SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • TaRRa Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, poradźcie mi..tylko nie śmiejcie się.. ale jaki mam wybrać rozmiar legginsów ciążowych.. taki sam jak przed ciążą? czy rozmiar większy ? jestem niska. 162 cm, i zawsze nosiłam rozmiar 34/ max 36.. czy jak zamówie "S" i "M" będzie dobrze? a może tylko "M"? one dopasowują się dobrze ??

nic nie mam wyobraźni..;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est - OK. czekam :-)

• baassiia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nosiłam prze ciążą 34/36 i legginsy ciążowe 36 były idealne. 38 troszkę przyduże, ale też moga być. Ja zamówiłam 2 pary 36 i 38, 38 na późniejsze miesiące. Wszystko kwestia tego czy tyjesz też w nogi i tyłek u mnie nogi i tyłek niezbyt się zmieniają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 15:52

TaRRa lubi tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Dorka87 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zamawiasz przez internet? Ja jak zamawialam to byly podane wymiary w odpowiednich częściach ciala i wtedy centymetr w garść i gotowe ;-)

TaRRa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TaRRa - ja mam 160 cm, zawsze nosiłam rozmiar 34 i takie też mam legginsy. Zależy jak przybierasz w ciąży, bo jak sama po sobie widzisz, że szybko łapiesz kilogramy to możesz sobie wziąć jedne rozmiar większe. Chociaż legginsy i tak się rozciągają :)

TaRRa lubi tę wiadomość

• Est Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tarra , ja tak jak dziewczyny kupuję taki rozmiar jak przed ciążą i są dobre.

Przy okazji dziękuję Dziewczyny za polecenie Italian Fashion, bo legginsy, które tam kupiłam, są najwygodniejsze na świecie.

Na 17.30 mamy bilety na Bonda :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:00

TaRRa, Kate84, Love_life lubią tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, a tak z innej bajki, ciekawe która pierwsza z nas powita maleństwo na świecie :) AAA i wczoraj świętowałyśmy moje urodziny( zapomnialam sie pochwalic :P )

Terminy porodu zblizaja sie wielkimi krokami.
    Buzia:*

darra991, Est, domiii, Kate84, Karka, Love_life, Martita88, Hannia123, Izoleccc, Kasia24, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • darra991 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby tyje dosc sporo ale jakos pupa mi sie nie zwiekszylanza mocno,tez w legginsy wchodze takie jak mialam wczesniej. Wiekszosc sie chyba dosc mocno ciagnie:) za to w brzuchu ciezko mi odpowiednie koszulki czy sweterki znalezc..same namioty:D jak sie zbiore to zrobie jutro zdjecie i wam pokaze to sie lewa reka przezegnacie :D
    a tak odbiegajac na chwile od tematu to powiedzcie mi czy sa tu wsrod nas jakies przyszle mamusie z Poznania?:)

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
  • TaRRa Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo Wam dziękuję :D muszę się w końcu coś zaopatrzyć bo zaczyna mi brzuszek rosnąć :)trochę w nogi mi poszło, na złość tyłek nic się nie rusza :P aaa i jeszcze pasuje mieć sukienkę na święta, żeby wyglądać jak człowiek :D

• darra991 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie kupilam taka fajna,luzna,w soczystym kolorze,elegancka,tyl troszke dluzszy niz przod,no taka jaka chcialam. Ehh.. zalozylam ja raz na wyjscie z moim lubym a pozniej przy prasowaniu na cos sie chyba zagapilam czy sama nie wiem co zrobilam i przyjaralam dol;( alez rozpaczalam..idealna bylaby teraz na swieta nawet z tym brzuchem.. ale musze sie zebrac i zaniose ja chyba do krawcowej,moze mi na to jakas koronke naokolo przyszyje i nie bedzie widac. Wsciekla na siebie jestem jak cholera:) :/

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski. Melduje się po ślubie :-D Mam nadzieje że wszystko u was dobrze, bo próbowałam was nadrobić ale się nie da :-D Ja dzisiaj jestem po wizycie. W nocy z niedzieli na poniedziałek zobaczyłam przy podcieraniu różową plamke. Ale nie wpadłam za bardzo w panikę bo to juz się nie powtórzyło, szyjka długa 4 cm zamknięta i twarda, wszystko okej, lekarz powiedział ze to mogło być ze stresu i zmęczenia

domiii, Kate84, A.Kasia, d'nusia, Lilou1984, Renka88, baassiia, Karka, Martita88, Hannia123, muminka83, anitka19953, Izoleccc, kleo2426, krówka_muffka, Mietka 30:), anie93lica lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Kajola Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anie93lica To spóźnione najlepsze życzenia dla Ciebie :-D

anie93lica lubi tę wiadomość

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darra991 wrote:
    Ja niby tyje dosc sporo ale jakos pupa mi sie nie zwiekszylanza mocno,tez w legginsy wchodze takie jak mialam wczesniej. Wiekszosc sie chyba dosc mocno ciagnie:) za to w brzuchu ciezko mi odpowiednie koszulki czy sweterki znalezc..same namioty:D jak sie zbiore to zrobie jutro zdjecie i wam pokaze to sie lewa reka przezegnacie :D
    a tak odbiegajac na chwile od tematu to powiedzcie mi czy sa tu wsrod nas jakies przyszle mamusie z Poznania?:)

Ja jestem z Poznania :-)

darra991 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki ogądałam dziś w rossmanie pieluszki. Myślałam, że najmniejsze to są 1 a okazuje się, że pampers mają też 0 - to jakie zabrać do szpitala ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Hej, a tak z innej bajki, ciekawe która pierwsza z nas powita maleństwo na świecie :) AAA i wczoraj świętowałyśmy moje urodziny( zapomnialam sie pochwalic :P )

Terminy porodu zblizaja sie wielkimi krokami.
    Buzia:*

Spełnienia marzeń - zwłaszcza tego jednego, które wszystkie mamy wspólne :-)

anie93lica lubi tę wiadomość

• darra991 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira to baaardzo sie ciesze:) moze jeszcze zdarzy sie tak ze razem gdzies sie spotkamy na porodowce :D kto wie:) ale zawsze tak jakos razniej jak wiadomo ze ktos z tego samego miasta tez tujest i na podobny termin;)

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
  • Kajola Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira wrote:
    Laseczki ogądałam dziś w rossmanie pieluszki. Myślałam, że najmniejsze to są 1 a okazuje się, że pampers mają też 0 - to jakie zabrać do szpitala ?

Te 0 to chyba dla wcześniaków (dla dzieci do 2,5kg)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:41

A.Kasia lubi tę wiadomość

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr Dziewczyny godzinę odpisywałam na wsyzstko od rana i mi się skasowało ,ale sie wkurw....!

km5szbmhexpco9m1.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemy za zyczenia :*

Est lubi tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz - Fajnie, że wszystko ok ale ja chcę obszerną relację ze ślubu i w ogóle :D I foty też :P

Vira - Kajola ma rację, te 0 są dla wcześniaków. One są naprawdę mini, więc nie ma ich co kupować.

Anie93lica - sto lat :D

‹‹ 1032 1033 1034 1035 1036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ