Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, poradźcie mi..tylko nie śmiejcie się.. ale jaki mam wybrać rozmiar legginsów ciążowych.. taki sam jak przed ciążą? czy rozmiar większy ? jestem niska. 162 cm, i zawsze nosiłam rozmiar 34/ max 36.. czy jak zamówie "S" i "M" będzie dobrze? a może tylko "M"? one dopasowują się dobrze ??
nic nie mam wyobraźni..;/ -
nick nieaktualny
-
ja nosiłam prze ciążą 34/36 i legginsy ciążowe 36 były idealne. 38 troszkę przyduże, ale też moga być. Ja zamówiłam 2 pary 36 i 38, 38 na późniejsze miesiące. Wszystko kwestia tego czy tyjesz też w nogi i tyłek u mnie nogi i tyłek niezbyt się zmieniają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 15:52
TaRRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaRRa - ja mam 160 cm, zawsze nosiłam rozmiar 34 i takie też mam legginsy. Zależy jak przybierasz w ciąży, bo jak sama po sobie widzisz, że szybko łapiesz kilogramy to możesz sobie wziąć jedne rozmiar większe. Chociaż legginsy i tak się rozciągają
TaRRa lubi tę wiadomość
-
Tarra , ja tak jak dziewczyny kupuję taki rozmiar jak przed ciążą i są dobre.
Przy okazji dziękuję Dziewczyny za polecenie Italian Fashion, bo legginsy, które tam kupiłam, są najwygodniejsze na świecie.
Na 17.30 mamy bilety na BondaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:00
TaRRa, Kate84, Love_life lubią tę wiadomość
-
Hej, a tak z innej bajki, ciekawe która pierwsza z nas powita maleństwo na świecie
AAA i wczoraj świętowałyśmy moje urodziny( zapomnialam sie pochwalic
)
Terminy porodu zblizaja sie wielkimi krokami.
Buzia:*darra991, Est, domiii, Kate84, Karka, Love_life, Martita88, Hannia123, Izoleccc, Kasia24, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Ja niby tyje dosc sporo ale jakos pupa mi sie nie zwiekszylanza mocno,tez w legginsy wchodze takie jak mialam wczesniej. Wiekszosc sie chyba dosc mocno ciagnie:) za to w brzuchu ciezko mi odpowiednie koszulki czy sweterki znalezc..same namioty:D jak sie zbiore to zrobie jutro zdjecie i wam pokaze to sie lewa reka przezegnacie
a tak odbiegajac na chwile od tematu to powiedzcie mi czy sa tu wsrod nas jakies przyszle mamusie z Poznania?
-
Ja sobie kupilam taka fajna,luzna,w soczystym kolorze,elegancka,tyl troszke dluzszy niz przod,no taka jaka chcialam. Ehh.. zalozylam ja raz na wyjscie z moim lubym a pozniej przy prasowaniu na cos sie chyba zagapilam czy sama nie wiem co zrobilam i przyjaralam dol;( alez rozpaczalam..idealna bylaby teraz na swieta nawet z tym brzuchem.. ale musze sie zebrac i zaniose ja chyba do krawcowej,moze mi na to jakas koronke naokolo przyszyje i nie bedzie widac. Wsciekla na siebie jestem jak cholera:)
-
Cześć laski. Melduje się po ślubie
Mam nadzieje że wszystko u was dobrze, bo próbowałam was nadrobić ale się nie da
Ja dzisiaj jestem po wizycie. W nocy z niedzieli na poniedziałek zobaczyłam przy podcieraniu różową plamke. Ale nie wpadłam za bardzo w panikę bo to juz się nie powtórzyło, szyjka długa 4 cm zamknięta i twarda, wszystko okej, lekarz powiedział ze to mogło być ze stresu i zmęczenia
domiii, Kate84, A.Kasia, d'nusia, Lilou1984, Renka88, baassiia, Karka, Martita88, Hannia123, muminka83, anitka19953, Izoleccc, kleo2426, krówka_muffka, Mietka 30:), anie93lica lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnydarra991 wrote:Ja niby tyje dosc sporo ale jakos pupa mi sie nie zwiekszylanza mocno,tez w legginsy wchodze takie jak mialam wczesniej. Wiekszosc sie chyba dosc mocno ciagnie:) za to w brzuchu ciezko mi odpowiednie koszulki czy sweterki znalezc..same namioty:D jak sie zbiore to zrobie jutro zdjecie i wam pokaze to sie lewa reka przezegnacie
a tak odbiegajac na chwile od tematu to powiedzcie mi czy sa tu wsrod nas jakies przyszle mamusie z Poznania?
Ja jestem z Poznaniadarra991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Hej, a tak z innej bajki, ciekawe która pierwsza z nas powita maleństwo na świecie
AAA i wczoraj świętowałyśmy moje urodziny( zapomnialam sie pochwalic
)
Terminy porodu zblizaja sie wielkimi krokami.
Buzia:*
Spełnienia marzeń - zwłaszcza tego jednego, które wszystkie mamy wspólne
anie93lica lubi tę wiadomość
-
Vira wrote:Laseczki ogądałam dziś w rossmanie pieluszki. Myślałam, że najmniejsze to są 1 a okazuje się, że pampers mają też 0 - to jakie zabrać do szpitala ?
Te 0 to chyba dla wcześniaków (dla dzieci do 2,5kg)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:41
A.Kasia lubi tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
nick nieaktualny