Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki
Magdalena współczuję, trzymam kciuki żeby w końcu jakiś rozsądny lekarz się Tobą zajął.
Teresa co do ciśnienia, to wszyscy mierzą na lewej, a mi gin powiedział, że jak już wybierać to na prawej powinno się zmierzyć, a tak prawidłowo to na obu rękach i bierze się pod uwagę wyższy wynik, więc Ty też przyjmij ten większy za prawidłowy.
Love life mi też włosy wypadają masakrycznie. A zawsze narzekałam, że mam za gęste, no to teraz mam za swoje
Dziewczyny, chciałabym kupić jakąś małą delikatną lampkę, która dawałaby mi lekką poświatę w nocy, jak się dziecko urodzi. Coś przy czym można spać i nadal jest w miarę ciemno, ale tak żebym widziała Małego i żeby było do karmienia światełko. Macie jakiś pomysł? A może któraś już kupiła coś podobnego?
A wczoraj kupiliśmy wózek i fotelik. Wózki rzecz jasna nie podobały mi się żadne po tym jak zobaczyłam Mutsy, ale obiecałam sobie, że nie wydam tyle kasy na wózek. No i kupiliśmy Baby Design Dotty, babeczka polecała nam go jako lepszy niż Bebetto, Jedo, itp. no i zresztą jak zobaczyliśmy Torino na żywo to taki się wielki wydawał, a mąż powiedział tylko krótkie "NIE"Tylko doła potem miałam cały wieczór, no bo to nie Mutsy
No i fakt, że to zakup na dość długi czas, a potem może dla drugiego dziecka, sprawił że cały czas się zastanawiałam czy dobrze wybralismy i w ogóle, nie lubię podejmować takich poważnych decyzji
Za to fotelik kupiliśmy Recaro Privia i z niego jestem jak najbardziej zadowolona
Teresa1992 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
Ja się witam w 22 tygodniu. Zaraz spadam do dentystki
Wczoraj też kupiliśmy wózek Baby Design Lupo Comfort szary. W Smyku teraz na nie jest promocja, więc skorzystaliśmy. Kot już oczywiście chciał się ładować hahaNataszka2200, Kajola, A.Kasia, Hannia123, Madzialena90, Martita88, anitka19953, Mietka 30:), Kasia24, Falon, Kate84, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśś - tu masz apteki, w których możesz kupić, zadzwoń i poproś, żeby Ci odłożyli bo czasami jak się skończą to trzeba kilka dni czekać na dostawę
http://www.herbich.pl/site/partners#city/12/Bytom/null
Vira - według mnie to zrozumiałe, że nowy lekarz chce sam wykonać badanie prenatalne. W końcu co lekarz to inne umiejętności i pewnie chce mieć pewnosć, że poprzedni lekarz niczego nie przegapił bo jakby coś się działo to będzie na niego, że zaniedbał. Lepszy lekarz nadgorliwy niż olewający, tak jak z resztą często powtarzam.
Kokaina - powodzeniaKciuki zaciśnięte!
Nataszka2200 - możeszjuż będziesz w 25 tyg, więc w sam raz.
Love_life - na początku garściami mi wypadały ale od połowy ciąży przestały. Za to wyszło dużo babyhair, które mnie wkurzają bo wychodzą z kucyka i ze spinek
paola87, d'nusia - ale Wam fajniemy wózek dopiero po nowym roku będziemy zamawiać i chyba już zostanie x-lander xmove.
Nataszka2200, muminka83, Kokaina lubią tę wiadomość
-
Kasia my też oglądaliśmy ten xlander, babeczka bardzo je zachwalała. Tylko dostępne były kolory te co w sklepie, w dodatku w promocji, bo powiedziała, że producent już je wyprzedaje bo szykuje się do nowej kolekcji luty/marzec, więc żeby w styczniu nie okazało się, że nie będziesz już miała w czym wybierać.
-
a ja mam na obiad pierogi z mięsem , lenia mam i nie chciało mi się gotować , (ale pierogi swoje
z zamrażarki wyciągnięte)
mi zawsze na lewej ręce mierzy...Nataszka2200, Love_life, anitka19953, Est lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/mikrus-wozek-3w1-stars-ii-mega-zestaw-i5734304870.html
JA mysle o tym wózku kolor grafitale jeszcze do marca mi sie zmieni:) zamierzam kupic miesiac przed terminem:)
-
Kasiu dziekuje za ten link
na pewno tam zadzwonie i zapytam sie czy maja na stanie
ta jedna apteka jest akurat zaraz obok gabinetu mojego gina
Paulina mam ta poduche do spania i bardzo polecamspie jak dziecko i przynajmniej kregoslup mnie nie boli
Hanna jak pomacam moja macice to tez jest troche nad pepkiem, wiec u mnie tez sie zgadzaPaulina2344, Hannia123 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Kasia my też oglądaliśmy ten xlander, babeczka bardzo je zachwalała. Tylko dostępne były kolory te co w sklepie, w dodatku w promocji, bo powiedziała, że producent już je wyprzedaje bo szykuje się do nowej kolekcji luty/marzec, więc żeby w styczniu nie okazało się, że nie będziesz już miała w czym wybierać.
O, dzięki za info! -
eh kochane wy moje ... dzisiaj nastąpił ten dzień kiedy weszłam na wagę a tu proszę.....
+11 kg eh jak tak dalej pójdzie to mąż będzie mnie turlał ... hehe
a u was jak tam??
a u mnie dzisiaj na obiad pomidorowa i roladki schabowe z ziemniaczkami i sałatką....Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny