Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyśka masz rację. Nie przejmuj się i nie nie denerwuj. Nie ma sensu. W ogóle odniosłam wrażenie, że konto Rudawa powstało tylko w jednym celu...
Od razu powtarzam i zapowiadam, że ja te wszystkie apteczne i higieniczne rzeczy mam dopiero przed sobą i na 100% nie raz będę was pytać co kupiłyście. Jeżeli kogoś to drażni to proszę nie reagować!
Czy któraś z mam przetestowała kawę Bocianek? Zastanawiam się czy to w smaku przypomina kawę, czy działa choć w najmniejszym stopniu jak kawa? Czy rzeczywiście wpływa na laktację trochę mniej mnie interesuje. Bez kawy żyć nie mogę i nie wiem jak sobie poradzę gdy będę karmić.
Krysti, Ewelaa, Justyska89, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Niunia super wiesci! Trzymam kciuki za kupe chociaz teraz pewnie sie boisz kibelka...
Ktos pytal o opakowanie termiczne tomee tipee. Takie czarne, miekkie na zamek? Jest czadowe! Nie przyda sie od,razu ale ja tsraz nie wyobrazam sobie zycia bez tego opakowania. Bedziesz zadowolona. Nowe kosztuje 35zl...
bella82, Niunia86 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Rudawa po prostu jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to daruj sobie ocenianie i tyle
my nie zupa pomidorowa nie kazdy musi nas lubic:)
ide do tego rosmana wieje ale raczej nie odfrune bo mam dobre obciazenie;)
Madzik82, Justyska89, Krysti lubią tę wiadomość
-
Hej, witam się w nowym dniu,
dziewczyny macie w domu wannę czy kabinę, bo ja wannę i do tej pory byłam z tego faktu zadowolona bo lubie sie wylegiwać w pachnących olejkach i płynach, ale wczoraj to już ciężko bylo mi się położyć a o wstawaniu z niej to już nie mówię, do tego mam obawy czy się nie poślizgnę a to dopiero 31 tydzień, co bedzie dalej..... -
Też odniosłam takie wrażenie że konto rudawa powstało aby trochę dopiec justyśce, ale spoko, ciśnienie jest dobrze sobie od czasu do czasu podnieść, ale bez przesady, jesteśmy tu po to aby kazda z nas mogła opowiedzieć o sobie, o swoich dylematach, popytać, doradzić, wspierać się w trudnych i radosnych chwilach
Ewelaa, Justyska89, Emartea lubią tę wiadomość
-
Witam się w ten wietrzny dzień...matko ja nigdzie się nie wybieram, bo aż strach że wyląduje na drzewie

ja używam palmersa, chociaż jak dla mnie śmierdzi, ale odpowiada mi konsystencja, bo się szybko wchłania i nie klei mi się do bluzek, a poza tym wystarcza na dłużej bo ma konsystencje takiego masła...
co do nowej "koleżanki" to myślę, że należy zignorować jej obecność, bo chyba jej celem nie jest dołączenie do naszego forum
ma aż dwa posty i obydwa na temat znienawidzonej Justyśki :)nawet się nie przywitała z nami...
Niunia, trzymam kciuki żeby mieli na co założyć pessar i żeby Ci służył jak najdłużej!
Ewelaa, Justyska89, Emartea, bella82, Madzik82, czekaja, Niunia86 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

i udanych zakupów