Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie mamy,
Witam się z wami w 60%ciąży i ostatnim dniu 24 tygodnia!
Życzę wam udanych i radosnych wizyt, fajnych zakupow i pogody (ducha bo na zewnątrz ponuro i wietrznie)
Est daj znać jak po Bondzie, teściowa była i mówi że teraz to Harry Potter dla dorosłychWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:18
Est, Mania1718, A.Kasia, Mietka 30:), Kajola, Kokaina, muminka83, alinalii, Martita88, domiii, Love_life, lula.91, Kate84, Hannia123, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Hejka. Jestem nowa na forum. Termin na 4 marca;D
Est, Karka, Renka88, Mania1718, A.Kasia, Dorka87, Mietka 30:), M+M+?, Kajola, RudyTygrysek, muminka83, d'nusia, TaRRa, Martita88, Gośśś, Love_life, Lilou1984, Kasia24, Kate84, Falon, Hannia123, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Czekam:
-
Witaj Paulina, jak to milo ze do nas dolaczylas! Rozgosc się i baw się dobrze
Dziś mój M zawozi do firmy po raz ostatni zwolnienie. Dalej już tylko poczta!
Z końcem listopada biuro zostaje zamknięte.
Ale ponieważ nie likwidują się jeszcze, to mam to totalnie w powazaniu.
Trzymam tylko kciuki z koleżankę w pracy by udało jej się na święta odniesc sukces z invitro! To obydwie będziemy spokojne przez kolejne miesiaceWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:23
Kate84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Sporo wizyt dzisiaj, trzymam kciuki za każdą z Was :*
Jeżeli chodzi o wagę u mnie wzrost o 4,5 kg. Wogole ostatnio analizowalam co jem i w sumie jem tyle ile przed ciążą. Ale ruchu mam mniej, szybciej się męczę, więc też mniej spalam.
Wszystkie wyniki krwi ok, więc się nie martwię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:40
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Dzień doberek mamusie :*
Życzę udanych wizyt dzisiejszego dnia bo widzę że bardzo dużo ich
Witam nową mamusie.
Jakie macie dziś plany na obiadek? I ogólnie na cały dzień. U nas w Łebie szaro buro i ponuro, z nieba coś kapie co jakiś czas, wieje bardzo mocno. Jak by któraś z Was chciała to tu macie kamerkę z naszej Łebskiej plaży.
http://oognet.pl/content/details/713 -
Madzialena90 wrote:dzień dobry witam się z wami
oraz witam nową koleżankę
kochane jak tam u was z wagą??
bo u mnie +10 kg ale w sumie obwód brzucha stoi w miejscu....
a jak to wygląda u was?
Ja rosne w oczach10 kg na plusie, brzuszek duzy, powoli puchna mi nogi i czuje sie jak slonik
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1162f956fcf3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:41
Kokaina, A.Kasia, muminka83, Karka, Madzialena90, Renka88, Kajola, Martita88, Est, ksanka, Vincent, Gośśś, domiii, domiii, RudyTygrysek, lula.91, Teresa1992, Kasia24, Tova33, Mietka 30:), Tunia.a, She86, Kate84, anitka19953, Falon, Hannia123, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
[/link]
-
Mania1718 wrote:Ja rosne w oczach
!0 kg na plusie, brzuszek duzy, powoli puchna mi nogi i czuje sie jak slonik
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1162f956fcf3.jpg
Mania, pięknie i kwitnąco wyglądasz a nie jak słonik :*Mania1718, Love_life lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie +2 kg, ale wydaje mi się, że ostatnio zatrzymuję dużo wody. Sikam co prawda często ale bardzo malutko przy kilku litrach wypijanych płynów dziennie. Zastanawiałam się dzisiaj z rana jak ja oddam mocz do badania, chyba będę musiała kilka podejść robić, żeby wypełnić pojemniczek do tej kreski, można tak?
Mania -Mania1718, Love_life lubią tę wiadomość
-
Kokaina wrote:Mania, pięknie i kwitnąco wyglądasz a nie jak słonik :*
Dziekuje :*
Dziewczyny a jak u Was maja sie sprawy z cycochami? zastanawiam sie czy tylko ja jestem ewenementem i moje piersi rosna w ekspresowym tepie. (Zawsze mialam male bTeraz nie da sie opisac jak sa ogromne. A co bedzie jak pokarm naplynie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:47
[/link]
-
U mnie piersi powiększyły się trochę na początku, teraz nie, ale ja i tak miałam D, więc spore, teraz noszę E.
Raczej pojawiły się inne zmiany typu ciemniejsze sutki i brodawki oraz bardziej widoczne żyły .
Właśnie, zapomniałam, wczoraj zauważyłam z prawej piersi siarę, a właściwie jedną kroplę, ale jestem pewna , że to TO.Mania1718, ksanka lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r.