Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • olatychy Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane
    Witam się po ciężkiej nocy. Wylądowaliśmy na nocnym dyżurze ale weterynarii b mojej suni nogi odmówiły posłuszeństwa i popuszczała pod siebie :/ okropny widok bo ma dopiero 7 lat. Takiego stresu dawno nie przechodziłam. Wiem, że niektórzy powiedzą to tylko pies ale dla mnie to najlepsza przyjaciółka więc przeżyłam chwile grozy. 2 godziny w przychodni, zdjęcia, usg i badania krwi. Całe szczęście okazało się, że to nic poważnego. Pierwszy raz mi się tak brzuch postawił ze stresu :/ Dobrze, że mały rusza się normalnie i nie widzę żadnej różnicy bo bałam się, że mogłam mu zaszkodzić tym stresem

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olatychy wiem o czym mówisz. Moja sunia miała identyczne objawy ale u niej wykryli padaczkę. Na szczęście bierze leki i takie ataki rzadko się powtarzają.

olatychy lubi tę wiadomość

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane,
    ja też męczę się ze zgagą. Jeśli chodzi o mycie okien to ze względu na moją miednice mam kategoryczny zakaz od położnej, na szczęście moj kochany maż powiedział że umyje je w sobotę więc będą ładnie na święta :)

mam do was pytanie, proszę o pomoc nie związanie z ciążą może poradziłybyście mi co kupić mężowi na święta? Bo nie mam pomysłu :( 11 lat razem a w głowie pustka chciałam dzisiaj pojechać coś kupić ale nie wiem co?

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinalii zdrówka!

Izolecc kciuki mocno zaciśnięte!

Aleksandrazz świetne wieści, na pewno bardzo się cieszysz :) w domku teraz się bardzo oszczędzaj

Madlene ja mam to samo ,nie dość że przez bezsenność wciąż się przekręcam z boku na bok i siusiu co 5 minut to jeszcze bardzo ciężko mi się przekręcicć czy wstać tak boli

Gośś to mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i wyjdziecie do domku :)

OlaTychy doskonale Cię rozumiem, mój były mąż zawsze gdy działo się coś z moim psem mówił,że to tylko pies a dla mnie to jest członek rodziny. W 2013 zaatakowały ją dziki , a ja odruchowow nie myśląc co może mi się stać poleciałam ją ratować , ani sekunde nie myślałam to był instynkt bo mojej Nikicie dzieje się coś złego!Trzymam kciuki za zdrówko suni !
    Moja Babunia ,ma za chwilę 13 lat i też już z nią coraz gorzej ale mówię,że dopóki chodzi, jest szczęśliwa to będzie żyć jak najdłużej!

Co do obowiązków domowych, ja okna myłam jakieś 3 miesiące temu też, w domu ogólnie robię wszystko jeśli oczywiście dobrze się czuję ,ale staram się też czasem pomiędzy obowiązkani odpocząć , poleżeć jeśli organizm się dopomina. I naprawdę patrząc na niektóre nas z problemami bardzo doceniam to ,że mogę wszystko bo jak widać różnie to bywa.

Karolina@, alinalii, muminka83, olatychy lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia a może podpowiedz czy jest coś czym Twój mąż szczególnie się interesuje? :)

• noelka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialena, a ma jakieś konkretne hobby, zainteresowania? Może coś związanego z tym? Zawsze dobrym prezentem jest koszula albo jakieś kosmetyki ;) może jakiś bon, voucher?

• noelka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sobie często kupujemy wspólne prezenty, więc nie ma tego problemu :)

muminka83 lubi tę wiadomość

• Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż lub i gra w piłkę nożną ale ma już wszystkie możliwe gadżety :P

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noelka ma racje. Koszula, kosmetyki to coś z czego zawsze będzie się cieszył:) mój byłby też zadowolony z Nowego zegarka, uchwytu do telefonu itp ale nie wiem jak Twój:)

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialena90 wrote:
    No cóż lub i gra w piłkę nożną ale ma już wszystkie możliwe gadżety :P

Kompletnie się nie znam na tym więc chyba jednak nie pomogę:D no chyba że może nowe buty do gry albo strój?

• noelka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ma jakiegoś ulubionego piłkarza, to coś związanego z nim, np. książkę? Mój siostrzeniec np. zażyczył sobie książkę o Lewandowskim :D

• Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety ma wszystko co jest związane z piłką. Pojadę dzisiaj do galerii i po patrze może coś mi wpadnie w oczy, wolę coś kupić dzisiaj bo nadzwyczaj dobrze się czuję więc trzeba to wykorzystać :)

• Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noelka wrote:
    Może ma jakiegoś ulubionego piłkarza, to coś związanego z nim, np. książkę? Mój siostrzeniec np. zażyczył sobie książkę o Lewandowskim :D

w sumie dobry pomysł ale w Szwecji nic takiego nie znajdę, a zanim przyjdzie przesyłka z Polski to już może być po ptakach :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 10:55

• Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki jadę do galerii, trzymajcie kciuki:) odezwę się poźniej miłego dnia

Martita88, A.Kasia, Andriel lubią tę wiadomość

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypominam że dzisiaj od 12 do 13 jest Godzina Łaski dla całego świata. Módlmy się za wszystkie dzieciaki :-)

Nataszka2200, A.Kasia, ksanka, krówka_muffka, Est lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • noelka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a, umknęło mi, że nie mieszkasz w Polsce...

• Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Przypominam że dzisiaj od 12 do 13 jest Godzina Łaski dla całego świata. Módlmy się za wszystkie dzieciaki :-)

czekam juz do 12 wlasnie:)Mama mii jz dzwonila zebym nie zapomniala bo onado kosciola idzzie a ze ja jeszcze kaaszle to wole nei wychodzic;)

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dziś pospałam prawie do 11 oczywiście z pobudką na siku ale i tak dłuugo;)

My kupiliśmy materac kokos-pianka zobaczymy jak będzie się sprawował:)

Aleksandrazz super,że w domku jesteście!:)

Olatychy wiem co czujesz gdy moja sunia zaczęła chorować to było straszne,okazało się że nerki przestają pracować:(( Odeszła mając 11 lat okropny ból...

Przepraszam,że nie odniosę się do wszystkich postów ale przez tego mojego śpiocha jestem do tyłu z praniem i innymi rzeczami;)

Wszystkim mamusiom choruszkom kurujcie się i dużo zdrówka:*

Kochane w szpitalach trzymajcie się:*

Dla wizytujących samych dobrych wieści:)

Poproszę o kciuki bo również dziś wizytuje na 18 ale pewnie będzie opóźnienie ;)

Miłego dnia Mamusie!

d'nusia, Kate84, ksanka, Kasia24, Andriel, Kajola lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialena90 wrote:
    niestety ma wszystko co jest związane z piłką. Pojadę dzisiaj do galerii i po patrze może coś mi wpadnie w oczy, wolę coś kupić dzisiaj bo nadzwyczaj dobrze się czuję więc trzeba to wykorzystać :)

Skoro jest fanem piłki to ja bym kupiła ubranko dla dziecka z logo jego ulubionej drużyny. Mój mąż kocha Górnika Zabrze i małej kupię takie body :P Olinek miał i wiem że to mu sprawiło tyle radości bo dumny łaził i chwalił się że ma nowego kibica :P

d'nusia, Mietka 30:), M+M+?, Madzialena90, Falon lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• *Beacik* Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja tak na szybko...
    Byłam dziś w Biedronce i jest mleczko do prania Lovela 3L za 24,99. Chyba promocja bo z tego co patrzę na necie to wszędzie droższe nawet na allegro.
    Lumpek także zaliczony :D troszkę bajerów udało się złowić :)
    Pozdrawiam i spokojnego dnia Wam życzę.

Magda lena, alinalii, Est, Falon, 26Asia lubią tę wiadomość

mhsv3e5ehjywnm6i.png
‹‹ 1288 1289 1290 1291 1292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ