Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam nieliczne i nablonki i te krysztaly i lekarz powiwdzial ze ok, ze w ciazy to czeste. Wazne ze nie ma bakterii, leukocytow i erytrocytow. Nablonki to czest zanieczyszczenia z wydzieliny z pochwy, a krysztaly nie wiem dokladnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:58
Martita88 lubi tę wiadomość
-
Mi sie dzisiaj udalo kupic paczke pampersow, wychodzilo 0,36 zl za sztuke
Wczoraj tez zamowilam wyprawke do szpitala dla mnie i malucha. Korzystalam z Apteki w rynku (allegro) - ktoras z was polecala. Zaplacilam niecale 100 zl, jak przyjdzie paczka to wrzuce zdjecie.
A teraz prosze o pomoc w interpretacji wynikow krzywej: 1. 79;2. 126; 3. 140 mg/dl
Bede żyła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:58
-
edyś wrote:Mi sie dzisiaj udalo kupic paczke pampersow, wychodzilo 0,36 zl za sztuke
Wczoraj tez zamowilam wyprawke do szpitala dla mnie i malucha. Korzystalam z Apteki w rynku (allegro) - ktoras z was polecala. Zaplacilam niecale 100 zl, jak przyjdzie paczka to wrzuce zdjecie.
A teraz prosze o pomoc w interpretacji wynikow krzywej: 1. 79;2. 126; 3. 140 mg/dl
Bede żyła? -
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:A może jemu z tym "przegięciem" chodziło o to, że ta Twoja lekarka zamiast Cię skierować na bezpłatne badania w luxmedzie to wysyłała Cię gdzieś indziej? No bo skoro Cię nie poinformowała, że masz te badania za darmo to faktycznie jakaś dziwna. Przecież Ty jasnowidzem nie jesteś, żebyś się sama miała domyślić.
Być może masz rację. Nie dojdziemy do prawdy. Co ma być to będzie. Liczę tylko na to, że serduszko małej będzie bez zmian a jeśli ze zmianami to tylko pozytywnymi -
Mam pytanie. Chodzi o karte Rossne. Kiedys mielismy ja zalozona na syna, ale juz nieaktywna bo dziecko skonczylo 3 lata. Ale ktos tu pisal, ze ma i juz teraz korzysta z rabatow. To jak to jest? Musi byc na dziecko czy nie? Na jakich zasadach sie ja teraz zaklada?
-
baassiia wrote:Ja mialam nieliczne i nablonki i te krysztaly i lekarz powiwdzial ze ok, ze w ciazy to czeste. Wazne ze nie ma bakterii, leukocytow i erytrocytow. Nablonki to czest zanieczyszczenia z wydzieliny z pochwy, a krysztaly nie wiem dokladnie.
Dzięki!
Skowroneczka chyba musisz ją jeszcze raz aktywować -
Dziewczyny a powiedzcie mi prosze bo ja w sumie to sie nie moge w tym polapac.. jak wam sie te brzuszki spinaja albo macie skurcze to jak to konkretnie czuc? To widac jakos? I czy was to boli? Bo mi w sumie od jakiegos poltora tyg dzieje sie cos takiego dziwnego w brzuszku(ale czuje to bardziej pod pepkiem,dolem brzucha) ze tak jakby mi ktos tam wlozyl reke i zgniatal albo naciagal cos w srodku,trwa to kilkanascie sekund,czasami jest bolesne a czasami nie,kilka razy w ciagu dnia niezaleznie od pozycji w jakiej sie znajduje. Albo jakby ktos mi tam w srodku jakis kamien wlozyl ktory mi ciazy. Ale tak jak mowie,z 20 sek i to przechodzi.Czy to jest wlasnie cos takiego?
-
A.Kasia Ten Twój lekarz to jest jakiś nienormalny z tą wagą - moja przyjaciółka do niego chodziła i jak przytyła więcej niż 1kg miesięcznie to się na nią wręcz darł, że na pewno je słodycze i inne rzeczy których nie powinna (a ona całą ciążę nawet kostki czekolady nie zjadła bo nie lubi)
U mnie z moją wagą będzie chwila prawdy jutro bo o 18 mam wizytę kontrolną - no i nasze pierwsze mierzenie szyjki będzie
-
Hej! ja się dziś okrutnie niecierpliwię,miałam mieć wizytę u gina na 16.20 ale dostałam wiadomość sms-ową że wizyta przesunięta n 1,5h później wrrr!!!
Może w końcu dziś maluszek się ujawni?
Renka88: ja też bardzo proszę o prezentacje nadia77-77MALPAwp.pl
A.Kasia: oglądałam przed chwilą tańce Twojego Tymka, imponujące hi hiA.Kasia lubi tę wiadomość
-
VINCENT dzieki za odpowiedz. Moze takie glupie pytanie troche zadalam albo juz takie tu mialyscie ale tak jak wszedzie ktos opisuje to ze czuje napinanie sie brzucha albo ze widzi ak ten brzuszek sie spina i robi twardy a ja chyba jakies inne odczucia mialam i sie zastanawialam ciagle czy to to:) no nic,to chyba 25.11 na wizycie powiem ze mam takie cos kilka razy dziennie,moze tez powinnam brac jakis magnez dodatkowo czy cos,bo do tej pory bylo ok i nic takiego mi nie zalecil.
Vincent lubi tę wiadomość