Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
alinalii wrote:dziewczyny mam taką chcice na rogaliki z czekoladą że umrę !!
pędzę piec !!! za godzinę zapraszam na rogalika+ herbata/kawa!!
Juz se wyobrażam te rogaliki i zlot marcówekślinka mi cieknie
Magda lena, Est, Kasia24, Mietka 30:), alinalii, Nataszka2200, Kate84, Kate84, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
[/link]
-
Love_life wrote:Mania a pisałaś coś o polskiej aptece w uk podalabys linka Pliss bo nie chce juz rodziny w Pl męczyć z wysylkami z Pl
Wlasnie mialam zamiar napisac Ci o tej aptece bo juz jest sprawdzonaPrzesylka w ciagu 48 godzin
Ja rowniez nie chcem zawracac mamie glowy i ceny z apteki beda podobne do tych co z Polski wysyla nam rodzina bo za przesylke tez placimy sporo
http://www.aptekaleki.co.uk/
A i mam jeszcze malego newsazarejestruj sie na stronie
http://www.hipp.co.uk/
otrzymasz fajne gazety. no i na stronie argos
http://www.argos.co.uk/static/ArgosPromo3/includeName/emmas-diary.htm
masz tam instukcje jak dolaczyc do klubu Emmas DiaryRowniez otrzymasz w argosie darmowe paczuszki dla dzidziusia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3015f693769c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:08
Love_life lubi tę wiadomość
[/link]
-
RudyTygrysek wrote:Taki sam leżaczek planujemy kupić.
Któraś z Was pisała że uwielbia biedronki i kupiła troszkę rzeczy dla córci z tym motywem ale niestety nie pamiętam która z Was. Tutaj prawdziwa biedronkowa fura dla maluszkaWózek jest polskiej mało znanej firmy.
https://www.facebook.com/dadaparadiso/photos/pcb.1026326220762996/1026326097429675/?type=3&theater
Jaa !Dzięki, zaraz wyślę fotkę mężowi:DDD
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Hejka
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Rano bylam zawiez mocz na badania i weszlam do lumpkakupilam fajny kombinezon dla maluszka za cale 20zl
jak bede miec jak to wstawie fotke
Ja mam 9kg na plusiei brzuchola tez juz dosyc konkretnego
piersi urosly mi o jeden rozmiar, czasami mam je normalne a czasami tak nabrzmiale jakby mialy zaraz peknac
tez tak macie?
Mania slicznie wygladasz
Lilou sliczna corcia :)swietne wiesci ladne imie
u nas tez dziewczynka miala byc Iga
Mania1718, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Hej hej
zajrzalam tu do was bo w sumie nie wiem gdzie sie podlaczyc bo pierwszy termin wychodzil mi na 3 marca a pozniej lekarz zmienil bo stwierdzil ze bedzie 29lutego (!!!!) Malutka na swiecie
a ze to w sumie juz coraz mniej czasu zostaje to razniej mi bedzie tu z wami jak bede wiedziala na biezaco co u was:) takze czesc! Ja i moja brzuszkowa Oliwka witamy sie:)*
Karka, Renka88, muminka83, Dorka87, Gośśś, Mania1718, Est, Kasia24, Kajola, Kokaina, Mietka 30:), d'nusia, Martita88, Kate84, Tova33, RudyTygrysek, Hannia123, Izoleccc, kleo2426, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Gośśś wrote:Hejka
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Rano bylam zawiez mocz na badania i weszlam do lumpkakupilam fajny kombinezon dla maluszka za cale 20zl
jak bede miec jak to wstawie fotke
Ja mam 9kg na plusiei brzuchola tez juz dosyc konkretnego
piersi urosly mi o jeden rozmiar, czasami mam je normalne a czasami tak nabrzmiale jakby mialy zaraz peknac
tez tak macie?
Mania slicznie wygladasz
Lilou sliczna corcia :)swietne wiesci ladne imie
u nas tez dziewczynka miala byc Iga
Widze ze tydzien roznicy miedzy nami a ja mam wlasnie dylemat odnosnie kombinezoniku:) bo nie wiem czy bedzie jeszcze mega zimno czy jak,typowo zimowego juz chyba nie brac co? Ja wlasnie jakis w lumpku dorwalam taki fajniusi,ocieplony i pluszowy jakby,wydaje mi sie ze akurat taki na wyjscie ze szpitala. Jakby bylo chlodniej to grubsze ubranka pod spod,kocyk na to i powinno styknac co myslicie?
-
Witam dziewczynki.
Ja już jestem po drinku jak to nazwały pielęgniarki, tzn. po krzywej cukrowej. Napój wcale nie jest taki zły, tylko straaasznie słodki. Jak go wypiłam to cały ten cukier czułam w gardle i przełyku. Blee ;/ O 20:00 będę miała w systemie wyniki, zobaczymy.
Opis porodu Flakonika pierwsza klasa. Podziwiam z całego serca, że urodziła bliźniaki SN. Ja marzę o takim porodzie i codziennie się o niego modlęCiekawe kiedy u nas się zacznie i która będzie pierwsza. Tylko umawiamy się, że zaczynamy nie wcześniej, jak na początku lutego ok?
A.Kasia, Est, domiii, Mietka 30:), Kate84 lubią tę wiadomość
-
darra991 wrote:Widze ze tydzien roznicy miedzy nami a ja mam wlasnie dylemat odnosnie kombinezoniku:) bo nie wiem czy bedzie jeszcze mega zimno czy jak,typowo zimowego juz chyba nie brac co? Ja wlasnie jakis w lumpku dorwalam taki fajniusi,ocieplony i pluszowy jakby,wydaje mi sie ze akurat taki na wyjscie ze szpitala. Jakby bylo chlodniej to grubsze ubranka pod spod,kocyk na to i powinno styknac co myslicie?
Darra - ja nie miałam w planach zakupu takiego kombinezonu zimowego, ale dostałam w spadku to żal było nie wziąć. A zawsze może się przydać. -
nick nieaktualnydarra991 - Witaj
jest nas tu kilka z terminem lutowo-marcowym, więc nie jesteś sama
Karolina@ - nic nie obiecuję bo obecnie marzę aby dotrwać do końca rokuAle luty by mi jak najbardziej odpowiadał
Daj znać później jak wyniki. Ja idę na krzywą w czwartek lub piątek.
-
Czesc dziewczyny
witam się z Wami w koncówce 21 tygodnia z takim o to malutkim brzuszkiem
Za wszystkie dziś wizytujące trzymam mocno kciuki
Mam pytanie czy Was też tak co chwile ciśnie do wc na siku ?normalnie masakra jakaś
a o nocy już nie wspomnę
P.s. Domi dopisz mi imię dla córeczki NikolaEst, Gośśś, A.Kasia, ksanka, Mania1718, Kajola, Magda lena, domiii, Karolina@, Kasia24, Kokaina, Mietka 30:), Dorka87, d'nusia, Vincent, Martita88, Love_life, She86, lula.91, Kate84, Karka, RudyTygrysek, Teresa1992, Lilou1984, Falon, Hannia123, kleo2426, krówka_muffka, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Karolina hehe ja to bede wszystko robic zeby tylko wczesniej nie urodzic
juz nogi zaciskam
heh ale mam glupie przeczucie, ze raczej do lutego nie dotrwam
Darra witajfajnie ze zajrzalas i zostan z nami
Co do kombinezonu to ten co kupilam nie jest wlasnie jakis mega gruby, jest w srodku ocieplany, ale wlasnie stwierdzilam ,ze jeden w razie czego kupie, bo nie wiadomo jak bedzie, a nawet jak nie wykorzystam to nie bedzie szkoda za 20zl
chyba ze bedzie bardzo zimno to wtedy tak jak ty napisalas przykryje kocykiem jeszcze
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
no to lasencje zapraszamy !!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcd899f0e737.jpgksanka, A.Kasia, Kajola, Est, Magda lena, Karolina@, wiewiórka17, Kasia24, Kokaina, Mietka 30:), TaRRa, Dorka87, d'nusia, Mania1718, Vincent, baassiia, Martita88, Renka88, Love_life, She86, Nataszka2200, Kate84, Karka, Tova33, RudyTygrysek, Falon, Hannia123, muminka83, Izoleccc, kleo2426, krówka_muffka, Kaarolina, 26Asia lubią tę wiadomość
-
darra991 Witaj
mi cały czas wychodzi termin porodu wg usg właśnie na 29 lutego! Boję się, żeby się czasem nie sprawdziło
Wiewiórka17 Cudowny brzusio
Ja nie chciałam kupować kombinezonu ale sobie przemyślałam, że zima u nas ostatnio długo gości i zakupiłam taki:
http://olx.pl/oferta/kombinezon-62-68-CID88-IDbZoR5.htmlwiewiórka17, Love_life lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r