X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tego co kojarzę to sa 2 watki lipcówek i w tym pierwotnym nie ma tej listy obecności :p jakaś laska cos wymyslila i stworzyła ten drugi temat :P

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z wami sobotnio i życzę słonecznego dnia.
    Poniżej moja ostatnia dzierganinka ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bd1bb8dab35.jpg

Sukienunia jeszcze wymaga wykończenia, pochowani nitek i przeszycia guziczków, ale to już zrobi babcia bo ja nie mam szydelka.

W smyku jest 40%obniżka na ubranka niemowlece

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:07

A.Kasia, Renka88, Vira, Madlene.:), Est, muminka83, Kate84, Kaarolina, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

baassiia - a po co 2 wątki? bez sensu.

Nie wyspałam się wcale, mężu wrócił z pracy dopiero po północy a ja jakoś bez niego nie umiem spać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksanka - śliczna sukienunia. Zdolna jesteś.
    Smyk - o matko....nie kuś

muminka83, ksanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Dzień dobry :)

baassiia - a po co 2 wątki? bez sensu.

Nie wyspałam się wcale, mężu wrócił z pracy dopiero po północy a ja jakoś bez niego nie umiem spać :/

Ja mam to samo z moim mężem. Zasnąć, zasnę ale jeśli go nie ma koło mnie w nocy to budzę się średnio co godzinę. Czasem jak gdzieś wychodzi z kolegami i wraca grubo po północy to następnego dnia jestem wykończona i nieprzytomna.
    Nie wiem jak to jest , wiem że jest bezpieczny, że nic mu nie jest tylko się np dobrze bawi a jak obok mnie śpi to wcale się nie budzę i nie sprawdzam czy on jest czy nie ma. To chyba jakaś podświadomość mnie wybudza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:24

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira wrote:
    Smyk - o matko....nie kuś
    Dzięki Vira. Mam fun robić takie rzeczy dla mojej wdzięczynki. Przynajmniej mniej tv oglądam ;)
    Co do smyka -
    No cóż sama już się skusilam. Mają ładne rzeczy to prawda.
    Co do spania z męzem to też lubię z nim spać, ale czasami budzi mnie jak on wstaje na siku i mam problem by znów usnac więc teraz w ciąży czasami spimy osobno jak M chce bym się wyspala zwłaszcza że i tak celibat u nas od poczatku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:35

bl9cuay3kworwxbg.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Ja też mam problem ze spaniem jak M. nie ma, lub czasami siedzi do późna w nocy na komputerze i mimo że jest w domu to nie mogę zasnąć. Powiem Wam że mi powoli zaczyna doskwierać mój brzuch, czuje go coraz bardziej i nie jestem już taka żwawa. Dobrze że dziś sobota, lubię soboty hihi :)

28whyx8d41olhvnv.png

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksanka- ekstra, uwielbiam takie dziergane ubranka , zwłaszcza takie maciupkie buciki

28whyx8d41olhvnv.png
  • Dorka87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :-)
    Wiecie co jakaś chora ta laska z lipcowek! Czytałam, że ona sie obraziła bo na tym drugim wątku ktoś nie odpisał na jej posta i dlatego założyła drugi ;-) ale to co teraz wymyśliła to chore ;-)
    Jeśli szukacie fajnych ubrań dla siebie to ja zamawiam w sklepie moromu.pl który polecila mi koleżanka i jest naprawdę fajny, ze spodni jestem bardzo zadowolona, ceny też są bardzo przyzwoite :-)
    Miłego dnia :-)

Est lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia a ja ze swoim spać nie potrafię :D co 2gi tydzień chodzi na nocki i jak przychodzi tydzień,że jest na noc to ja spać nie mogę :D

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, takue buciczki są rozkoszne, moja mama szydełkuje i już kilka par zrobiła. Podzielę się jak znajdę zdjatka

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c425a11d9f5d.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92c9ccb0fbf5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:01

Kate84, Madlene.:), edyś, TaRRa, Kaarolina, RudyTygrysek, muminka83, Karka, Kasia24, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksanka ale Ty masz talent to będzie radość widzieć córeczkę w czymś co sama zrobiłaś :-) piękna!

A co do smyka to mówisz o stacjonarnym czy online? Bo ja jestem zapisana do newslettera sms w stacjonarnym i dostałam, że 20%? A gdyby było 40% to bym jutro podjechała :-D

Co do spania, ja lepiej śpię sama, staram się nie za często bo niby to nic dobrego dla związku ale teraz w ciąży gdy praktycznie nie sypiam, to często śpimy osobno bo M czasem tak chrapie że już w ogóle nie zmrużę oka! :-(

Miłej soboty Mamuśki :-)

Madlene.:), ksanka lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksanka, dokładnie o takie mi chodzi, są mega słodkie, pięknie się prezentują i są na dodatek wyjatkowe :) Moja córcia też takie dostanie tylko nie ja je będę robić :P

ksanka lubi tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate w internetowym

Kate84 lubi tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:*

Ale dziś pospałam chociaż na raty bo w nocy pobudka na siku,po 5 mój narzeczony wychodził do pracy,o 8 zadzwonił budzik który przydusiłam i tak spałam do 10;)

Ksanka śliczne rzeczy masz talent:)
    Promocja w smyku o kurcze kusicie..;)miałam do połowy grudnia nic nie kupować;)
    A.Kasia współczuje teściowej,ale najważniejsze,że się jej nie dajesz.Niestety jak ktoś jest nienormalny to nic nie poradzisz

A tak wogóle witam się w pełnym 23+O tygodniu:)

ksanka, A.Kasia, muminka83, Hannia123, krówka_muffka lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubię spać z moim m, bo w nocy dostane zawsze ręką, muszę pilnować się żeby być brzuchem do ściany, a wogole tak mu mój rogal do spania się spodobał że jak się budzę to już rogala nie mam :-D Nie chce zapeszać ale od wczorajszego incydentu z brzuchem jest spokój :-) Ale tak czy siak wybieram się we wtorek do szpitala, będę spokojniejsza.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łeee, nie lubię sobót bo mąż poza domem i tu na forum też pusto :) Mam już prawie skończone porządki, jeszcze podłogi umyję a potem znowu zaleganie na kanapie ;) Nuda, nuda, nuda! A jeszcze mi się pilot od telewizora popsuł (bliźniaki+pilot to kiepski pomysł). Odpalę sobie jakąś książkę na czytniku i niech już nastanie niedziela!

• ryjkek Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie marcówki :)

Do porodu, czyli do 1 marca zostało dokładnie 100 dni. :) Dziś obchodzę swoją studniówkę :D

Ale młody wczoraj wieczorem dał czadu. Normalnie nie mogłam spać przez niego.
    Miłego dnia Wam życzę. ;)

A.Kasia, d'nusia, RudyTygrysek, Madzialena90, muminka83, edyś, Kate84, ksanka, Izoleccc, Renka88, Czarodziejka87, Hannia123, Est, perła ziemi, She86, Mania1718, Martita88, domiii, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

Syn Stasiu ur 02.03.2016
    zrz6wn1558wbfsvl.png
  • ryjkek Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Łeee, nie lubię sobót bo mąż poza domem i tu na forum też pusto :) Mam już prawie skończone porządki, jeszcze podłogi umyję a potem znowu zaleganie na kanapie ;) Nuda, nuda, nuda! A jeszcze mi się pilot od telewizora popsuł (bliźniaki+pilot to kiepski pomysł). Odpalę sobie jakąś książkę na czytniku i niech już nastanie niedziela!

To zupełnie odwrotnie jak u mnie. Jestem przed robieniem porządków, a książkę właśnie skończyłam czytać. Zdecydowanie mogłabym się z Tobą zamienić. ;)

Syn Stasiu ur 02.03.2016
    zrz6wn1558wbfsvl.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze leżę w łóżku i mam zamiar brata zagonić żeby mi pomóg. Właśnie Kasia nie mogę skomentować twojego pamiętnika ale widać że ciąża Ci służy bo kwitnąco wyglądasz :-) W porównaniu z tamtym zdjęciami chyba pomału już oddychasz z ulgą, a teściowej się nie słuchaj, mój tata weterynarz też stwierdził że szyjka mi się na pewno skróci.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
‹‹ 1157 1158 1159 1160 1161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ