X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie! Apropo długo nie meldujących się! Anie93lica bo Cię tu skasujemy z listy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja jakby co OBECNA! :D

A.Kasia, ksanka, Hannia123, Kasia24 lubią tę wiadomość

• edyś Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam klucie w odbycie :/ W jednym miejscu a wlasciwie punkcie, i to rzy wstawaniu. Stawialam na hemoroida ale to raczej Ula na cos naciskala, bo zmienila pozycje i juz nie boli.

l22ncwa15v2ncszo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki zapraszam na czekoladowe ciacho :D Tylko migiem bo jak mężu wróci to je wchłonie na raz ;)

905192.jpg

ksanka, d'nusia, perła ziemi, krówka_muffka, Izoleccc, edyś, Czarodziejka87, Kate84, domiii, Malina81, alinalii, Hannia123, Karka, Est, muminka83, 26Asia, Kasia24, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha czyli więcej nas z klujacymi dupciami i pipciami. Nie cieszę się ale zawsze to lepiej być w klubie

Dziewczyny wczoraj miałam pierwsza zachcianke! Chyba glukoza mnie zakwasila, bo wczoraj wciągnęła na raz 0,5 kg kwaszonych ogórków.

I jeszcze mam jedną faze, na wodę kokosowa. Znalazłam taka w puszkach tylko pasteryzowana bez żadnych dodatków i polepszaczy. Codziennie muszę wypić puszkę (0,5l) bo inaczej mnie nosi
    nie wiem tylko czemu nikomu więcej z rodziny to nie pasuje ;)
    Ach ta ciąża.

Kasia litości! Złośliwcze.
    Ja nie mogę! A ślinka cieknie.

Tak się zastanawiam czy na diecie cukrzycowej będę mogła jesc dukanowy sernik? Element ryzyka, skrobia kukukuku rydziana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:09

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksanka - ooo, ja też lubię :) Wodę kokosową i sok z aloesu <3!

ksanka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wodę kokosową coco cool a najbardziej wchodzi latem :D

ksanka, A.Kasia lubią tę wiadomość

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sok z aloesu, tak sobie jakoś mi nie podpasowal, ja wyciągam czysta wodę kokosowa ;) i marzę sobie o takim świeżym zielonym kokosie na plaży gdzieś nad oceanem. Dopiero zerwanie z palmy ech kiedy to będzie.
    Ale tak to fajnie nastraja...

d'nusia lubi tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksanka wrote:
    Sok z aloesu, tak sobie jakoś mi nie podpasowal, ja wyciągam czysta wodę kokosowa ;) i marzę sobie o takim świeżym zielonym kokosie na plaży gdzieś nad oceanem. Dopiero zerwanie z palmy ech kiedy to będzie.
    Ale tak to fajnie nastraja...

Mi prędzej palma odbije niż jakąś zobaczę :/ Ostatni raz byliśmy na wczasach 5 lat temu!

2exy0q9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:18

ksanka, d'nusia, Kate84, RudyTygrysek lubią tę wiadomość

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danusia, dokładnie to jest to co tygryski lubią najbardziej. Wczoraj w nocy M jechał do sklepu i kupił 18 dużych puszek ;)
    Czemu tylko jest to takie drogie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:17

d'nusia, Nadzieja87 lubią tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • krówka_muffka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, ale bym wciągnęła takie ciasto...
    Ja uwielbiam krówki z biedronki, no cóż, jak M. jest akurat a proszę aby kupił, to zawsze kiedy wraca" no popatrz, brakło..." oczywiście mu nie wierzę..

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra biorę urlop na Voice of Poland.
    Miłego wieczoru mamusie

Kasiu moje lubię jest dla tancerki, bo u mnie pewnie z urlopem będzie podobnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:29

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krówka_muffka - Chodzi Ci o takie ze śmiesznymi napisami w środku na papierkach? To też je lubię ;) Ale ja w ogóle nie kupuję słodyczy bo jakoś nie przepadam a nawet jak mnie najdzie ochota to i tak mąż zdąży wszystko zeżreć :P Ten człowiek mógłby się tylko słodkim żywić, na śniadanie ciastka, na obiad ptasie mleczko i na kolację monte :P

Ksanka - dobrze, że masz usprawiedliwienie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:29

d'nusia, ksanka, krówka_muffka, Est lubią tę wiadomość

• ksanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak hi hi hi bo jeszcze z listy polecę. Albo będę u pani. Jak to kiedyś skarżyło się w podstawowce

bl9cuay3kworwxbg.png
  • foxica Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko i corko strach się nie odzywać ;-) też zaglądałam na lipcówki.. poniosło dziewczynę ;-)
    Ja na szczęście w tym roku zaliczyłam podwójne wczasy jedne w Azji, drugie Europa.. przyszły rok będzie spokojny , ale już w 2017 , zarażam chłopaków pasją do podróży mmmm... kocham , chętnie zastąpiłabym Martyna Wojciechowska ;-)
    Ciasto wygląda pysznie oj zjadłby człowiek gdyby potrafił takie cuda w kuchni ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:39

ksanka, A.Kasia, Est lubią tę wiadomość

qdkkwn155308ojoh.png
  • skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis rogaliki domowej roboty:-) Siedze i zajadam, a moj kregoslup sie cieszy:-P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed7c5253ec85.jpg

A.Kasia, Kate84, d'nusia, Hannia123, Karka, krówka_muffka lubią tę wiadomość

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie mówię po kolacji już nic słodkiego nie zjem a wchodzę na forum i kusicie aaa Kasia Twoje ciasto wygląda mniami;) i sok z aloesu ale bym sobie wypiła:)

Ja zaraz z moim będziemy film oglądać życzę Wam Kochane miłego wieczoru:*

A.Kasia lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skowroneczka87 wrote:
    U mnie dzis rogaliki domowej roboty:-) Siedze i zajadam, a moj kregoslup sie cieszy:-P

Oooooo, moja mama takie robi <3

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia też mam takie kłócia, czasem są naprawdę bardzo nieprzyjemne!
    Ciasto wygląda tak pysznie proszę mi tu kawałek podesłać do pociągu :-)
    Lubię jest oczywiście dla tancerki!

Też sprawdziłam te lipcówki i naprawdę ją poniosło, dziwie się że ktoś tam z nią siedzi :-P

Ja w pociągu dziś na szczęście jest o niebo lepiej niż ostatnio gdzie były tłumy leżę sobie sama, chodzę, czytam :-) jeszcze 2 h i będę w domu. A jutro wreszcie babskie spotkanie z koleżankami Jeju od sierpnia na takim nie byłam :-D oczywiście na spokojnie bo u mnie, ale zawsze to jakaś rozrywka!

A.Kasia lubi tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • Malina81 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w sobotni wieczór, nie nadążam czytać tyle piszecie, więc proszę o wybaczenie że nie komentuję wszystkiego.
    Co tu dużo mówić, tu w tym wątku fajnie jest nie ma " dupościsku" i za to was lubię.

A. Kasia, podasz mi w wolnej chwili przepis na to ciasto czekoladowe?

Dziś robiłam pizze, 2 blachy... bo był od wczoraj u nas mój brat na noc. Oczywiście szał ciał. Synek z moim bratem pozwolili sobie na granie w piłkę niby gumowa. Rezultat taki że kryształki 2 z żyrandola pękły :) To już 2 żyrandol załatwony. Mają całkowity zakaz podrzucania piłką. Prawdziwe piłki do nogi schowane, a ta mała gumowa była taka niewinna:)

Cały czas mnie swędzi z przerwami w miejscach tych ukąszeń. W pon. chyba pójdę do lekarza rodzinnego.

Mam pytanko podczas zajęc w szkole rodzenia położna polecała i dala próbki żelu do masażu krocza-Mucovagin... czy ktoraś go dłużej używala? choć mówiła,że można tez stosować oliwkę, a co wy stosujecie?

Co polecacie na smarowanie brzucha?

Przegladalam ćwiczenia na youtube i jedna pani nawet całkiem mi przypadła do gustu, a może macie inne filmiki do polecenia.

Est lubi tę wiadomość

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png
‹‹ 1160 1161 1162 1163 1164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ