Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykleo2426 - nie pomyliłaś przypadkiem wyników po godzinie i dwóch? Bo pierwszy raz widzę, żeby cukier po godzinie był mniejszy niż na czczo a po dwóch znowu wzrósł...
Vira - ciężko mi się wypowiedzieć bo nie znam sprawy
W każdym razie życzę, żeby jednak jutro było tylko lepiej.
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Renka88 wrote:Kleo za słaba dawka euthyroxu? Ja jak miałam 2,8 dostałam od razu 50 i teraz TSH mam 1,3.
W ogóle z ta tarczyca jest nas coraz więcej, kiedyś się tego nie badalo a teraz wiecznie się słyszy.
Też biorę euthyrox ale 75. Na początku ciąży tarczyca 4,5 teraz 1,2
Samuel

-
nick nieaktualnyRenka88 wrote:Kleo za słaba dawka euthyroxu? Ja jak miałam 2,8 dostałam od razu 50 i teraz TSH mam 1,3.
W ogóle z ta tarczyca jest nas coraz więcej, kiedyś się tego nie badalo a teraz wiecznie się słyszy.
No widzisz a ja dostałam 25 a po 14 dniach miałam zwiększyć o pół tabletki czyli 37 by wychodziło że biorę. Na szczęście w czwartek endo i pewnie zwiększy dawkę w takim razie.
Dziękuję za odpowiedź
Renka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:kleo2426 - nie pomyliłaś przypadkiem wyników po godzinie i dwóch? Bo pierwszy raz widzę, żeby cukier po godzinie był mniejszy niż na czczo a po dwóch znowu wzrósł...
Vira - ciężko mi się wypowiedzieć bo nie znam sprawy
W każdym razie życzę, żeby jednak jutro było tylko lepiej.
Też tak mi się wydaje ze po godzinie powinien być większy ale tak mam w wynikach chyba że w labo coś pomieszali
-
nick nieaktualny
-
olatychy wrote:Do dziewczyn, które teraz prosiły o prezentacje. Wszystko wyślę jutro. Dzisiaj cały dzień w biegu i zaglądam tu z telefonu. Jutro rano siądę do komputera i nadrobię wszystkie zaległości tutaj

Możesz wkleić na 1 stronie naszego forum w arkusz z wyprawką
Dziewczyny ja tam poprawiłam moją wyprawkę Karka
Jest dość długa... Może skorzystacie, pozdrawiam i życzę dobrej nocki !
Kokaina, d'nusia, edyś, olatychy lubią tę wiadomość

Córka!!! Kochana Hania :*
38+6, 19.30, 51cm, 2760 
-
nick nieaktualny
-
Karka wrote:Możesz wkleić na 1 stronie naszego forum w arkusz z wyprawką

Dziewczyny ja tam poprawiłam moją wyprawkę Karka
Jest dość długa... Może skorzystacie, pozdrawiam i życzę dobrej nocki !
Karka, mi już Twoja lista bardzo pomogla- jest konkretną i rzeczowa
Spokojnej nocki.
Karka lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Hej dziewczyny dawno mnie nie było.
Dzisiaj jesteśmy po wizycie, mała waży 745g i rusza się niesamowicie
Dostalysmy skierowanie na dokladniejsze badania krwi, bo wyniki poprzednie tragiczne.
Buziak.
Karka, d'nusia, Martita88, Kajola, Kate84, Hannia123, krówka_muffka, domiii, A.Kasia, She86, Est, Mietka 30:), Kokaina, Love_life, Kasia24, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Nic nie pomylili, w pierwszej ciąży też tak miałamkleo2426 wrote:Też tak mi się wydaje ze po godzinie powinien być większy ale tak mam w wynikach chyba że w labo coś pomieszali

nic mi wtedy lekarz na to nie powiedział 
Muminka hej
muminka83, kleo2426 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dzień dobry Dziewczyny, powodzenia na wizytach dzisiejszych -kciuki zaciśnięte

Anielica super, że z malutką wszystko dobrze, a wyniki krwi mam nadzieję że pokażą z czym trzeba zainterweniować i się wtedy poprawią!
Moja mała dziś o 5 to chyba disco sobie w brzuszku zrobiła no tak mocno kopała i chyba fikołki kręciła że do 6 nie spałam
anie93lica lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny

My dziś o 14:40 mamy połówkowe, a o 16 wizytę u gina prowadzącego. Cieszę się, a z drugiej strony denerwuje...Dobrze, że chociaż mojemu M uda się wyjść wcześniej z pracy to będzie z nami
U mnie maleństwo z rana nieaktywne jak zawsze
aczkolwiek dostałam już 2 mocne kopniaki, jak nigdy z rana, ostatnio chyba obudził/a się dopiero o 16 bo dopiero wtedy coś czułam
Kajola, muminka83, krówka_muffka, alinalii, kleo2426, Est, Kokaina, Martita88, Tova33, Hannia123 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
niecierpliwaa wrote:Kajola znam ten ból
Ja też zawsze wizyty koło 18 i cały dzień na nią czekam... dlatego jak lekarz powiedział, że 14:40 to aż prawie krzyknęłam z radości 
A ja wolę później, żeby M wrócił z pracy i mógł ze mną pojechać ale dziś niestety mu się nie uda
Ty masz fajnie- dwie wizyty w jeden dzień

Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Kajola wrote:A ja wolę później, żeby M wrócił z pracy i mógł ze mną pojechać ale dziś niestety mu się nie uda

Ty masz fajnie- dwie wizyty w jeden dzień
Mój M trochę marudził, że tak wcześnie, ale w końcu udało mu się wyprosić , zeby wyjść wcześniej z pracy
Tak się złożyło, że mój prowadzący i gin , który robi USG połówkowe są z jednego gabinetu, tylko drzwi inne do nich prowadzą
Kajola lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r.