Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja sie zastanawiam co u mojego dzidziusia. Zwykle wieczorami się odzywała a wczoraj na dobranoc mi nic nie powiedziała
. Rano o 5 dostałam porządnego kopniaka i od tego czasu nic. Ta moja kruszynka coraz mniej się rusza.
Zazdroszcze Wam bo macie tańce w brzuchu a u mnie cisza coraz częściej -
nick nieaktualny
-
ryjkek wrote:Nie przejmuj się Vira Mój Franek dwa dni temu też się mało co ruszał. Kopnął mnie lekko może z parę razy i tyle. Ginekolog powiedział, że to zupełnie normalne. Dzieci jeszcze większość czasu śpią w naszych brzuszkach.
Ja zauważyłam że moja maleństwo jest aktywne wtedy co ja, a jak śpimy, to oboje. Jak jadę samochodem to też mnie nigdy nie kopie, za to jak się położę przed Tv, i chcę się zrelaksować to dostaję serię kopnięć. -
Kochane mam pytanie, czy któraś z Was bierze dodatkowo potas? Lekarz kazał mi zwiekszyć dawkę magnezu oraz dodatkowo kupić jeszcze potas, ale nie pamiętał nazwy tabletek z potasem i powiedział, żebym zapytała w aptece. W aptece pani powiedziała, że z tych tabletek, które ma jest napisane, że niewskazane dla kobiet w ciąży i karmiących. Wiem, że najwiecej potasu jest w pomidorach i w bananach. Jem dużo pomidorów i bananów, no ale ileż można;) Może któraś coś poradzi?
-
nick nieaktualnyKarmelek211 wrote:Kochane mam pytanie, czy któraś z Was bierze dodatkowo potas? Lekarz kazał mi zwiekszyć dawkę magnezu oraz dodatkowo kupić jeszcze potas, ale nie pamiętał nazwy tabletek z potasem i powiedział, żebym zapytała w aptece. W aptece pani powiedziała, że z tych tabletek, które ma jest napisane, że niewskazane dla kobiet w ciąży i karmiących. Wiem, że najwiecej potasu jest w pomidorach i w bananach. Jem dużo pomidorów i bananów, no ale ileż można;) Może któraś coś poradzi?
Kochana, kup sobie Aspargin. To połączenie magnezu i potasu, kilka dziewczyn z forum go bierze z zaleceń lekarza, więc jest bezpieczny w ciążyKarmelek211 lubi tę wiadomość
-
Oooo właśnie zapomnialam tej nazwy aspargin:D Dziękuję:)Jakiej sklerozy dostałam w ciąży to głowa mała:DWciąż mi wyrazy z głowy uciekają, zapominam po co wstałam, co miałam zrobić, co kupić haha czasem nawet zapominam co miałam powiedzieć:DJakoś tak mi dziwnie, bo wcześniej pamięć miałam bardzo dobrą
A macie sposoby na wypadające włosy? Nosz cholerka, tak mi wychodzą, normalnie garściami! Przed ciążą narzekałam, ale teraz to wiem co znaczy prawdziwe wypadanie włosów:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:10
-
nick nieaktualnyKarmelek211 - mi włosy wypadały tak do 20 tygodnia ale samo się uspokoiło. Obecnie mam pełno babyhair, które mi sterczą na wszystkie strony
Po porodzie planuję kupić sobie te witaminy:
http://www.aptekagemini.pl/vitapil-mama-x-60-tabl.html
ale jak zapobiec wypadaniu teraz to niestety nie mam pojęcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate84 - niestety pani dr. Drews-Piasecka wraca dopiero od nowego roku do LuxMedu. Miała mieć wizytę 30 listopada ale już do mnie dzwonili, że jej niestety nie będzie. Także póki co pozostaje Urbaniak w kwestii prowadzenia dokumentacji i badań laboratoryjnych i mój gin L.Ernst z Gniezna, który może ma niewyparzony język ale za to uważam, że jest rewelacyjnym specjalistą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To asparginian extra będzie dobry
Ja posprzątalam w pokoju i łazience, tzn pomagałam bratu
I juz leżę do końca dnia. Obiad mam od babci więc też jestem zwolniona
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Karmelek211 na wypadające włosy polecam odżywkę-wcierkę Jantar naprawdę dobra i polskie Biovaxy:)
Vira ja dr.Ernsta jeszcze nie poznałam z tej strony,że ma niewyparzony język ,zgadzam się,że jest świetnym specjalistąja jestem jak najbardziej zadowolona:)
A.Kasia ja też mam dziś mega lenia jedynie obiad zrobiłam,teraz czekam na mojego aż wróci z pracy i ta pogoda na spanie też nie pomaga..Filip 28.03.2016
-
My właśnie po obiadku, M od rana był w pracy a ja się spakowałam. Teraz odpoczynek i idziemy na spacerek, pociąg do Poznania mam o 19 bo na wcześniejszy nie było miejsc. Nie wiem jak dam radę do 23 w nim... A dopiero co był wtorek jak przyjechałam. Ten czas leci.
Faktycznie cisza tutaj dziś u nas -
No to idziemy na urodzinkiA.Kasia, Mania1718, Czarodziejka87, wiewiórka17, Kate84, d'nusia, ksanka, RudyTygrysek, perła ziemi, Lilou1984, Kaarolina, TaRRa, Izoleccc, edyś, darra991, Falon, Malina81, Hannia123, Karka, anitka19953, Kasia24, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
jusiakp