Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykleo2426 - nie pomyliłaś przypadkiem wyników po godzinie i dwóch? Bo pierwszy raz widzę, żeby cukier po godzinie był mniejszy niż na czczo a po dwóch znowu wzrósł...
Vira - ciężko mi się wypowiedzieć bo nie znam sprawyW każdym razie życzę, żeby jednak jutro było tylko lepiej.
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Renka88 wrote:Kleo za słaba dawka euthyroxu? Ja jak miałam 2,8 dostałam od razu 50 i teraz TSH mam 1,3.
W ogóle z ta tarczyca jest nas coraz więcej, kiedyś się tego nie badalo a teraz wiecznie się słyszy.
Też biorę euthyrox ale 75. Na początku ciąży tarczyca 4,5 teraz 1,2Samuel
-
nick nieaktualnyRenka88 wrote:Kleo za słaba dawka euthyroxu? Ja jak miałam 2,8 dostałam od razu 50 i teraz TSH mam 1,3.
W ogóle z ta tarczyca jest nas coraz więcej, kiedyś się tego nie badalo a teraz wiecznie się słyszy.
No widzisz a ja dostałam 25 a po 14 dniach miałam zwiększyć o pół tabletki czyli 37 by wychodziło że biorę. Na szczęście w czwartek endo i pewnie zwiększy dawkę w takim razie.
Dziękuję za odpowiedźRenka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:kleo2426 - nie pomyliłaś przypadkiem wyników po godzinie i dwóch? Bo pierwszy raz widzę, żeby cukier po godzinie był mniejszy niż na czczo a po dwóch znowu wzrósł...
Vira - ciężko mi się wypowiedzieć bo nie znam sprawyW każdym razie życzę, żeby jednak jutro było tylko lepiej.
Też tak mi się wydaje ze po godzinie powinien być większy ale tak mam w wynikach chyba że w labo coś pomieszali -
nick nieaktualny
-
olatychy wrote:Do dziewczyn, które teraz prosiły o prezentacje. Wszystko wyślę jutro. Dzisiaj cały dzień w biegu i zaglądam tu z telefonu. Jutro rano siądę do komputera i nadrobię wszystkie zaległości tutaj
Możesz wkleić na 1 stronie naszego forum w arkusz z wyprawką
Dziewczyny ja tam poprawiłam moją wyprawkę KarkaJest dość długa... Może skorzystacie, pozdrawiam i życzę dobrej nocki !
Kokaina, d'nusia, edyś, olatychy lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
nick nieaktualny
-
Karka wrote:Możesz wkleić na 1 stronie naszego forum w arkusz z wyprawką
Dziewczyny ja tam poprawiłam moją wyprawkę KarkaJest dość długa... Może skorzystacie, pozdrawiam i życzę dobrej nocki !
Karka, mi już Twoja lista bardzo pomogla- jest konkretną i rzeczowa
Spokojnej nocki.Karka lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Hej dziewczyny dawno mnie nie było.
Dzisiaj jesteśmy po wizycie, mała waży 745g i rusza się niesamowicie
Dostalysmy skierowanie na dokladniejsze badania krwi, bo wyniki poprzednie tragiczne.
Buziak.Karka, d'nusia, Martita88, Kajola, Kate84, Hannia123, krówka_muffka, domiii, A.Kasia, She86, Est, Mietka 30:), Kokaina, Love_life, Kasia24, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
kleo2426 wrote:Też tak mi się wydaje ze po godzinie powinien być większy ale tak mam w wynikach chyba że w labo coś pomieszali
nic mi wtedy lekarz na to nie powiedział
Muminka hejmuminka83, kleo2426 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dzień dobry Dziewczyny, powodzenia na wizytach dzisiejszych -kciuki zaciśnięte
Anielica super, że z malutką wszystko dobrze, a wyniki krwi mam nadzieję że pokażą z czym trzeba zainterweniować i się wtedy poprawią!
Moja mała dziś o 5 to chyba disco sobie w brzuszku zrobiła no tak mocno kopała i chyba fikołki kręciła że do 6 nie spałamanie93lica lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
My dziś o 14:40 mamy połówkowe, a o 16 wizytę u gina prowadzącego. Cieszę się, a z drugiej strony denerwuje...Dobrze, że chociaż mojemu M uda się wyjść wcześniej z pracy to będzie z nami
U mnie maleństwo z rana nieaktywne jak zawszeaczkolwiek dostałam już 2 mocne kopniaki, jak nigdy z rana, ostatnio chyba obudził/a się dopiero o 16 bo dopiero wtedy coś czułam
Kajola, muminka83, krówka_muffka, alinalii, kleo2426, Est, Kokaina, Martita88, Tova33, Hannia123 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
niecierpliwaa wrote:Kajola znam ten ból
Ja też zawsze wizyty koło 18 i cały dzień na nią czekam... dlatego jak lekarz powiedział, że 14:40 to aż prawie krzyknęłam z radości
A ja wolę później, żeby M wrócił z pracy i mógł ze mną pojechać ale dziś niestety mu się nie uda
Ty masz fajnie- dwie wizyty w jeden dzień
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Kajola wrote:A ja wolę później, żeby M wrócił z pracy i mógł ze mną pojechać ale dziś niestety mu się nie uda
Ty masz fajnie- dwie wizyty w jeden dzień
Mój M trochę marudził, że tak wcześnie, ale w końcu udało mu się wyprosić , zeby wyjść wcześniej z pracy
Tak się złożyło, że mój prowadzący i gin , który robi USG połówkowe są z jednego gabinetu, tylko drzwi inne do nich prowadząKajola lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r.