Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyś ja miałam po 2h 149 pojechałam do poradni diabetologicznej i okazało się że.cukrzycy nie mam, pani dała mi kartkę na której były nowe normy i to jest tak na czczo do 92 mg/dl (5.1mmol/l) po 60 min do 180(10.0) a po 120 min do 153(8.5)
-
A.Kasia wrote:Nigdy więcej Monte
Jak wczoraj zjadłam na podwieczorek tak do tej pory męczy mnie niestrawność ;(
Zazdroszczę że tylko po MonteJa 3 godziny temu wydziobalam garść słonecznika a do teraz mi się odbija, poza tym co bym nie zjadła to jak leżę to mam stracha że jak mi się odbije to przy okazji mi się uleje
I o dziwo od paru dni nie miałam zgagi ciekawe na jak długo -
cukrzyca.mp.pl/leczenie/show.html?id=66548
Tu podaja jeszcze inaczejZobaczymy co na to lekarz
edit: tu jest aktualne www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Diabetologia/Nowe-zalecenia-kliniczne-PTD,140291,1016.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 20:59
-
Hej dziewuszki:) Nie nadążam za Wami niestety
Postaram się nadrobić.
Ja się zaczynam stresować bo 24.11 lecę do Polski i zostawiam męża w Norwegii i nie jest mi do śmiechu. Tego samego dnia też mam połówkowe, więc zobaczymy co Polski lekarz mi powie.Love_life lubi tę wiadomość
-
Te normy co ja napisałam są według WHO to napewno są dobre, tutaj na.forum cukrzycy też Dziewczyny pisały o nowych normach i mój gin też je potwierdził
-
Andriel wrote:Hej dziewuszki:) Nie nadążam za Wami niestety
Postaram się nadrobić.
Ja się zaczynam stresować bo 24.11 lecę do Polski i zostawiam męża w Norwegii i nie jest mi do śmiechu. Tego samego dnia też mam połówkowe, więc zobaczymy co Polski lekarz mi powie.
rodzisz w Polsce czy w Norwegii? -
nick nieaktualnyroletka wrote:Zazdroszczę że tylko po Monte
Ja 3 godziny temu wydziobalam garść słonecznika a do teraz mi się odbija, poza tym co bym nie zjadła to jak leżę to mam stracha że jak mi się odbije to przy okazji mi się uleje
I o dziwo od paru dni nie miałam zgagi ciekawe na jak długo
Ja zgagę mam baaaardzo rzadko, na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy mi się przytrafiła. Ale od wczoraj mam tak samo jak piszesz z tym odbijaniemZrobię sobie chyba gorzkiej herbaty...
-
Madzialena90 wrote:my z mężem postanowiliśmy już się nie ruszać nigdzie do porodu w razie w...
nie wiem jak przeżyje święta bez rodzinki... ale w sumie w tym okresie będę już w 31 tygodniu...
a wy gdzie spędzacie święta?
No my do Polski jedziemy, bo i tak trzeba skompletować całą wyprawkę, a w Norwegii bardzo drogo jest. Mąż autem jedzie ale dopiero 18 grudnia, a ja lecę teraz bo na połówkowe i dlatego, że później bilety są już drogie -
No nie wiem, pierwszy raz w życiu nie mam ochoty tam jechać...Chce być z mężem. No ale to dla dobra malutkiego też, lepsza opieka medyczna. Ale w styczniu powrót i będziemy razem cały czas. Byłam w Polsce od 21 lipca do 2 października, więc na razie mi starczy, a tu znowu. A gdzie w Szwecji mieszkacie?
-
A.Kasia wrote:Ja zgagę mam baaaardzo rzadko, na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy mi się przytrafiła. Ale od wczoraj mam tak samo jak piszesz z tym odbijaniem
Zrobię sobie chyba gorzkiej herbaty...
Mojej zgagi nie polecam nikomuJa juz nie wiem co na te odbijanie poradzić, chciałabym polezec bo ostatnio bardziej mobilna jestem za pozwoleniem gina i myślałam dzisiaj odpocząć a tu nie idzie bo się odbija, jak znajdziesz złoty środek to napisz co ci pomogło