SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun wrote:
    Scarlet mam ten palmers.Używalas już go ? Mi strasznie nie pasował
    ..
    U mnie tez się nie sprawdził .

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Dawno mnie tu nie było, ale mam sporo na głowie :/ i nie dam rady Was nadrobić bo naskrobałyście jak szalone ;)
    Ja wczoraj byłam w SR i koleżanki mała ma 1800g w 29 tyg ale położna stwierdziła że w normie :) a i na porodówce byliśmy i jakoś dobre wrażenie na mnie to miejsce zrobiło póki co :D
    no i w ogóle to miłego dzionka życzę :)

Krysti, czekaja, Madzik82, madziutek 23, Emca, Emily83, noa8 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba sobie doradzać pomagać bo jak by nie inaczej .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 10:38

czekaja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    niunia super ze u ciebie lepiej jak wrócisz do domu to tylko leżenie i nic więcej ma być :)

dzięki Kristi :)
    Justyska89 poczekaj ja zacznę kupowac intez bede pytać dziewczyn :D narazie ubranka kupuje na końcu kosmetyki itp:)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie co tu tak nerwowo? Ja też nie miałabym cierpliwości wertować 900 stron w odszukaniu potrzebnej mi informacji, też bym poprosiła o powtórzenie i nie widzę w tym nic złego! A i ja jestem wyjątkowo niekumata w sprawach internetowo-komputerowych więc w ogóle lubię jak ktoś za mnie zrobi :D

Krysti, bella82, madziutek 23 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bio oil używam ja ale ostatnio zamówiłam 4 buteleczki olejków z vie at home intez są super ,w Pl niewiem czy są chyba nie ma .

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaaak ubranka to jest coś co uwielbiam Krysti :) Ale chyba niedługo mąż mi zabroni wchodzić do sklepów dla dzieci, bo co wejdę to kupę kasy przepuszczę ;)

Krysti lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o czym mowa? Kremy na rozstępy?

Krysti lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 to hormony :) rządzą ja to juz wogole mam zgąbczenie mózgu w ciązy :D

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Emartea Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudawa tą złośliwość zwalamy na hormony.

Ja używam Palmersa, ale nie tego specjalnie dla ciężarnych. Smaruję się raz dziennie i nie mam rozstępów. Tylko nie wiem czy to zasługa kremu.

Krysti lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Taaaaak ubranka to jest coś co uwielbiam Krysti :) Ale chyba niedługo mąż mi zabroni wchodzić do sklepów dla dzieci, bo co wejdę to kupę kasy przepuszczę ;)
    Ja to mam mało jeszcze moim zdaniem ,ale juz zamawiam powoli pochwale się co kupiłam jak jeszcze dokupie pare ubranek :)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hormony to na pewno :)
    Ja używam kremów z serii będę mamą z Lirene i też nie mam tfu tfu ale uważam że jak mają być to będą i żadne kremy nie pomogą :/ ale faktycznie dzięki kremom skóra nie swędzi i nie jest boleśnie napięta więc coś one muszą działać :)

Krysti lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea wrote:
    Rudawa tą złośliwość zwalamy na hormony.

Ja używam Palmersa, ale nie tego specjalnie dla ciężarnych. Smaruję się raz dziennie i nie mam rozstępów. Tylko nie wiem czy to zasługa kremu.
    Najwazniejsze by się natluszczać bo one uelastyczniają nam skórę na brzuszku i jest fajna taka miękka ,nie wolno do suchości dopuszczać ,widocznie dobrze się smarujesz ,ja tez wale ile się da :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 10:08

Emartea lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti a ile Twoim zdaniem wystarczy? ja mam mniej więcej wszystkiego po 4 sztuki w rozmiarze 56 i 4 w 62 pajace, bodziaki, rampersy czy jak to się mówi, śpioszki kaftaniki no i kombinezon, kurteczka, jakieś sukieneczki, czapeczki itp? Myślisz że mało?

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• rudawa Nowa

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie miałam zamiaru wprowadzać takiej atmosfery, jeżeli któraś sie czuje urażona to przepraszam, musiałam skomentować post Justyśki89 bo mnie szlag trafił - wcześniej jak któraś dziewczyna jej napisała jakie sa konsekwencje cukrzycy ciażowej to pojechała po niej na maxa, aż biedulka chciała zrezygnować z tego forum... a teraz jak ja jej zwróciłam uwagę to również pretensje, wiadomo że żadna nie będzie wertować kilkuset stron i zapyta, ale ja jestem "uczulona" na tą Justyśkę i może tak zaragowałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    No hormony to na pewno :)
    Ja używam kremów z serii będę mamą z Lirene i też nie mam tfu tfu ale uważam że jak mają być to będą i żadne kremy nie pomogą :/ ale faktycznie dzięki kremom skóra nie swędzi i nie jest boleśnie napięta więc coś one muszą działać :)
    Lirene słyszałam ze dobre są i w dobrej cenie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Krysti a ile Twoim zdaniem wystarczy? ja mam mniej więcej wszystkiego po 4 sztuki w rozmiarze 56 i 4 w 62 pajace, bodziaki, rampersy czy jak to się mówi, śpioszki kaftaniki no i kombinezon, kurteczka, jakieś sukieneczki, czapeczki itp? Myślisz że mało?
    No ja ,z 6 par bodów z krótkim i długim kupie , 4 kaftaniki , czapunie wiązane ze dwie do kupie . Skarpeteczki, spodnie dresowe ze dwie pary , i pare ubranek na wychodne jakies fajne ze 4 kompleciki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca dobrze kupujesz jeszcze pare rajstopek takich do sukienusi i git nie ma co szaleć dziecko rosnie szybko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudawa wrote:
    nie miałam zamiaru wprowadzać takiej atmosfery, jeżeli któraś sie czuje urażona to przepraszam, musiałam skomentować post Justyśki89 bo mnie szlag trafił - wcześniej jak któraś dziewczyna jej napisała jakie sa konsekwencje cukrzycy ciażowej to pojechała po niej na maxa, aż biedulka chciała zrezygnować z tego forum... a teraz jak ja jej zwróciłam uwagę to również pretensje, wiadomo że żadna nie będzie wertować kilkuset stron i zapyta, ale ja jestem "uczulona" na tą Justyśkę i może tak zaragowałam

nie pojechałam wtedy po nim ale nic nie wracam juz do tamtego tematu zresztą nie odzywam się już a jedz sobie po mnie bądź uczulona płakać nie będę. ja staram się być dla wszystkich miła i oki skoro ci nie pasuje to ignoruj mnie i juz. jak widzisz mojego posta to go nie czytaj

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudawa wrote:
    Haha do przesady każdy ma dzien taki ze moze coś odwalić komuś zły humor itp , nie ma co byc uczulony, na kogoś jak się go nawet nie zna .A jak przeszkadza ci justyśka to nie odzywaj się do niej i tyle omijaj i bedzie spokuj .

‹‹ 965 966 967 968 969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ