Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrzcie co moi rodzice wykopali na strychu
W tej furze woziłam się jako dziecko
ryjkek - spoko, spokoNa tym forum panuje niepisana umowa, że się żadna nie rozpakowuje co najmniej do końca stycznia
arien, noelka, Mania1718, muminka83, Kaarolina, RudyTygrysek, Hannia123, Vincent, Magda lena, perła ziemi, aleksandrazz, Lilou1984, Karolina@, olatychy, Est, d'nusia, 26Asia, kateee, Mietka 30:), Karka, Izoleccc, Madzialena90, Malina81, Kasia24, domiii, Kate84, Kajola, krówka_muffka, kamka lubią tę wiadomość
-
Vincent wrote:Witam dziewczyny,
Ja też mam twardnienia, napina mi się cały brzuch po paru sekundach puszcza, ale czuje to gdyż od razu chce mi się siku, może inaczej bym nawet nie zwróciła na to uwagi, gorzej jest w nocy, co wstanę i się położę to od razu mam twardy brzuch. No i w tych tygodniach to już chyba jest normalne, i zastanawiam, czy ktoś tego nie ma? i tylko niektóre dziewczyny mają takie twardnienia?
Vincent mam identycznie
Kasia super furaod razu zateskniłam za oglądaniem czarno białych zdjęć z rodzinnego albumu
Wczoraj cały dzień spędziliśmy ze znajomymi u ich syna na urodzinach. Pojechaliśmy na funfactory później na torta do ich domu. Na śmiałam się i ogólnie fajnie było.
Dzisiaj pospalismy dłużej i od rana chodzę w szlafrokuZrobiłam zebre ciasto i dzieci zazyczyły sobie kopytka z sosem wiec ruszam do mojego królestwa "kuchni"
Miłej niedzieli brzuchacze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 13:46
RudyTygrysek, Vincent, A.Kasia, Karolina@, Karka lubią tę wiadomość
[/link]
-
A.Kasia wrote:Patrzcie co moi rodzice wykopali na strychu
W tej furze woziłam się jako dziecko
ryjkek - spoko, spokoNa tym forum panuje niepisana umowa, że się żadna nie rozpakowuje co najmniej do końca stycznia
Ale cudowny wózek, uwielbiam oglądać takie karoce -
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:Dobra laski, mąż z okazji dobrych wyników badań kupił mi chipsy i ciastka maślane, więc idę je konsumować przed TV
Spadam oglądać The Voice Of Poland, może brata znajdę w tłumie bo pojechał jako wsparcie dla występującego przyjaciela
A.Kasia, ja zaraz włączę powtórkę The Voice Of Poland bo tam z kolei występuje kuzyn mojej dentystkibardzo lubię ten program;-)
Mąż ogląda wszystko co ze sportem związane a ja kocham wszystko co muzyczne
(no... prawie wszystko! hehe)
-
No różnie lekarz podchodzi, ale w sumie biorę po 600 mg magnezu dziennie, aspargin i nospe 3 razy dziennie. Widziałam na lutowkach ze dziewczyna ma po 30 twardnień na dzień, była kilka razy w szpitalu i nic jej nie zrobili na to bo taka niby jej uroda. No mi dzisiaj się jeszcze nie postawi, więc tragedii nie ma
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Falon tez lubie ten program
zawsze go ogladam hehe moj M za to nie bardzo lubi, ale byl zmuszony ze mna jechac w lipcu na nagrania przesluchan w ciemno
i o dziwo cale przesluchania w ciemno ze mna ogladal hehe i tylko sie smial " no moze siebie zobacze
"
Kasiu i co znalazlas brata na widowni? ciezko jest tam co kolwiek zobaczycja wiedzialam gdzie siedzielismy wiec wiedzialam gdzie patrzec, ale i tak ciezko zobaczyc...
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyGośśś - nieee, za dużo ludzi
I już nie będzie okazji bo odpadł jego przyjaciel. W sumie wszyscy moi faworyci wczoraj odpadli
Z tego co wiem, to zwycięzca programu jest już w TVP znany
A naiwnie wierzyłam, że chociaż w tym programie nie ma ustawek
Gośśś lubi tę wiadomość
-
Kasiu szkoda wlasnie ze Patryk odpadl
juz w tamtej edycji tak namieszali, ze te najlepsze glosy odpadly
A teraz pewnie William, Julka, Krzysiek i Tobiasz beda w finale... to jest niestety do przewidzenia
Dziwne tylko ze pozniej o tych wygranych nigdzie nie slychac, a osoby ktore odpadly duzo wczesniej jakas kariere robia,albo chociaz w radiu ich piosenki puszczaja
...
A.Kasia lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyKaarolina - Patryk z zespołu Marysi Sadowskiej
Gośśś - ja czasami mam wrażenie, że niektórym specjalnie źle dobierają piosenki, żeby źle wypadliZ drugiej strony jednak finalista jest zobowiązany kontraktem z wytwórnią i nie do końca ma wpływ na to jak będzie wyglądała płyta, którą tam wyda. Dlatego np cieszę się, że odpadła Ania Kłys - moim zdaniem najlepszy głos tej edycji. Ponoć ma już materiał na płytę i wyda ją sobie tam, gdzie będzie chciała i w taki sposób aby była jak najbardziej "jej". Rozgłos już ma
A Patryk to młody chłopaczek, jeszcze ma czas na karierę
Z tego co wiem to nie rozpacza specjalnie
PS. ale to, że ostatnio odpadła Asteya to jest skandal! Ta babka to taka petarda, że aż bym mogła zmienić orientacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 16:12
Gośśś lubi tę wiadomość
-
Kasia dokladnie zgadzam sie z Toba
mam takie same wrazenie, ze specjalnie im dawaja takie piosenki zeby tylko im noge podlozyc... Heh musialabys widziec jak kurwowalam ostatnio jak Asteya odpadla
moj M. to sie ze mnie tylko smieje
tak samo wczoraj wyzywalam jak uslyszalam ze ten caly Maciek od Piaska zostal
heh no i nawet widac bylo po minie Andrzeja ze mu to nie pasuje...
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Ja myślę, że u nas w lutym już będzie kilka dzieciaków na świecie
są mamy bliźniaków, mamy z terminem na luty i bardzo dużo z terminem na początek marca, więc na pewno coś się w lutym "wykluje"
A dziewczyny które nie mają przeciwwskazań do porodu SN, czy myślałyście o jakiś ćwiczenia na "łatwy poród"? Jest trochę na necie o tym. Ja tam myślę, że może troszkę jeszcze za wcześnie, bo ja mam na 17 marca termin, czyli jeszcze 4 miesiące, ale w grudniu chyba coś zacznę. Macie jakąś wiedzę na ten temat ze szkół rodzenia?
-
Cześć dziewczyny, ja niestety zdycham kolejny dzień
dokupił mi mąż syrop z babki lancetowatej. Powiem Wam, że dawno się tak nie czułam. Leje mi się wręcz z nosa, kicham i już kaszlę
We wtorek jak mi nic nie pomoże to pędzę do lekarza. A chciałam zapytać - Muminka co Ci lekarz przepisywał jak byłaś, bo nie pamiętam?
A.Kasia fajowy wózek, jakby go trochę podrasować
baassiia u nas w szkole rodzenia właśnie powstał fitness dla ciężarówek, we wtorek chciałam iść, ale nic z tego nie wyjdzie przez chorobę, może w następnym tygodniu się uda. Przysłała nam też na maila takie kilka ćwiczeń położna, jak się lepiej poczuję, to chętnie zacznę się ruszać, może się zmotywuję, bo ogólnie to jestem leniwcem
Mania1718 mniam kopytka z sosem... ale mi ślinka pociekłaMania1718 lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Karka wrote:Cześć dziewczyny, ja niestety zdycham kolejny dzień
dokupił mi mąż syrop z babki lancetowatej. Powiem Wam, że dawno się tak nie czułam. Leje mi się wręcz z nosa, kicham i już kaszlę
We wtorek jak mi nic nie pomoże to pędzę do lekarza. A chciałam zapytać - Muminka co Ci lekarz przepisywał jak byłaś, bo nie pamiętam?
A.Kasia fajowy wózek, jakby go trochę podrasować
baassiia u nas w szkole rodzenia właśnie powstał fitness dla ciężarówek, we wtorek chciałam iść, ale nic z tego nie wyjdzie przez chorobę, może w następnym tygodniu się uda. Przysłała nam też na maila takie kilka ćwiczeń położna, jak się lepiej poczuję, to chętnie zacznę się ruszać, może się zmotywuję, bo ogólnie to jestem leniwcem
Mania1718 mniam kopytka z sosem... ale mi ślinka pociekła
Dał mi teraz Pini Pini ale on jest z pędów sosny a ja mam taki w domu domowej roboty. Syrop z cebuli i Tantum Verde. Witamina C.Piłam to nałogowo i choć nie jest jeszcze idealnie to objawy stopniowo opuszczają mnie ale ja w niedzielę poprzednią kończyłam antybiotyk na anginę a już w środę miałam zapalenie krtani