Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaseczki zapraszam na czekoladowe ciacho
Tylko migiem bo jak mężu wróci to je wchłonie na raz
ksanka, d'nusia, perła ziemi, krówka_muffka, Izoleccc, edyś, Czarodziejka87, Kate84, domiii, Malina81, alinalii, Hannia123, Karka, Est, muminka83, 26Asia, Kasia24, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Ha czyli więcej nas z klujacymi dupciami i pipciami. Nie cieszę się ale zawsze to lepiej być w klubie
Dziewczyny wczoraj miałam pierwsza zachcianke! Chyba glukoza mnie zakwasila, bo wczoraj wciągnęła na raz 0,5 kg kwaszonych ogórków.
I jeszcze mam jedną faze, na wodę kokosowa. Znalazłam taka w puszkach tylko pasteryzowana bez żadnych dodatków i polepszaczy. Codziennie muszę wypić puszkę (0,5l) bo inaczej mnie nosi
nie wiem tylko czemu nikomu więcej z rodziny to nie pasuje
Ach ta ciąża.
Kasia litości! Złośliwcze.
Ja nie mogę! A ślinka cieknie.
Tak się zastanawiam czy na diecie cukrzycowej będę mogła jesc dukanowy sernik? Element ryzyka, skrobia kukukuku rydzianaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sok z aloesu, tak sobie jakoś mi nie podpasowal, ja wyciągam czysta wodę kokosowa
i marzę sobie o takim świeżym zielonym kokosie na plaży gdzieś nad oceanem. Dopiero zerwanie z palmy ech kiedy to będzie.
Ale tak to fajnie nastraja...
d'nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyksanka wrote:Sok z aloesu, tak sobie jakoś mi nie podpasowal, ja wyciągam czysta wodę kokosowa
i marzę sobie o takim świeżym zielonym kokosie na plaży gdzieś nad oceanem. Dopiero zerwanie z palmy ech kiedy to będzie.
Ale tak to fajnie nastraja...
Mi prędzej palma odbije niż jakąś zobaczęOstatni raz byliśmy na wczasach 5 lat temu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:18
ksanka, d'nusia, Kate84, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Danusia, dokładnie to jest to co tygryski lubią najbardziej. Wczoraj w nocy M jechał do sklepu i kupił 18 dużych puszek
Czemu tylko jest to takie drogieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:17
d'nusia, Nadzieja87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrówka_muffka - Chodzi Ci o takie ze śmiesznymi napisami w środku na papierkach? To też je lubię
Ale ja w ogóle nie kupuję słodyczy bo jakoś nie przepadam a nawet jak mnie najdzie ochota to i tak mąż zdąży wszystko zeżreć
Ten człowiek mógłby się tylko słodkim żywić, na śniadanie ciastka, na obiad ptasie mleczko i na kolację monte
Ksanka - dobrze, że masz usprawiedliwienieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:29
d'nusia, ksanka, krówka_muffka, Est lubią tę wiadomość
-
Matko i corko strach się nie odzywać
też zaglądałam na lipcówki.. poniosło dziewczynę
Ja na szczęście w tym roku zaliczyłam podwójne wczasy jedne w Azji, drugie Europa.. przyszły rok będzie spokojny , ale już w 2017 , zarażam chłopaków pasją do podróży mmmm... kocham , chętnie zastąpiłabym Martyna Wojciechowska
Ciasto wygląda pysznie oj zjadłby człowiek gdyby potrafił takie cuda w kuchniWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:39
ksanka, A.Kasia, Est lubią tę wiadomość
-
Tak sobie mówię po kolacji już nic słodkiego nie zjem a wchodzę na forum i kusicie aaa Kasia Twoje ciasto wygląda mniami;) i sok z aloesu ale bym sobie wypiła:)
Ja zaraz z moim będziemy film oglądać życzę Wam Kochane miłego wieczoru:*A.Kasia lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny
-
A.Kasia też mam takie kłócia, czasem są naprawdę bardzo nieprzyjemne!
Ciasto wygląda tak pysznie proszę mi tu kawałek podesłać do pociągu
Lubię jest oczywiście dla tancerki!
Też sprawdziłam te lipcówki i naprawdę ją poniosło, dziwie się że ktoś tam z nią siedzi
Ja w pociągu dziś na szczęście jest o niebo lepiej niż ostatnio gdzie były tłumy leżę sobie sama, chodzę, czytamjeszcze 2 h i będę w domu. A jutro wreszcie babskie spotkanie z koleżankami Jeju od sierpnia na takim nie byłam
oczywiście na spokojnie bo u mnie, ale zawsze to jakaś rozrywka!
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Witajcie w sobotni wieczór, nie nadążam czytać tyle piszecie, więc proszę o wybaczenie że nie komentuję wszystkiego.
Co tu dużo mówić, tu w tym wątku fajnie jest nie ma " dupościsku" i za to was lubię.
A. Kasia, podasz mi w wolnej chwili przepis na to ciasto czekoladowe?
Dziś robiłam pizze, 2 blachy... bo był od wczoraj u nas mój brat na noc. Oczywiście szał ciał. Synek z moim bratem pozwolili sobie na granie w piłkę niby gumowa. Rezultat taki że kryształki 2 z żyrandola pękłyTo już 2 żyrandol załatwony. Mają całkowity zakaz podrzucania piłką. Prawdziwe piłki do nogi schowane, a ta mała gumowa była taka niewinna:)
Cały czas mnie swędzi z przerwami w miejscach tych ukąszeń. W pon. chyba pójdę do lekarza rodzinnego.
Mam pytanko podczas zajęc w szkole rodzenia położna polecała i dala próbki żelu do masażu krocza-Mucovagin... czy ktoraś go dłużej używala? choć mówiła,że można tez stosować oliwkę, a co wy stosujecie?
Co polecacie na smarowanie brzucha?
Przegladalam ćwiczenia na youtube i jedna pani nawet całkiem mi przypadła do gustu, a może macie inne filmiki do polecenia.Est lubi tę wiadomość