Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Uff, u dentysty w porządku, żadnych dziur nie mam
Domii, no ja właśnie dlatego nie idę na Bonda (mąż pójdzie z kolegami), bo na poprzedniej części prawie zasnęłam
Wow, ale masz dużego synka, gratuluję!
Basia, dzięki za ten opisja też chcę taki poród
Lilou, gratuluję udanej wizyty!
Tova33, ale super trampkigdzie kupiłaś?
Ryjek, też się wybieram na Listy do M 2
Darra991, cześćJa jestem z Poznania
Karolina, nie wiedziałam o takiej możliwości, ale ja bym dziecku zostawiła 29.02, jeśli tak by się urodziło - uważam, że to fajna data
Vira, dzięki za info o Esotiq, bardzo lubię ten sklep, przed ciążą właściwie tylko tam kupowałam staniki
Anitka, cieszę się z udanej wizytyale jaja, że chłopiec zmienił się w dziewczynkę
Anielica, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinto już wiemy, dlaczego się nie odzywałaś
Aleksandra, opowiadaj, jak byłodomiii, darra991, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Witam
My już po połówkowych. Z maleństwem wszystko w porządku. Serce, wątroba, nerki i inne narządy prawidłowe. Waga maleństwa 430g z czego wynika , że jest tydzień starszyTak samo na podstawie innych parametrów
I uwaga - będzie SYN AntośWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:05
olatychy, domiii, Tova33, Lilou1984, Est, She86, Mania1718, Gośśś, d'nusia, Vincent, A.Kasia, Karka, Love_life, Martita88, alinalii, Hannia123, skowroneczka87, anitka19953, kateee, Izoleccc, Kasia24, kleo2426, Kajola, TaRRa, krówka_muffka, perła ziemi, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Widzę, że chwalicie się brzuszkami to i ja pokażę jak już wyglądamy
Teresa1992, domiii, Dorka87, Tova33, Est, RudyTygrysek, Renka88, She86, Mania1718, Gośśś, Vincent, A.Kasia, baassiia, Tunia.a, Karka, wiewiórka17, Martita88, Hannia123, skowroneczka87, Kate84, anitka19953, kateee, Izoleccc, Kasia24, Kajola, TaRRa, krówka_muffka, Mietka 30:), anie93lica lubią tę wiadomość
Samuel
-
Zapomniałam jeszcze dodać, że u mnie też ok. Szyjka wg lekarza dłuższa niż była dzięki leżeniu i oszczędzaniu się. Wszystko piękne, twarde, pozamykane.
Spytałam o te bóle podbrzusza - Syn duży, rozpycha się i to dlatego ponoć , bo nic nie wskazuje na nic innego. Co nie zmienia faktu, że mam się oszczędzać
No a waga moja dalej w miejscu stoi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:15
A.Kasia, domiii, Karka, anitka19953 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Witam się po połówkowym!
Jesteśmy zdrowi
Wszystko w normie. Lekarz nawet policzył wszystkie paluszki u każdej kończyny. Michałek waży już 463g i jest trochę młodszy niż wskazywałaby data OM.
Dumny tatuś pierwszy raz oglądał Syna.
Karolina z tego co wiem to w urzędzie wpisują z automatu datę narodzin jeśli wyjdzie 29.02. Takiej daty nie wpiszą tylko dzień później albo wcześniej, ale pierwsze słyszę, że wpiszą co się chce...
Magda trampki kupiłam na OLX za śmieszne pieniądze.
Darra ja wybieram kombinezon jesienny - taki z misia niespecjalnie ocieplany. Od ładnych paru lat mamy lekka zimę, a jak będzie chłodniej to można grubiej ubrać pod spodem, przykryć kocykiem itp. Obawiam się, że zimowy kombinezon sie raczej nie przyda.Est, d'nusia, darra991, Mania1718, A.Kasia, domiii, Karka, Love_life, Martita88, Hannia123, skowroneczka87, Kate84, anitka19953, Izoleccc, Lilou1984, Kasia24, kleo2426, Kajola, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na razie zdjęcie,wyraźniejsze dopiero w styczniu;d Relaje zdam później
http://www.fotosik.pl/zdjecie/fa636e64d7273c07baassiia, domiii, Tunia.a, A.Kasia, Magda lena, Vincent, Karka, RudyTygrysek, Kate84, Tova33, Teresa1992, She86, Kajola, krówka_muffka, anie93lica lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
Ahhh Dziewczynki. Mój Staszek waży 800 gram :o Przez 5 dni ponad 100 gram urósł. Matko i córko. Oby nie był klopsikiem!
Dziś miałam nieplanowane usg.
Nie pisałam nic rano, bo nie chciałam panikować. Od 5 rano miałam bóle miesiączkowe. No takie typowe na 1 dzień miesiączki. Okej. Wziełam luteinę, nospe forte, magnez i dalej spać! wstałam o 10. Dalej to samo, więc kolejna nospa forte + magnez. Nie przeszło, więc pojechałam o 15 na IP. Szyjka nadal 2,4 mm. W czw mam się zgłosić na oddział. Położą mnie, założą pessar, trochę poobserwują. No te bóle mnie lekko przeraziły. Chcieli mnie dziś zatrzymać, ale jutro święto, więc po cholere mam tam cierpieć. I tak mi nic nie zrobią. Lekarz coś wspominał o jakiś sterydach, że mi podadzą.... ale nie dopytałam. Wiecie może o co chodzi?
Teraz ból promieniuje do ud
Szyjkę mam słabą, a przyczyną tego może być polip którego miałam do 13tc. Szyjka próbowała się jego pozbyć cały czas (dlatego też ciąża była zagrożona) i ciągle ćwiczyła sobie i ćwiczyła. W końcu polip odpadł, a szyjka już się lekko zmęczyła, a teraz to wiadomo, że coraz więcej dolegliwości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 18:30
domiii, baassiia, A.Kasia, Mania1718, Hannia123, muminka83, Kate84, Est, anitka19953, Kasia24, Kajola, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Magda Lena - lubię Twojego dzieciaczka i jego 800 gram.
Co do Twoich przygód, przykro mimusiałaś się nastresowac bidulko
ale wierzę że będzie wszystko dobrze, założą Ci pessar i będziesz spokojniejsza :*
Ja tez od kilku dni mam dziwne klucia i twardnienia, ale na dzisiejszym USG wszystko dobrze, wiec nie wiem:(
Buziaki Kochana!