X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • TaRRa Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, poradźcie mi..tylko nie śmiejcie się.. ale jaki mam wybrać rozmiar legginsów ciążowych.. taki sam jak przed ciążą? czy rozmiar większy ? jestem niska. 162 cm, i zawsze nosiłam rozmiar 34/ max 36.. czy jak zamówie "S" i "M" będzie dobrze? a może tylko "M"? one dopasowują się dobrze ??

nic nie mam wyobraźni..;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est - OK. czekam :-)

• baassiia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nosiłam prze ciążą 34/36 i legginsy ciążowe 36 były idealne. 38 troszkę przyduże, ale też moga być. Ja zamówiłam 2 pary 36 i 38, 38 na późniejsze miesiące. Wszystko kwestia tego czy tyjesz też w nogi i tyłek u mnie nogi i tyłek niezbyt się zmieniają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 15:52

TaRRa lubi tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Dorka87 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zamawiasz przez internet? Ja jak zamawialam to byly podane wymiary w odpowiednich częściach ciala i wtedy centymetr w garść i gotowe ;-)

TaRRa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TaRRa - ja mam 160 cm, zawsze nosiłam rozmiar 34 i takie też mam legginsy. Zależy jak przybierasz w ciąży, bo jak sama po sobie widzisz, że szybko łapiesz kilogramy to możesz sobie wziąć jedne rozmiar większe. Chociaż legginsy i tak się rozciągają :)

TaRRa lubi tę wiadomość

• Est Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tarra , ja tak jak dziewczyny kupuję taki rozmiar jak przed ciążą i są dobre.

Przy okazji dziękuję Dziewczyny za polecenie Italian Fashion, bo legginsy, które tam kupiłam, są najwygodniejsze na świecie.

Na 17.30 mamy bilety na Bonda :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:00

TaRRa, Kate84, Love_life lubią tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, a tak z innej bajki, ciekawe która pierwsza z nas powita maleństwo na świecie :) AAA i wczoraj świętowałyśmy moje urodziny( zapomnialam sie pochwalic :P )

Terminy porodu zblizaja sie wielkimi krokami.
    Buzia:*

darra991, Est, domiii, Kate84, Karka, Love_life, Martita88, Hannia123, Izoleccc, Kasia24, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • darra991 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby tyje dosc sporo ale jakos pupa mi sie nie zwiekszylanza mocno,tez w legginsy wchodze takie jak mialam wczesniej. Wiekszosc sie chyba dosc mocno ciagnie:) za to w brzuchu ciezko mi odpowiednie koszulki czy sweterki znalezc..same namioty:D jak sie zbiore to zrobie jutro zdjecie i wam pokaze to sie lewa reka przezegnacie :D
    a tak odbiegajac na chwile od tematu to powiedzcie mi czy sa tu wsrod nas jakies przyszle mamusie z Poznania?:)

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
  • TaRRa Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo Wam dziękuję :D muszę się w końcu coś zaopatrzyć bo zaczyna mi brzuszek rosnąć :)trochę w nogi mi poszło, na złość tyłek nic się nie rusza :P aaa i jeszcze pasuje mieć sukienkę na święta, żeby wyglądać jak człowiek :D

• darra991 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie kupilam taka fajna,luzna,w soczystym kolorze,elegancka,tyl troszke dluzszy niz przod,no taka jaka chcialam. Ehh.. zalozylam ja raz na wyjscie z moim lubym a pozniej przy prasowaniu na cos sie chyba zagapilam czy sama nie wiem co zrobilam i przyjaralam dol;( alez rozpaczalam..idealna bylaby teraz na swieta nawet z tym brzuchem.. ale musze sie zebrac i zaniose ja chyba do krawcowej,moze mi na to jakas koronke naokolo przyszyje i nie bedzie widac. Wsciekla na siebie jestem jak cholera:) :/

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski. Melduje się po ślubie :-D Mam nadzieje że wszystko u was dobrze, bo próbowałam was nadrobić ale się nie da :-D Ja dzisiaj jestem po wizycie. W nocy z niedzieli na poniedziałek zobaczyłam przy podcieraniu różową plamke. Ale nie wpadłam za bardzo w panikę bo to juz się nie powtórzyło, szyjka długa 4 cm zamknięta i twarda, wszystko okej, lekarz powiedział ze to mogło być ze stresu i zmęczenia

domiii, Kate84, A.Kasia, d'nusia, Lilou1984, Renka88, baassiia, Karka, Martita88, Hannia123, muminka83, anitka19953, Izoleccc, kleo2426, krówka_muffka, Mietka 30:), anie93lica lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Kajola Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anie93lica To spóźnione najlepsze życzenia dla Ciebie :-D

anie93lica lubi tę wiadomość

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darra991 wrote:
    Ja niby tyje dosc sporo ale jakos pupa mi sie nie zwiekszylanza mocno,tez w legginsy wchodze takie jak mialam wczesniej. Wiekszosc sie chyba dosc mocno ciagnie:) za to w brzuchu ciezko mi odpowiednie koszulki czy sweterki znalezc..same namioty:D jak sie zbiore to zrobie jutro zdjecie i wam pokaze to sie lewa reka przezegnacie :D
    a tak odbiegajac na chwile od tematu to powiedzcie mi czy sa tu wsrod nas jakies przyszle mamusie z Poznania?:)

Ja jestem z Poznania :-)

darra991 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki ogądałam dziś w rossmanie pieluszki. Myślałam, że najmniejsze to są 1 a okazuje się, że pampers mają też 0 - to jakie zabrać do szpitala ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Hej, a tak z innej bajki, ciekawe która pierwsza z nas powita maleństwo na świecie :) AAA i wczoraj świętowałyśmy moje urodziny( zapomnialam sie pochwalic :P )

Terminy porodu zblizaja sie wielkimi krokami.
    Buzia:*

Spełnienia marzeń - zwłaszcza tego jednego, które wszystkie mamy wspólne :-)

anie93lica lubi tę wiadomość

• darra991 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira to baaardzo sie ciesze:) moze jeszcze zdarzy sie tak ze razem gdzies sie spotkamy na porodowce :D kto wie:) ale zawsze tak jakos razniej jak wiadomo ze ktos z tego samego miasta tez tujest i na podobny termin;)

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
  • Kajola Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira wrote:
    Laseczki ogądałam dziś w rossmanie pieluszki. Myślałam, że najmniejsze to są 1 a okazuje się, że pampers mają też 0 - to jakie zabrać do szpitala ?

Te 0 to chyba dla wcześniaków (dla dzieci do 2,5kg)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:41

A.Kasia lubi tę wiadomość

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr Dziewczyny godzinę odpisywałam na wsyzstko od rana i mi się skasowało ,ale sie wkurw....!

km5szbmhexpco9m1.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemy za zyczenia :*

Est lubi tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz - Fajnie, że wszystko ok ale ja chcę obszerną relację ze ślubu i w ogóle :D I foty też :P

Vira - Kajola ma rację, te 0 są dla wcześniaków. One są naprawdę mini, więc nie ma ich co kupować.

Anie93lica - sto lat :D

‹‹ 1032 1033 1034 1035 1036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ