Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jestem taka szczęśliwa!
poszłam na to USG dzisiaj tak trochę dla spokoju (pomiędzy połówkowym a III trymestru) i jak zobaczyłam mojego Synka to łzy w oczach!
850 gram żywej wagi
Piękne zdrowe dzieckotak bym chciała, żeby już był luty...
rozrabiaka nawet kopał pana doktora w głowicę!szykuje mi się niezły gagatek
A, co do szyjki - całe szczęście wciąż 35 mm, czyli bez zmian! Co prawda doktor jak zobaczył na pierwszy rzut oka to powiedział, że długością nie zachwyca, ale jak już zmierzył to powiedział, że okchociaż na koniec dodał... "przecież nie każdy musi mieć taką jak żyrafa"
Est, Magda lena, Kajola, Karolina@, wiewiórka17, ksanka, alinalii, A.Kasia, Kokaina, Mietka 30:), Dorka87, Mania1718, d'nusia, paola87, Vincent, baassiia, Renka88, Love_life, Jacqueline, lula.91, anitka19953, kateee, Kate84, Tova33, RudyTygrysek, Lilou1984, Karka, Hannia123, muminka83, Izoleccc, Kasia24, kleo2426, krówka_muffka, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Alina, nie drażnić lwa! Co to za cudo u ciebie na talerzu!
Muszę was o coś podpytać, kiedyś dawno temu jeszcze będąc w podstawówce, wyłożyłam się na plecy/pupę na łyżwach (zjeżdżają z gorki). I mam wrazliwy ogonek ale do tej pory głównie jak się uderzylas itp
Teraz od mojego lezenia zaczekam odczuwać bardzo intensywny ból właśnie w kości ogonowej, zwłaszcza po nocy. Kurcze nieprzyjemne to, i czuje jakby pośladki dogniataly mi ogonek.
Czy któraś tak ma/miala? I czy ma jakieś metody na złagodzenie? -
domiii wrote:Dziewczyny, jestem taka szczęśliwa!
poszłam na to USG dzisiaj tak trochę dla spokoju (pomiędzy połówkowym a III trymestru) i jak zobaczyłam mojego Synka to łzy w oczach!
850 gram żywej wagi
A, co do szyjki - całe szczęście wciąż 35 mm, czyli bez zmian! Co prawda doktor jak zobaczył na pierwszy rzut oka to powiedział, że długością nie zachwyca, ale jak już zmierzył to powiedział, że okchociaż na koniec dodał... "przecież nie każdy musi mieć taką jak żyrafa"
Domi super że wszystko okkawał dzidzi już
niech rośnie zdrowo
domiii lubi tę wiadomość
-
Domiii super wieści, ale maluch już duży. Oszczędzaj się i dbaj o te szyjke! Maluch może ja ćwiczyć mocniej jej wytrzymałość bo i większy i cięższy.
Pytałaś może o te drzenia? Ja i tak mojego podpytam za 2tygodnie jakby co ale info od dziewczyn jest uspokajająceże dzidzievtak maja
-
nick nieaktualny
-
ksanka wrote:Domiii super wieści, ale maluch już duży. Oszczędzaj się i dbaj o te szyjke! Maluch może ja ćwiczyć mocniej jej wytrzymałość bo i większy i cięższy.
Pytałaś może o te drzenia? Ja i tak mojego podpytam za 2tygodnie jakby co ale info od dziewczyn jest uspokajająceże dzidzievtak maja
nie, zapomniałam z tych emocji, ale w czwartek mam wizytę u prowadzącego to jego podpytam -
Kajola - ja też mam obawy co do 29 lutego. Wszystkim mówię, że znając moje szczęście to pewnie tak będzie.
A czym Wam coś wiadomo na temat tego, aby dzieci urodzone 29.02 można było "przepisać" na 28.02 lub 01.03? Kiedyś jedna koleżanka powiedziała mi, że jeżeli urodzi się dziecko do godziny 12:00 29.02 to można go wpisać jako urodzone 28.02. Natomiast urodzone po 12:00 jako urodzone 01.03. Wydaje mi się to niemożliwe, no ale zapytam Was o zdanie. -
nick nieaktualny
-
domiii wrote:Dziewczyny, jestem taka szczęśliwa!
850 gram żywej wagi
WOW !!!! domiii toć to kawał chłopa już !!!! super, że wszystko okgratki:)
domiii, Martita88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyksanka wrote:Alina, nie drażnić lwa! Co to za cudo u ciebie na talerzu!
Muszę was o coś podpytać, kiedyś dawno temu jeszcze będąc w podstawówce, wyłożyłam się na plecy/pupę na łyżwach (zjeżdżają z gorki). I mam wrazliwy ogonek ale do tej pory głównie jak się uderzylas itp
Teraz od mojego lezenia zaczekam odczuwać bardzo intensywny ból właśnie w kości ogonowej, zwłaszcza po nocy. Kurcze nieprzyjemne to, i czuje jakby pośladki dogniataly mi ogonek.
Czy któraś tak ma/miala? I czy ma jakieś metody na złagodzenie? -
Karolina@ wrote:Kajola - ja też mam obawy co do 29 lutego. Wszystkim mówię, że znając moje szczęście to pewnie tak będzie.
A czym Wam coś wiadomo na temat tego, aby dzieci urodzone 29.02 można było "przepisać" na 28.02 lub 01.03? Kiedyś jedna koleżanka powiedziała mi, że jeżeli urodzi się dziecko do godziny 12:00 29.02 to można go wpisać jako urodzone 28.02. Natomiast urodzone po 12:00 jako urodzone 01.03. Wydaje mi się to niemożliwe, no ale zapytam Was o zdanie.
Hmm, nie mam pojęcia ale nawet gdyby było można, to ja nie widzę sensu. Jak mój synek będzie miał urodziny 29.02 to przynajmniej będzie wyjątkowyA.Kasia lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Karolina@ - wiem, że jak się blisko północy dziecko urodzi to czasami dają Ci dowolność w wyborze daty urodzenia
Moja koleżanka urodziła się w sylwestra po północy ale wpisali jej 31.12 bo jej mama tak wolała
Hmmm...ciekawe czy jest to jakoś prawnie uregulowane. Ja mam taki przykład w rodzinie - moja ciocia urodziła się 31.12, ale jej mama nie chciała, aby była z końcówki roku i wpisała ją na 01.01