Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z wami sobotnio i życzę słonecznego dnia.
Poniżej moja ostatnia dzierganinka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bd1bb8dab35.jpg
Sukienunia jeszcze wymaga wykończenia, pochowani nitek i przeszycia guziczków, ale to już zrobi babcia bo ja nie mam szydelka.
W smyku jest 40%obniżka na ubranka niemowleceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:07
A.Kasia, Renka88, Vira, Madlene.:), Est, muminka83, Kate84, Kaarolina, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:Dzień dobry
baassiia - a po co 2 wątki? bez sensu.
Nie wyspałam się wcale, mężu wrócił z pracy dopiero po północy a ja jakoś bez niego nie umiem spać
Ja mam to samo z moim mężem. Zasnąć, zasnę ale jeśli go nie ma koło mnie w nocy to budzę się średnio co godzinę. Czasem jak gdzieś wychodzi z kolegami i wraca grubo po północy to następnego dnia jestem wykończona i nieprzytomna.
Nie wiem jak to jest , wiem że jest bezpieczny, że nic mu nie jest tylko się np dobrze bawi a jak obok mnie śpi to wcale się nie budzę i nie sprawdzam czy on jest czy nie ma. To chyba jakaś podświadomość mnie wybudzaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:24
-
Vira wrote:Smyk - o matko....nie kuś
Co do smyka -
No cóż sama już się skusilam. Mają ładne rzeczy to prawda.
Co do spania z męzem to też lubię z nim spać, ale czasami budzi mnie jak on wstaje na siku i mam problem by znów usnac więc teraz w ciąży czasami spimy osobno jak M chce bym się wyspala zwłaszcza że i tak celibat u nas od poczatku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:35
-
Dzień dobry
Ja też mam problem ze spaniem jak M. nie ma, lub czasami siedzi do późna w nocy na komputerze i mimo że jest w domu to nie mogę zasnąć. Powiem Wam że mi powoli zaczyna doskwierać mój brzuch, czuje go coraz bardziej i nie jestem już taka żwawa. Dobrze że dziś sobota, lubię soboty hihi
-
Dzień doberek
Wiecie co jakaś chora ta laska z lipcowek! Czytałam, że ona sie obraziła bo na tym drugim wątku ktoś nie odpisał na jej posta i dlatego założyła drugiale to co teraz wymyśliła to chore
Jeśli szukacie fajnych ubrań dla siebie to ja zamawiam w sklepie moromu.pl który polecila mi koleżanka i jest naprawdę fajny, ze spodni jestem bardzo zadowolona, ceny też są bardzo przyzwoite
Miłego dniaEst lubi tę wiadomość
-
Madlene, takue buciczki są rozkoszne, moja mama szydełkuje i już kilka par zrobiła. Podzielę się jak znajdę zdjatka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c425a11d9f5d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92c9ccb0fbf5.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:01
Kate84, Madlene.:), edyś, TaRRa, Kaarolina, RudyTygrysek, muminka83, Karka, Kasia24, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Ksanka ale Ty masz talent to będzie radość widzieć córeczkę w czymś co sama zrobiłaś
piękna!
A co do smyka to mówisz o stacjonarnym czy online? Bo ja jestem zapisana do newslettera sms w stacjonarnym i dostałam, że 20%? A gdyby było 40% to bym jutro podjechała
Co do spania, ja lepiej śpię sama, staram się nie za często bo niby to nic dobrego dla związku ale teraz w ciąży gdy praktycznie nie sypiam, to często śpimy osobno bo M czasem tak chrapie że już w ogóle nie zmrużę oka!
Miłej soboty MamuśkiMadlene.:), ksanka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:*
Ale dziś pospałam chociaż na raty bo w nocy pobudka na siku,po 5 mój narzeczony wychodził do pracy,o 8 zadzwonił budzik który przydusiłam i tak spałam do 10;)
Ksanka śliczne rzeczy masz talent:)
Promocja w smyku o kurcze kusicie..;)miałam do połowy grudnia nic nie kupować
A.Kasia współczuje teściowej,ale najważniejsze,że się jej nie dajesz.Niestety jak ktoś jest nienormalny to nic nie poradzisz
A tak wogóle witam się w pełnym 23+O tygodniu:)ksanka, A.Kasia, muminka83, Hannia123, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Ja nie lubię spać z moim m, bo w nocy dostane zawsze ręką, muszę pilnować się żeby być brzuchem do ściany, a wogole tak mu mój rogal do spania się spodobał że jak się budzę to już rogala nie mam
Nie chce zapeszać ale od wczorajszego incydentu z brzuchem jest spokój
Ale tak czy siak wybieram się we wtorek do szpitala, będę spokojniejsza.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyŁeee, nie lubię sobót bo mąż poza domem i tu na forum też pusto
Mam już prawie skończone porządki, jeszcze podłogi umyję a potem znowu zaleganie na kanapie
Nuda, nuda, nuda! A jeszcze mi się pilot od telewizora popsuł (bliźniaki+pilot to kiepski pomysł). Odpalę sobie jakąś książkę na czytniku i niech już nastanie niedziela!
-
Witajcie marcówki
Do porodu, czyli do 1 marca zostało dokładnie 100 dni.Dziś obchodzę swoją studniówkę
Ale młody wczoraj wieczorem dał czadu. Normalnie nie mogłam spać przez niego.
Miłego dnia Wam życzę.A.Kasia, d'nusia, RudyTygrysek, Madzialena90, muminka83, edyś, Kate84, ksanka, Izoleccc, Renka88, Czarodziejka87, Hannia123, Est, perła ziemi, She86, Mania1718, Martita88, domiii, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
A.Kasia wrote:Łeee, nie lubię sobót bo mąż poza domem i tu na forum też pusto
Mam już prawie skończone porządki, jeszcze podłogi umyję a potem znowu zaleganie na kanapie
Nuda, nuda, nuda! A jeszcze mi się pilot od telewizora popsuł (bliźniaki+pilot to kiepski pomysł). Odpalę sobie jakąś książkę na czytniku i niech już nastanie niedziela!
To zupełnie odwrotnie jak u mnie. Jestem przed robieniem porządków, a książkę właśnie skończyłam czytać. Zdecydowanie mogłabym się z Tobą zamienić.Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Ja jeszcze leżę w łóżku i mam zamiar brata zagonić żeby mi pomóg. Właśnie Kasia nie mogę skomentować twojego pamiętnika ale widać że ciąża Ci służy bo kwitnąco wyglądasz
W porównaniu z tamtym zdjęciami chyba pomału już oddychasz z ulgą, a teściowej się nie słuchaj, mój tata weterynarz też stwierdził że szyjka mi się na pewno skróci.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka