Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
roletka wrote:Mojej zgagi nie polecam nikomu
Ja juz nie wiem co na te odbijanie poradzić, chciałabym polezec bo ostatnio bardziej mobilna jestem za pozwoleniem gina i myślałam dzisiaj odpocząć a tu nie idzie bo się odbija, jak znajdziesz złoty środek to napisz co ci pomogło
witaj w klubie kochana mam to samo, nic mi nie pomaga -
Kochane, ja dziś jak byłam na mieście to wracając złapał mnie straszny ból brzucha, aż jęczałam i szłam
weszłam do domu, szybko no spa i się położyłam, potem jakby kopniaki były mniej intensywne, teraz przez cały odcinek M jak miłość mała kopnęła tylko raz
kurcze już jem czekoladę po której zawsze daje mi popalić, ale teraz cisza hmm.. panikuje może
jusiakp
-
jusiakp wrote:Kochane, ja dziś jak byłam na mieście to wracając złapał mnie straszny ból brzucha, aż jęczałam i szłam
weszłam do domu, szybko no spa i się położyłam, potem jakby kopniaki były mniej intensywne, teraz przez cały odcinek M jak miłość mała kopnęła tylko raz
kurcze już jem czekoladę po której zawsze daje mi popalić, ale teraz cisza hmm.. panikuje może
Odpocznij kochana. :-* Mam nadzieję, że brzuszek już nie boli. :-* -
Kasia24 wrote:Malina81 Przykro mi bardzo
. Ale najważniejsze, że jest jedno i zdrowe. Ja miałam na początku bardzo nieciekawą sytuacje spłakałam się po 1 wizycie u lekarza bo powiedział mi, że to ciąża pozamaciczna - nie wiem na jakiej podstawie to stwierdził. Po 2 czy 3 tygodniach dopiero (wg jego zaleceń miałam zgłosić się na kontrolę) ale poszłam do innego lekarza i okazało się, że bliźniaki.
Już się z tą sytuacją oswoiłam. Choć pamiętam swój szok, po diagnozie, aż się lekarz przestraszył czy ze mna wszystko ok. Cieszę się tym co będzie. Zdrówka dla maleństw życzę
Kasia24 lubi tę wiadomość
-
perła ziemi wrote:muminka od polecanego przez Ciebie właśnie idzie do mnie paczuszka
30zł. za 5 ciuszków
Podacie tego sprzedawcę jeszcze raz? Czy to ten? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=33773944 lub ten: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17454731 bo mam je zapisane, jak ktoś gdzieś polecałmuminka83 lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór Kochane. Ja się dziś normalnie załamałam wchodząc na wagę znów ważę 2 kg dodatkowo a położna ważyła mnie 4 listopada i przez ten czas przytyłam 2 kg. Staram się racjonalnie odżywiać, ale ciągnie mnie do słodyczy i teraz przerzuciłam się na pomarańcze:) Startowałam z wagi 54 kg to po zrobieniu testu, obecnie ważę juz 62 kg i jestem przerażona co będzie dalej. Chodzę lekko bujajac się na boki i to mimowolnie:) I znów rwa kulszowa i ból w kości łonowej się odezwał.
-
Izoleccc wrote:Czasami wydaje mi się, że mój młody się rzuca w brzuchu ale to takiego poziomu to mu jeszcze troche brakuje
https://youtu.be/ImBEgjSwK1k
o matko! niesamowite! bałabym się, że mi rozwali ten brzuch i wyjdzie
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
nick nieaktualny
-
Malina81 wrote:Dobry wieczór Kochane. Ja się dziś normalnie załamałam wchodząc na wagę znów ważę 2 kg dodatkowo a położna ważyła mnie 4 listopada i przez ten czas przytyłam 2 kg. Staram się racjonalnie odżywiać, ale ciągnie mnie do słodyczy i teraz przerzuciłam się na pomarańcze:) Startowałam z wagi 54 kg to po zrobieniu testu, obecnie ważę juz 62 kg i jestem przerażona co będzie dalej. Chodzę lekko bujajac się na boki i to mimowolnie:) I znów rwa kulszowa i ból w kości łonowej się odezwał.
słoneczko uważam że nie masz się czym przejmować ja już mam +11kg, a słodyczy staram się unikać, jutro mam wizytę u położnej, więc poźniej napisze czy mnie opieprzyła....Malina81 lubi tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Kochane, ja dziś jak byłam na mieście to wracając złapał mnie straszny ból brzucha, aż jęczałam i szłam
zdrówka życzę... i wypoczynku!)
-
Andriel wrote:Madzialena90 - Fajnie macie, że w Malmo, niedaleko Ystad i prom prawie pod nosem, a my musimy przejechać norweskie góry zanim dojedziemy do Szwecji i a strach zimą jechać. W Norwegii opieka też do d***
Na wizyty to tylko chodzę na pogaduszki.
ile cała podróż samochodem + promem u was trwa?
jutro opiszę moją wizytę u położnej sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało bo do tej pory to tylko rozmowy i raz tylko miałam robione badanie krwi i moczu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 22:13
-
Madzialena90 wrote:słoneczko uważam że nie masz się czym przejmować ja już mam +11kg, a słodyczy staram się unikać, jutro mam wizytę u położnej, więc poźniej napisze czy mnie opieprzyła....
DziękiObawiam się jak ja się bedę poruszać jak tak dalej pójdzie z tą wagą. Oby jak najdłużej był śnieg to bedę się turlać lub toczyć
)
-
Andriel wrote:Madzialena90 - Ok 32 godziny jazdy z promem. Wszystko zależy od pogody też, bo w styczniu wracaliśmy dwa dni bo w górach była porażka.
Hm, teraz to i ja się zastanawiam z tą wagą...też ważyłam 54 a teraz 60 kg...to dużo już przytyłam?
szczerze Cię podziwiam jak będziecie wracać ze świąt do domu 32 h . Wielki szacun, ja się boję jechać choć mamy tylko 12,13h podróży. Trzymam kciuki za was
a tak poza tym to Norwegia jest przepięknaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 22:29
-
Ja wracam samolotem tym razem bo już w aucie nie dam rady tyle wysiedzieć
A ponieważ mój mąż sam będzie jechał autem to kupiliśmy prom z Bergen do Danii by ominął góry bo bałabym się go tak samego puścić.
Ja bardzo lubię za to Szwecję bo bardziej przypomina Polskę bo jest płaska