Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
alinalii wrote:strasznie dziś ponury mamy dzień
typowa brzydka jesień , zimno i deszczowo
w nocy starsznie wiał wiatr ,
co dzisiaj gotujecie?
ja kocham gotować,ale dzis kompletnie nie mam weny
Ja zrobilam mielone[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
mam pytanie gin mi przepisała glukoze wizyte mam 2 grudnia to moge isc o tydzien wczesniej ja zrobic? bo musze wczesniej o ten tydzien do endokrynolog i wtedy na tsh i ft4 i od razu glukoze czy musze dwa3 dni przed wizyta?
-
Cześć dziewczyny
Naskrobałyście tyle przez weekend , że nie dam rady Was nadrobićSpróbuję być już na bierząco
Dziś przyszedł mi kocyk dla synka, który zamówiłam na allegro. Jest on beżowo-brązowy z łapkami pieska , a na środku ma narysowanego psaMój M mówi, że jestem już chora na punkcie psów, bo mam już dla Antosia taki kocyk, kołderkę, śpioszki i czapkę
Kokaina, Kate84 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Paulina2344 wrote:Hejka. Właśnie zajadam się karpatką i piję latte.. Co tam...:p
Da się coś zaradzić na dalsze rozstępy na brzuchu?
Miłego dnia
Czemu napisałaś o karpatceczemu, czeeemu ?? :> Smaka tylko narobiłaś
Jeżeli już masz rozstępy to niestety niewiele da się zaradzić. Nawilżaj w dalszym ciągu skórę, rób delikatne masaże, no i dbaj o to żeby nie tyć nagłymi skokami.
Ja wielokrotnie to robiłam ale polecam masełko Palmersa do brzucha- bardzo dobrze nawilża. W aptece Gemini jest zdecydowanie tańsze niż w Rossmanie. No i jest b. wydajne- przy codziennym stosowaniu od ponad 2 miesięcy używam jednego opakowania i jeszcze się nie kończy :>
Hania Ciekawe ile ja mam na plusie...kolejne ważenie dopiero 3 grudnia :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:51
Paulina2344, Hannia123, Falon lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Kokaina wrote:Czemu napisałaś o karpatce
czemu, czeeemu ?? :> Smaka tylko narobiłaś
Jeżeli już masz rozstępy to niestety niewiele da się zaradzić. Nawilżaj w dalszym ciągu skórę, rób delikatne masaże, no i dbaj o to żeby nie tyć nagłymi skokami.
Ja wielokrotnie to robiłam ale polecam masełko Palmersa do brzucha- bardzo dobrze nawilża. W aptece Gemini jest zdecydowanie tańsze niż w Rossmanie. No i jest b. wydajne- przy codziennym stosowaniu od ponad 2 miesięcy używam jednego opakowania i jeszcze się nie kończy :>
Hania Ciekawe ile ja mam na plusie...kolejne ważenie dopiero 3 grudnia :]
To podziwiam bo mi to masło z Palmersa starczyło na góra 1,5 miesiaca, a roztepy i tak wyszły
-
nick nieaktualny
-
Ja z wlosami nie mam problemow, tak samo z paznokciami
Natasza ja zawsze wczesniej robie badania, glukoze tez mialam ostatnio zrobiona tydzien wczesniej, bo mialam tez posiew do zrobienia i za jedna droga zrobilam wszystkoNataszka2200 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]