery, jeżeli któraś sie czuje urażona to przepraszam, musiałam skomentować post Justyśki89 bo mnie szlag trafił - wcześniej jak któraś dziewczyna jej napisała jakie sa konsekwencje cukrzycy ciażowej to pojechała po niej na maxa, aż biedulka chciała zrezygnować z tego forum... a teraz jak ja jej zwróciłam uwagę to również pretensje, wiadomo że żadna nie będzie wertować kilkuset stron i zapyta, ale ja jestem "uczulona" na tą Justyśkę i może tak zaragowałam
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH