X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie co moi rodzice wykopali na strychu :D W tej furze woziłam się jako dziecko :D

117hf01.jpg

ryjkek - spoko, spoko :) Na tym forum panuje niepisana umowa, że się żadna nie rozpakowuje co najmniej do końca stycznia :D

arien, noelka, Mania1718, muminka83, Kaarolina, RudyTygrysek, Hannia123, Vincent, Magda lena, perła ziemi, aleksandrazz, Lilou1984, Karolina@, olatychy, Est, d'nusia, 26Asia, kateee, Mietka 30:), Karka, Izoleccc, Madzialena90, Malina81, Kasia24, domiii, Kate84, Kajola, krówka_muffka, kamka lubią tę wiadomość

• arien Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek czaderski. Serio. Jakby się uprzeć to można by go odświeżyć i lansować z nim na miescie :D

o1483e5e2gt7h77w.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Patrzcie co moi rodzice wykopali na strychu :D W tej furze woziłam się jako dziecko :D

117hf01.jpg

ryjkek - spoko, spoko :) Na tym forum panuje niepisana umowa, że się żadna nie rozpakowuje co najmniej do końca stycznia :D

Jaki piękny <3

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vincent wrote:
    Witam dziewczyny,
    Ja też mam twardnienia, napina mi się cały brzuch po paru sekundach puszcza, ale czuje to gdyż od razu chce mi się siku, może inaczej bym nawet nie zwróciła na to uwagi, gorzej jest w nocy, co wstanę i się położę to od razu mam twardy brzuch. No i w tych tygodniach to już chyba jest normalne, i zastanawiam, czy ktoś tego nie ma? i tylko niektóre dziewczyny mają takie twardnienia?

Vincent mam identycznie ;)

Kasia super fura :) od razu zateskniłam za oglądaniem czarno białych zdjęć z rodzinnego albumu ;)

Wczoraj cały dzień spędziliśmy ze znajomymi u ich syna na urodzinach. Pojechaliśmy na funfactory później na torta do ich domu. Na śmiałam się i ogólnie fajnie było.
    Dzisiaj pospalismy dłużej i od rana chodzę w szlafroku :D Zrobiłam zebre ciasto i dzieci zazyczyły sobie kopytka z sosem wiec ruszam do mojego królestwa "kuchni" :D
    Miłej niedzieli brzuchacze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 13:46

RudyTygrysek, Vincent, A.Kasia, Karolina@, Karka lubią tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia jaki boski wózek aaa zakochałam się :D

muminka83 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:

117hf01.jpg

Ale cudowny wózek, uwielbiam oglądać takie karoce :)

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu cudny wozek hehe a jaka bys furrore zrobila jakbys z Tymkiem takim sie wozila :D :P

Mania1718, A.Kasia lubią tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, jak będziemy z młodym do dziadków jeździć to się będzie woził :D Siostra mówi, że prowadzi się elegancko ;)

Gośśś, muminka83, RudyTygrysek, Kate84 lubią tę wiadomość

• Falon Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Dobra laski, mąż z okazji dobrych wyników badań kupił mi chipsy i ciastka maślane, więc idę je konsumować przed TV :D Spadam oglądać The Voice Of Poland, może brata znajdę w tłumie bo pojechał jako wsparcie dla występującego przyjaciela :D

A.Kasia, ja zaraz włączę powtórkę The Voice Of Poland bo tam z kolei występuje kuzyn mojej dentystki ;-) bardzo lubię ten program;-)

Mąż ogląda wszystko co ze sportem związane a ja kocham wszystko co muzyczne ;-)
    (no... prawie wszystko! hehe ;-) )

201604051765.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No różnie lekarz podchodzi, ale w sumie biorę po 600 mg magnezu dziennie, aspargin i nospe 3 razy dziennie. Widziałam na lutowkach ze dziewczyna ma po 30 twardnień na dzień, była kilka razy w szpitalu i nic jej nie zrobili na to bo taka niby jej uroda. No mi dzisiaj się jeszcze nie postawi, więc tragedii nie ma

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon tez lubie ten program :) zawsze go ogladam hehe moj M za to nie bardzo lubi, ale byl zmuszony ze mna jechac w lipcu na nagrania przesluchan w ciemno :D :P i o dziwo cale przesluchania w ciemno ze mna ogladal hehe i tylko sie smial " no moze siebie zobacze :P "

Kasiu i co znalazlas brata na widowni? ciezko jest tam co kolwiek zobaczyc :/ ja wiedzialam gdzie siedzielismy wiec wiedzialam gdzie patrzec, ale i tak ciezko zobaczyc...

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś - nieee, za dużo ludzi ;) I już nie będzie okazji bo odpadł jego przyjaciel. W sumie wszyscy moi faworyci wczoraj odpadli :/ Z tego co wiem, to zwycięzca programu jest już w TVP znany :P A naiwnie wierzyłam, że chociaż w tym programie nie ma ustawek :(

Gośśś lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kim był ten przyjaciel? Ja też wczoraj oglądałam i byłam zaskoczona tym kto odpadł a kto został :O

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu szkoda wlasnie ze Patryk odpadl :/ juz w tamtej edycji tak namieszali, ze te najlepsze glosy odpadly :/ A teraz pewnie William, Julka, Krzysiek i Tobiasz beda w finale... to jest niestety do przewidzenia :/ Dziwne tylko ze pozniej o tych wygranych nigdzie nie slychac, a osoby ktore odpadly duzo wczesniej jakas kariere robia,albo chociaz w radiu ich piosenki puszczaja :P ...

A.Kasia lubi tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina - Patryk z zespołu Marysi Sadowskiej :)

Gośśś - ja czasami mam wrażenie, że niektórym specjalnie źle dobierają piosenki, żeby źle wypadli :/ Z drugiej strony jednak finalista jest zobowiązany kontraktem z wytwórnią i nie do końca ma wpływ na to jak będzie wyglądała płyta, którą tam wyda. Dlatego np cieszę się, że odpadła Ania Kłys - moim zdaniem najlepszy głos tej edycji. Ponoć ma już materiał na płytę i wyda ją sobie tam, gdzie będzie chciała i w taki sposób aby była jak najbardziej "jej". Rozgłos już ma :) A Patryk to młody chłopaczek, jeszcze ma czas na karierę :) Z tego co wiem to nie rozpacza specjalnie ;)

PS. ale to, że ostatnio odpadła Asteya to jest skandal! Ta babka to taka petarda, że aż bym mogła zmienić orientację :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 16:12

Gośśś lubi tę wiadomość

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia dokladnie zgadzam sie z Toba :) mam takie same wrazenie, ze specjalnie im dawaja takie piosenki zeby tylko im noge podlozyc... Heh musialabys widziec jak kurwowalam ostatnio jak Asteya odpadla :/ moj M. to sie ze mnie tylko smieje :P tak samo wczoraj wyzywalam jak uslyszalam ze ten caly Maciek od Piaska zostal :/ heh no i nawet widac bylo po minie Andrzeja ze mu to nie pasuje...

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że u nas w lutym już będzie kilka dzieciaków na świecie :) są mamy bliźniaków, mamy z terminem na luty i bardzo dużo z terminem na początek marca, więc na pewno coś się w lutym "wykluje" :)

A dziewczyny które nie mają przeciwwskazań do porodu SN, czy myślałyście o jakiś ćwiczenia na "łatwy poród"? Jest trochę na necie o tym. Ja tam myślę, że może troszkę jeszcze za wcześnie, bo ja mam na 17 marca termin, czyli jeszcze 4 miesiące, ale w grudniu chyba coś zacznę. Macie jakąś wiedzę na ten temat ze szkół rodzenia?

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś wkleił tutaj link do tego sprzedającego http://allegro.pl/listing/user/listing.php?order=p&p=2&us_id=39794028 chciałam coś zamówić ale komentarze nie wesołe..
    jaka opinia Wasza?

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• Karka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja niestety zdycham kolejny dzień :/ dokupił mi mąż syrop z babki lancetowatej. Powiem Wam, że dawno się tak nie czułam. Leje mi się wręcz z nosa, kicham i już kaszlę :/ We wtorek jak mi nic nie pomoże to pędzę do lekarza. A chciałam zapytać - Muminka co Ci lekarz przepisywał jak byłaś, bo nie pamiętam?

A.Kasia fajowy wózek, jakby go trochę podrasować :D

baassiia u nas w szkole rodzenia właśnie powstał fitness dla ciężarówek, we wtorek chciałam iść, ale nic z tego nie wyjdzie przez chorobę, może w następnym tygodniu się uda. Przysłała nam też na maila takie kilka ćwiczeń położna, jak się lepiej poczuję, to chętnie zacznę się ruszać, może się zmotywuję, bo ogólnie to jestem leniwcem ;)

Mania1718 mniam kopytka z sosem... ale mi ślinka pociekła :P

Mania1718 lubi tę wiadomość

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karka wrote:
    Cześć dziewczyny, ja niestety zdycham kolejny dzień :/ dokupił mi mąż syrop z babki lancetowatej. Powiem Wam, że dawno się tak nie czułam. Leje mi się wręcz z nosa, kicham i już kaszlę :/ We wtorek jak mi nic nie pomoże to pędzę do lekarza. A chciałam zapytać - Muminka co Ci lekarz przepisywał jak byłaś, bo nie pamiętam?

A.Kasia fajowy wózek, jakby go trochę podrasować :D

baassiia u nas w szkole rodzenia właśnie powstał fitness dla ciężarówek, we wtorek chciałam iść, ale nic z tego nie wyjdzie przez chorobę, może w następnym tygodniu się uda. Przysłała nam też na maila takie kilka ćwiczeń położna, jak się lepiej poczuję, to chętnie zacznę się ruszać, może się zmotywuję, bo ogólnie to jestem leniwcem ;)

Mania1718 mniam kopytka z sosem... ale mi ślinka pociekła :P

Dał mi teraz Pini Pini ale on jest z pędów sosny a ja mam taki w domu domowej roboty. Syrop z cebuli i Tantum Verde. Witamina C. :-( Piłam to nałogowo i choć nie jest jeszcze idealnie to objawy stopniowo opuszczają mnie ale ja w niedzielę poprzednią kończyłam antybiotyk na anginę a już w środę miałam zapalenie krtani

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 1089 1090 1091 1092 1093 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ