Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:Ginek mówi, że w moim przypadku przydałoby się podać Rophylac ze względu na obciążenie wywiadu i możliwe komplikacje i tym razem. Ech, znowu będę 300 zł w plecy
no ale jak mówi, że lepiej podać to chyba się zdecydujemy. Już za tę kasę wolałabym sobie te sterydy na płucka opłacić ale nic o tym nie wspominał a ja zapomniałam. Następna wizyta za miesiąc.
Chciałaś chyba napisać 400-500
Dobrze, że poza tym wszystko dobrze
-
domiii wrote:w tym wieku ciąży najprawdopodobniej to skurcze braxtona-hicksa, tym bardziej, że mówisz, że trwają koło 20 sekund i znikają, ale lekarzowi powiedz tak czy siak, jeśli nie bierzesz żadnego magnezu to zapewne Ci zaleci
powiem powiem napewno:) tymbardziej ze coraz czesciej sa tak dziwnie bolesne a pozniej zostaje takie uczucie w krzyzu i podbrzuszu jak przy okresie
A tak na mila koncowke dnia to wlasnie kupilam od znajomych za 70zl do auta pierwszy fotelik-nosidelkowyglada jak nowka a w gratisie mi wrzucili jeszcze pol worka ubranek dla malutkiej bo ta ich juz wyrosla dawno z tego:) i tak mi sie buzia przez to cieszy:) mojemu lubemu takze bo to taki fanatyk motoryzacyjny i teraz ciagle sie zaciesza ze bedzie mogl z corcia wszedzie sobie jezdzic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję się po wizycie. Wszystko ok.
Mały ma już około 800 gram i cały czas jest o tydzień starszy. Jeśli chodzi o podwyższone CRP to lekarz stwierdził, że i tak nie jest duże jak na ciążę i mięśniaka. Macica jest wielkości 30 tygodniowej ciąży więc i dolegliwości mogę mieć większe.
Madzialena90, d'nusia, Gośśś, A.Kasia, Karolina@, Hannia123, Karka, Izoleccc, muminka83, Martita88, domiii, Kajola, darra991, paola87, ksanka, Mania1718, krówka_muffka, kateee, Renka88, perła ziemi, baassiia, Kate84, Mietka 30:), She86, Love_life lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
odbijając od temu
ciągle chce mi się jeśćdarra991, ksanka lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:A i tak podają tylko 150 jednostek a nie 300 czyli połowa naszej kasy psu w d...
No właśnie pisałaś mi o tym i myślałam, by powiedzieć mojej Ginekolog czy nie mogła by połowy komus oddać, ale oczywiście jak to koncern farmaceutyczny nie wymyśli, jest gotowa strzykawka z płynem. Taki cenny produkt a tak marnotrawiony, skandal! -
Karolina@ wrote:Jusia polecam ubrania tej firmy. Również planuję kupić jakąś ładną koszulę, którą będę miała na święta, w styczniu 50-tka mojej mamy, w lutym jeszcze jakieś urodziny itp. Tylko czekam na promocje.
http://www.happymum.pl/sklep3/index.php
to prawda, mają fajne rzeczy, choć jak wszystkie ubrania dla kobiet w ciąży mega drogieale też na dniach muszę się tam wybrać, bo mam sporo imprez i spotkań w najbliższych 2 miesiącach, a nie mogę ciągle chodzić w jednej
-
nick nieaktualny
-
d'nusia wrote:Dorka i Martita ja zaczynam szkole 30 listopada na Inflanckiej bo do św Zofii na ten rok mie ma zapisów juz. Chyba na 3 trymestr kupie pakiet w Babce..
d'nusia lubi tę wiadomość
-
A mi się dzisiaj w ogóle nie chce jeść....
Piszecie o kopniakach w pęcherz....młody mój musiał się obrócić bo ciągle mnie walił po szyjce, pęcherzu i okrężnicy, a teraz mnie wali po żebrach, zresztą obudziłam się w nocy jak się chyba przekręcił tak porządnie -
Edyś według nowych norm wyniki krzywej masz w normie po 2 h jest teraz norma do 153
edyś lubi tę wiadomość