X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie! Apropo długo nie meldujących się! Anie93lica bo Cię tu skasujemy z listy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja jakby co OBECNA! :D

A.Kasia, ksanka, Hannia123, Kasia24 lubią tę wiadomość

• edyś Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam klucie w odbycie :/ W jednym miejscu a wlasciwie punkcie, i to rzy wstawaniu. Stawialam na hemoroida ale to raczej Ula na cos naciskala, bo zmienila pozycje i juz nie boli.

l22ncwa15v2ncszo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki zapraszam na czekoladowe ciacho :D Tylko migiem bo jak mężu wróci to je wchłonie na raz ;)

905192.jpg

ksanka, d'nusia, perła ziemi, krówka_muffka, Izoleccc, edyś, Czarodziejka87, Kate84, domiii, Malina81, alinalii, Hannia123, Karka, Est, muminka83, 26Asia, Kasia24, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha czyli więcej nas z klujacymi dupciami i pipciami. Nie cieszę się ale zawsze to lepiej być w klubie

Dziewczyny wczoraj miałam pierwsza zachcianke! Chyba glukoza mnie zakwasila, bo wczoraj wciągnęła na raz 0,5 kg kwaszonych ogórków.

I jeszcze mam jedną faze, na wodę kokosowa. Znalazłam taka w puszkach tylko pasteryzowana bez żadnych dodatków i polepszaczy. Codziennie muszę wypić puszkę (0,5l) bo inaczej mnie nosi
    nie wiem tylko czemu nikomu więcej z rodziny to nie pasuje ;)
    Ach ta ciąża.

Kasia litości! Złośliwcze.
    Ja nie mogę! A ślinka cieknie.

Tak się zastanawiam czy na diecie cukrzycowej będę mogła jesc dukanowy sernik? Element ryzyka, skrobia kukukuku rydziana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:09

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksanka - ooo, ja też lubię :) Wodę kokosową i sok z aloesu <3!

ksanka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wodę kokosową coco cool a najbardziej wchodzi latem :D

ksanka, A.Kasia lubią tę wiadomość

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sok z aloesu, tak sobie jakoś mi nie podpasowal, ja wyciągam czysta wodę kokosowa ;) i marzę sobie o takim świeżym zielonym kokosie na plaży gdzieś nad oceanem. Dopiero zerwanie z palmy ech kiedy to będzie.
    Ale tak to fajnie nastraja...

d'nusia lubi tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksanka wrote:
    Sok z aloesu, tak sobie jakoś mi nie podpasowal, ja wyciągam czysta wodę kokosowa ;) i marzę sobie o takim świeżym zielonym kokosie na plaży gdzieś nad oceanem. Dopiero zerwanie z palmy ech kiedy to będzie.
    Ale tak to fajnie nastraja...

Mi prędzej palma odbije niż jakąś zobaczę :/ Ostatni raz byliśmy na wczasach 5 lat temu!

2exy0q9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:18

ksanka, d'nusia, Kate84, RudyTygrysek lubią tę wiadomość

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danusia, dokładnie to jest to co tygryski lubią najbardziej. Wczoraj w nocy M jechał do sklepu i kupił 18 dużych puszek ;)
    Czemu tylko jest to takie drogie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:17

d'nusia, Nadzieja87 lubią tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • krówka_muffka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, ale bym wciągnęła takie ciasto...
    Ja uwielbiam krówki z biedronki, no cóż, jak M. jest akurat a proszę aby kupił, to zawsze kiedy wraca" no popatrz, brakło..." oczywiście mu nie wierzę..

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra biorę urlop na Voice of Poland.
    Miłego wieczoru mamusie

Kasiu moje lubię jest dla tancerki, bo u mnie pewnie z urlopem będzie podobnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:29

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krówka_muffka - Chodzi Ci o takie ze śmiesznymi napisami w środku na papierkach? To też je lubię ;) Ale ja w ogóle nie kupuję słodyczy bo jakoś nie przepadam a nawet jak mnie najdzie ochota to i tak mąż zdąży wszystko zeżreć :P Ten człowiek mógłby się tylko słodkim żywić, na śniadanie ciastka, na obiad ptasie mleczko i na kolację monte :P

Ksanka - dobrze, że masz usprawiedliwienie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:29

d'nusia, ksanka, krówka_muffka, Est lubią tę wiadomość

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak hi hi hi bo jeszcze z listy polecę. Albo będę u pani. Jak to kiedyś skarżyło się w podstawowce

bl9cuay3kworwxbg.png
  • foxica Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko i corko strach się nie odzywać ;-) też zaglądałam na lipcówki.. poniosło dziewczynę ;-)
    Ja na szczęście w tym roku zaliczyłam podwójne wczasy jedne w Azji, drugie Europa.. przyszły rok będzie spokojny , ale już w 2017 , zarażam chłopaków pasją do podróży mmmm... kocham , chętnie zastąpiłabym Martyna Wojciechowska ;-)
    Ciasto wygląda pysznie oj zjadłby człowiek gdyby potrafił takie cuda w kuchni ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:39

ksanka, A.Kasia, Est lubią tę wiadomość

qdkkwn155308ojoh.png
  • skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis rogaliki domowej roboty:-) Siedze i zajadam, a moj kregoslup sie cieszy:-P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed7c5253ec85.jpg

A.Kasia, Kate84, d'nusia, Hannia123, Karka, krówka_muffka lubią tę wiadomość

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie mówię po kolacji już nic słodkiego nie zjem a wchodzę na forum i kusicie aaa Kasia Twoje ciasto wygląda mniami;) i sok z aloesu ale bym sobie wypiła:)

Ja zaraz z moim będziemy film oglądać życzę Wam Kochane miłego wieczoru:*

A.Kasia lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skowroneczka87 wrote:
    U mnie dzis rogaliki domowej roboty:-) Siedze i zajadam, a moj kregoslup sie cieszy:-P

Oooooo, moja mama takie robi <3

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia też mam takie kłócia, czasem są naprawdę bardzo nieprzyjemne!
    Ciasto wygląda tak pysznie proszę mi tu kawałek podesłać do pociągu :-)
    Lubię jest oczywiście dla tancerki!

Też sprawdziłam te lipcówki i naprawdę ją poniosło, dziwie się że ktoś tam z nią siedzi :-P

Ja w pociągu dziś na szczęście jest o niebo lepiej niż ostatnio gdzie były tłumy leżę sobie sama, chodzę, czytam :-) jeszcze 2 h i będę w domu. A jutro wreszcie babskie spotkanie z koleżankami Jeju od sierpnia na takim nie byłam :-D oczywiście na spokojnie bo u mnie, ale zawsze to jakaś rozrywka!

A.Kasia lubi tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • Malina81 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w sobotni wieczór, nie nadążam czytać tyle piszecie, więc proszę o wybaczenie że nie komentuję wszystkiego.
    Co tu dużo mówić, tu w tym wątku fajnie jest nie ma " dupościsku" i za to was lubię.

A. Kasia, podasz mi w wolnej chwili przepis na to ciasto czekoladowe?

Dziś robiłam pizze, 2 blachy... bo był od wczoraj u nas mój brat na noc. Oczywiście szał ciał. Synek z moim bratem pozwolili sobie na granie w piłkę niby gumowa. Rezultat taki że kryształki 2 z żyrandola pękły :) To już 2 żyrandol załatwony. Mają całkowity zakaz podrzucania piłką. Prawdziwe piłki do nogi schowane, a ta mała gumowa była taka niewinna:)

Cały czas mnie swędzi z przerwami w miejscach tych ukąszeń. W pon. chyba pójdę do lekarza rodzinnego.

Mam pytanko podczas zajęc w szkole rodzenia położna polecała i dala próbki żelu do masażu krocza-Mucovagin... czy ktoraś go dłużej używala? choć mówiła,że można tez stosować oliwkę, a co wy stosujecie?

Co polecacie na smarowanie brzucha?

Przegladalam ćwiczenia na youtube i jedna pani nawet całkiem mi przypadła do gustu, a może macie inne filmiki do polecenia.

Est lubi tę wiadomość

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png
‹‹ 1160 1161 1162 1163 1164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ