Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:A.Kasia z tego co wiem macie ogród.
. Nie wiem czy wiesz że najlepsza teściowa jest na 102 - a więc 100 m od domu i 2 pod ziemią. No ale przecież każda zbronia musi być doskonała. Na allegro można kupić tanio wapno. Kup tak z 50 kg. Zakop dziada i zasyp. Ciało zniknie
Muminka, już Ci kiedyś pisałam, że jesteś moją idolką!muminka83, A.Kasia, Kate84, ksanka, Karka lubią tę wiadomość
-
Kasiu dobrze,ze jej nagadalas
one by sobie mogly z moja rece podac
moja tez przylazi jak M. nie ma i tylko denerwuje
A sukienka sliczna
Madeline WitajJa glukoze tez juz mialam i powiem Ci ze nie jest takie zle (przynajmniej dla mnie) jedyne co to bardzo mi sie spac chcialo po niej...
myslalam, ze tam usne na siedzaco hehe
A.Kasia, Madlene.:), muminka83 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Karolina mam to samo tylko ja dziś cały dzień w kuchni stałam i to chyba dlatego spojenie i plecy masakra tak bolą
Muminko dziękuję bardzo, napiszę na privz tym nazwiskiem to wiem tylko te pierwsze parę miesięcy eh...
Vira niestety próbowaliśmy wszystkiego czego się dało. Pozostaje czekać kiedy malutka przyjdzie na świat. Co do rozprawy już się nie przejmuję tym bardziej że niedługo pewnie będzie termin rozprawy karnej przeciwko niemu, a za jakiś czas pewnie przesłuchanie w sądzie kościelnym.
Wiecie co do opcji ślub to gdybym miała pewność że dostanę unieważnienie kościelnego i, że będziemy mogli z M wziąć taki i zrobić wesele to wzięli byśmy teraz szybki cywilny, no ale tego akurat nie wie nikt. Staram się myśleć tak jak moja mama mówi, żeby cieszyć się że tak zaszliśmy bez problemu, że mała zdrowa i że my wiemy czyje to dziecko, reszta to tylko formalności choć niekiedy przez nie płaczę.
A.Kasia współczuję sytuacji z teściowa, no kurde jak to niewiadomo jak będzie! Oczywiście, że będzie dobrze i co to za głupie gadanie. Dobrze, że jej pojechałaś! Super, że mąż stoi po Twojej stronie i też jej powie co myślimoże za szybko do Was teraz nie zajrzy!
Madlene fajnie, że się odezwałaśJa na glukoze idę w poniedziałek więc się nie wypowiem. Imię już wybrane?
P.s.masz nick z bajki którą lubiłam "Świat Madlene "do dziś pamiętam piosenkę HeheMadlene.:), muminka83 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze w temacie Hurem;-) ja słyszałam , że zaszła w ciąze z reżyserem i spierdzieliła do niemiec, potem depresja i różne historie. . Nieważne.
Co do teściowej, o zgrozo ... aż brakuje mi słów żeby wyrazić wszystkie negatywne emocje które cisną się na usta przy jednym krótkim slowie "tesciowa" , współczuję dziewczynom, które muszą dzielić z tymi babami dom, mieszkanie czy podwórko. . Oby jak najdalej! Brrr..
A rada Muminki .. bezcenna !
Listy do M , mi osobiście podobała się druga część, nie była lepsza niż pierwsza, ale też spoko, ciężko było wysiedziec brzuch doskwierał
Jeśli chodzi o wyprawkę to ja zrobiłam dokładnie tak samo jak juz ktoś napisał , cała lista podzielona na art. Hig., dla dzieci, co dla mnie itd... -
jusiakp wrote:Kochane jutro ide na urodziny babci 90 lat wyprawiane w restauracji, no i kupilamsobie dzis sukienke w kolorze blady roz i wszystko ok, tylko pepek sie odbija, nie mam wypuklego tylko wklesly i taka dziura jakby heh sie odbija na kiecce, zaloze rajstopy czarne ale tak wysoko ich nie podciagne hehe poza tym brzydko przebijaja, wiec juz wole ten pepek. Ale moze cos poradzicie?
w Italian fashion są rajstopy ciążowe. takie podciągnieszpolecam!
muminka83 wrote:A.Kasia ponoć tak ale ja wolałabym konia w dupę pocałować niż bzyknąć się z moim byłym mężem. Ogólnie zastanawiam się co było ze mną nie tak że z nim byłami gdzie ja miałam oczy... chyba tylko w dupie
nooo takkk.... dziewczyna chciała się uwolnić a tak widzi go co weekend
haha..rozbawiłaś mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 02:12
Est lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate84 - każdy ma w życiu chociaż jednego takiego wampira energetycznego, Ty byłego, ja teściową
Ale twarde babki musimy być! A w razie co to kupimy sobie to wapno i będziemy uprawiać pomidory
skowroneczka87 - ja robię prywatnie w luxmedzie, więc nie pomogętam nikt nie pyta o żadne skierowania.
jusiakp - w niemal każdym sklepie z bielizną są rajtki ciążoweA ten patent z plastrem też nie głupi jeśli ma Cię ten pępek krępować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:54
Kate84 lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/rozek-becik-z-wypelnieniem-kapturek-cieply-milutki-i4778957464.html
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2259320b8c1f.jpg
czy to nie jest słodkie?
znowu zaczynam....ktoś mi może odciąć internet???A.Kasia, Kate84, edyś, Est, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Kate84 - Bardzo dobrze znam tą bajkę
Nad imieniem się na razie zastanawiamy, niby jest ich dużo ale nie jestem przekonana do żadnego. To mamy w ten sam dzień to badanie, zobaczymy jak na nas zadziała
skowroneczka87- żadnej recepty nie mam, pierwsze słyszę
Fajnie, że jest gdzie napisać o swoich ciążowych zmartwieniach bo w życiu codziennym mało kto może Cie zrozumieć -
Ale naskrobalyscie. Nie komentuje bo za dużo tego.
Co do glukozy można ją kupić normalnie w aptece bez recepty tylko na badania potrzebne jest skierowanie.
Ja moja kupiłam w Gemini, bo i tak inne rzeczy kupowałam i kosztowała ok 3-4 pln
Jak czytałam w necie niektórzy pakerzy kupują i stosują codziennie.
-
skowroneczka87 wrote:Takie pytanie. Czy na glukoze do krzywej mialyscie recepte? Bo takie rewelacje wyczytalam wlasnie. A z tego co pamietam to poprzednio kupowalam bez.
Ja w ogóle nie kupowałam. Panie w laboratorium dały mi glukozę i szklankę wody, żebym zapijała
-
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcowe-mamusie-2016,8804.html
dziewczyny widziałyście pierwszą stronę lipcówek?normalnie padłam
lista obecności i przepustki na kilka dni wolnego :PPPEst, RudyTygrysek, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilou1984 wrote:https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcowe-mamusie-2016,8804.html
dziewczyny widziałyście pierwszą stronę lipcówek?normalnie padłam
lista obecności i przepustki na kilka dni wolnego :PPP
No bez jaj. Lista obecności ? Za chwilę dołączy tam tyle lasek, że nie będą nadążać za wpisywaniem czy obecna czy nie. Poza tym dla mnie to dyskryminacja - nie mam nic do powiedzenia przez tydzień ale muszę napisać posta i wpisać ze jestem obecna żeby mnie nie usunęli? a jak któraś wyląduje w szpitalu ? No aż mnie korci żeby im coś napisać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 08:02
-
nick nieaktualny
-
Vira wrote:Tak w ogóle to witam się dziś serdecznie
Jak tam samopoczucie kuleczki ?
Brzuch mnie swędzi jak piorun. Chyba dostałam uczulenie na oliwkę, którą się smarowałam. Od dziś smaruje balsamem na rozstępy z Ziaji dla kobiet w ciąży.
Proponowałabym byś przez kilka dni nie smarowała niczym. Wypij sobie wapno. Jeśli Ci nie przejdzie zrób próby wątrobowe.
Ja czuje się jakby .... hmmmm yee dupiato. Czy ja wspominałam że nienawidzę listopada??????? Brrtrrrrrrrrrrr
Jestem na nogach i pędzę do mięsnego po: porcję rosołową, po indyczka, porcję z kaczuszki, i kościdużo warzyw i rosołek :d a jutro zrobię ogórkową. Na drugie danie kluski nadziewane mięsem i sos pieczarkowo - śmietankowy.
Dzisiaj dzień od A do Z z synkiem a więc czeka nas zabawa i trochę nauki
Co do tych lasek to co to oznacza wyrzucenie z listy hahaha przecież tam każdy może się wpisać i nie robią łaski. Kobieta w ciąży potrafi mieć jednak nasrane w mózgu bo inaczej tego nie idzie nazwać
Kochane życzę wam w ostatnim dniu 22 tygodnia kolorowego słońcaBuźka i do zaś
-
Kate84 w kuchni tez stalam wczoraj wiem że przesadziłam. Jeszcze dzisiaj mnie boli wszystko, a czekają Nas urdziny u Chrzestnego Synka ale trzeba się spiąć i dać radę!
A.Kasia wpadł mi w oko Twój wpis o Teściowej.. powiem krótko ZABIŁABYM!Tak samo przestałam z Matką moją rozmawiać jak byłam w ciąży z Krzysiem, walnęła mi z 3 razy złośliwie "uważaj bo jeszcze poronisz"(a byłam 6msc po poronieniu z duuuużymi problemami). Ja się zastanawiam co tacy ludzie mają w głowach...https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Cześć dziewczyny
Ja dziś jadę znów na uczelnie, ale uznałam , że chu... im w okoPojadę dopiero na ostatnie zajęcia. Muszą zrozumieć. Siedzieć tam 12h to udręka dla mojego brzucha i kręgosłupa. Dziecko jest ważniejsze.
No i tak jak wspominałam dziś jadę wieczorem po wózek
Co do strony lipcówek -bez komentarzaLilou1984, TaRRa lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r.