Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate84 wrote:A.Kasia też mam takie kłócia, czasem są naprawdę bardzo nieprzyjemne!
Ciasto wygląda tak pysznie proszę mi tu kawałek podesłać do pociągu
Lubię jest oczywiście dla tancerki!
Też sprawdziłam te lipcówki i naprawdę ją poniosło, dziwie się że ktoś tam z nią siedzi
Ja w pociągu dziś na szczęście jest o niebo lepiej niż ostatnio gdzie były tłumy leżę sobie sama, chodzę, czytamjeszcze 2 h i będę w domu. A jutro wreszcie babskie spotkanie z koleżankami Jeju od sierpnia na takim nie byłam
oczywiście na spokojnie bo u mnie, ale zawsze to jakaś rozrywka!
Udanej podróży
-
To i ja się melduję wieczorowo, co by nie zostać skasowana z listy
Wczoraj mój M kupił wino bezalkoholowe (Fre) i muszę przyznać, że nie jest złe, a nawet z każda kolejną lampką coraz lepszeDziś za chwilę testujemy do filmu różowe
Udanego wieczoru Kangurkowe Mamusied'nusia, domiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalina81 wrote:Zastanawiam się czy kupić laktator ręczny? Niby 10 lat temu mialam cc, ale mam sie przygotować w razie czego na kolejne ciecie Co by mąż w razie "w" z obłędem w oczach nie musiał latać po aptekach i kupować laktatora.
Ja tez wolę byc przygotowana więc kupuję podgrzewacz i sterylizator. Zastanawiam się wlasnie nad laktatorem, ale czekam na opinie mamuś, które mają doświadczenie.Malina81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalina81 - przepis tak banalny, że 3 razy sprawdzałam czy aby nie zapomniałam czegoś dodać
Ja robiłam z podwójnej porcji na małą prostokątną blachę ale bez polewy bo nie przepadam.
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/ciasto-czekoladowe
Brzuch cały czas smaruję Palmersem bo lubię się od razu po nasmarowaniu ubrać a on się szybciutko wchłania. Co do laktatora to możesz kupić ręczny na wszelki wypadek. Jeśli się nie przyda to nie będzie kasy szkoda bo to nie aż tak duży wydatek jak te elektryczne.
Oj ładnie Ci tam narozrabiały chłopaki, dobrze, że całkiem domu nie roznieśli
Kate - bezpiecznej podróży :*
Hannia123 - daj znać jak to różowe i czy przypomina może w smaku różowe Carlo Rossi bo to mój ulubiony trunek
Malina81 lubi tę wiadomość
-
Kochane Moje proszę o urlop
bo chwilowo brak czasu na forum
buziaki i dużo zdrowka dla Wszystkich Marcowych Brzuchatek :-*
P.s domii dzwonilam do ZUS i przyznali mi zasiłek a na PUE jeszcze nie ma info o tym. Prawdopodobnie pieniądze będę miała na początku grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 21:55
A.Kasia, d'nusia, Izoleccc, Kate84, domiii, Falon lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
My już mamy brykę dla małegoDokładnie ten model i kolor : http://www.ewozki.eu/userdata/gfx/37508e0d87e70f1c9f67a0bd29d096f3.jpg
W tym także fotelik . Całość kupiona używana za 700 zł.
Kupiłam też dla Antka zestaw skarpetek , 5 par za 12 zł, więc wydaje mi się, że nie dużoA.Kasia, Malina81, Kate84, edyś, Teresa1992 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Oj dziewczyny, tak piszecie o tej wodzie kokosowej i plaży, i palmach, a ja przed chwilą widziałam mega promocję na loty bezpośrednie do Tajlandii na marzec... No ale marzec odpada. Może wiosna lub jesień 2017 będzie wchodziła w grę, chyba, że wtedy już drugi szkrab będzie w drodze.
Malina, na ten masaż krocza to chyba za wcześnie jeszcze, jego chyba się zaczyna koło 34 tygodnia z tego co kojarzę.foxica lubi tę wiadomość
-
Malina81 wrote:Zastanawiam się czy kupić laktator ręczny? Niby 10 lat temu mialam cc, ale mam sie przygotować w razie czego na kolejne ciecie Co by mąż w razie "w" z obłędem w oczach nie musiał latać po aptekach i kupować laktatora.
Ja po ostatnim ciągłym odciąganiu i wiszeniu na laktatorze na pewno kupuję elektryczny i tylko i wyłącznie medela.Malina81, d'nusia lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Malina81 - przepis tak banalny, że 3 razy sprawdzałam czy aby nie zapomniałam czegoś dodać
Ja robiłam z podwójnej porcji na małą prostokątną blachę ale bez polewy bo nie przepadam.
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/ciasto-czekoladowe
Brzuch cały czas smaruję Palmersem bo lubię się od razu po nasmarowaniu ubrać a on się szybciutko wchłania. Co do laktatora to możesz kupić ręczny na wszelki wypadek. Jeśli się nie przyda to nie będzie kasy szkoda bo to nie aż tak duży wydatek jak te elektryczne.
Oj ładnie Ci tam narozrabiały chłopaki, dobrze, że całkiem domu nie roznieśli
Kate - bezpiecznej podróży :*
Hannia123 - daj znać jak to różowe i czy przypomina może w smaku różowe Carlo Rossi bo to mój ulubiony trunek
Dziękuje Ci dobra Kobitko za przepis:)
Oj tak chłopaki szaleją, niby 9 lat różnicy 10 latek i 19 latek ale ja tego nie widzę momentami. Teraz dojdzie kolejny agencik:) No nic z nimi zawsze wesoło:)
-
MeAmerie wrote:Ja po ostatnim ciągłym odciąganiu i wiszeniu na laktatorze na pewno kupuję elektryczny i tylko i wyłącznie medela.
Jako mama wcześniaka, mialam wypożyczony elektryczny z oddziału. Sprawdził się znakomicie. Teraz myślę pozytywnie i chcę karmić w pełni naturalnie jak się uda.
-
Robaczek89 wrote:Oj dziewczyny, tak piszecie o tej wodzie kokosowej i plaży, i palmach, a ja przed chwilą widziałam mega promocję na loty bezpośrednie do Tajlandii na marzec... No ale marzec odpada. Może wiosna lub jesień 2017 będzie wchodziła w grę, chyba, że wtedy już drugi szkrab będzie w drodze.
Tajlandia....oh yeahh byłam w tym roku w marcu, raj dla ciała i duszypolecam! Moj avatarek właśnie stamtąd
Dziewczyny , a jeśli chodzi o te laktatory elek. to myślicie , że duża różnica (poza ceną) jest między Canpol easy start, a lovi podczas gdy tak naprawdę jest to jedna i ta sama firma??Est lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robaczek89 wrote:Oj dziewczyny, tak piszecie o tej wodzie kokosowej i plaży, i palmach, a ja przed chwilą widziałam mega promocję na loty bezpośrednie do Tajlandii na marzec... No ale marzec odpada. Może wiosna lub jesień 2017 będzie wchodziła w grę, chyba, że wtedy już drugi szkrab będzie w drodze.
Malina, na ten masaż krocza to chyba za wcześnie jeszcze, jego chyba się zaczyna koło 34 tygodnia z tego co kojarzę.
Robaczku, aż zajrzałam do kserówek od położnej, a tam wpis że masaż krocza plus instrukcja mamy robić przynajmniej 6 tyg. przed porodem. Dodatkowo polecala ale to wiadomo napinane mięsni Kegla, seks w miarę możliwości, i okłady z naparu z kawy.
-
niecierpliwaa wrote:Hej dziewczyny:)
My już mamy brykę dla małegoDokładnie ten model i kolor : http://www.ewozki.eu/userdata/gfx/37508e0d87e70f1c9f67a0bd29d096f3.jpg
W tym także fotelik . Całość kupiona używana za 700 zł.
Kupiłam też dla Antka zestaw skarpetek , 5 par za 12 zł, więc wydaje mi się, że nie dużo
Niecierpliwa fajna bryka dla smyka:)
-
nick nieaktualny
-
Hejka to i ja sie odezwie, zebyscie mnie z listy nie usunely
Niecierliwa sliczny wozek
Kasiu na reklamie to moze nie placze, ale na filmach bardzo czestonigdy tak nie mialam, a teraz co chwile cos mnie wzrusza
Co do laktatora to ja mam elektryczny i jestem z niego zadowolonaAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]