Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane
Witam się po ciężkiej nocy. Wylądowaliśmy na nocnym dyżurze ale weterynarii b mojej suni nogi odmówiły posłuszeństwa i popuszczała pod siebie
okropny widok bo ma dopiero 7 lat. Takiego stresu dawno nie przechodziłam. Wiem, że niektórzy powiedzą to tylko pies ale dla mnie to najlepsza przyjaciółka więc przeżyłam chwile grozy. 2 godziny w przychodni, zdjęcia, usg i badania krwi. Całe szczęście okazało się, że to nic poważnego. Pierwszy raz mi się tak brzuch postawił ze stresu
Dobrze, że mały rusza się normalnie i nie widzę żadnej różnicy bo bałam się, że mogłam mu zaszkodzić tym stresem
Samuel

-
Witam was kochane,
ja też męczę się ze zgagą. Jeśli chodzi o mycie okien to ze względu na moją miednice mam kategoryczny zakaz od położnej, na szczęście moj kochany maż powiedział że umyje je w sobotę więc będą ładnie na święta
mam do was pytanie, proszę o pomoc nie związanie z ciążą może poradziłybyście mi co kupić mężowi na święta? Bo nie mam pomysłu
11 lat razem a w głowie pustka chciałam dzisiaj pojechać coś kupić ale nie wiem co?
-
Alinalii zdrówka!
Izolecc kciuki mocno zaciśnięte!
Aleksandrazz świetne wieści, na pewno bardzo się cieszysz
w domku teraz się bardzo oszczędzaj
Madlene ja mam to samo ,nie dość że przez bezsenność wciąż się przekręcam z boku na bok i siusiu co 5 minut to jeszcze bardzo ciężko mi się przekręcicć czy wstać tak boli
Gośś to mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i wyjdziecie do domku
OlaTychy doskonale Cię rozumiem, mój były mąż zawsze gdy działo się coś z moim psem mówił,że to tylko pies a dla mnie to jest członek rodziny. W 2013 zaatakowały ją dziki , a ja odruchowow nie myśląc co może mi się stać poleciałam ją ratować , ani sekunde nie myślałam to był instynkt bo mojej Nikicie dzieje się coś złego!Trzymam kciuki za zdrówko suni !
Moja Babunia ,ma za chwilę 13 lat i też już z nią coraz gorzej ale mówię,że dopóki chodzi, jest szczęśliwa to będzie żyć jak najdłużej!
Co do obowiązków domowych, ja okna myłam jakieś 3 miesiące temu też, w domu ogólnie robię wszystko jeśli oczywiście dobrze się czuję ,ale staram się też czasem pomiędzy obowiązkani odpocząć , poleżeć jeśli organizm się dopomina. I naprawdę patrząc na niektóre nas z problemami bardzo doceniam to ,że mogę wszystko bo jak widać różnie to bywa.
Karolina@, alinalii, muminka83, olatychy lubią tę wiadomość
-
noelka wrote:Może ma jakiegoś ulubionego piłkarza, to coś związanego z nim, np. książkę? Mój siostrzeniec np. zażyczył sobie książkę o Lewandowskim

w sumie dobry pomysł ale w Szwecji nic takiego nie znajdę, a zanim przyjdzie przesyłka z Polski to już może być po ptakach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 10:55
-
Przypominam że dzisiaj od 12 do 13 jest Godzina Łaski dla całego świata. Módlmy się za wszystkie dzieciaki
Nataszka2200, A.Kasia, ksanka, krówka_muffka, Est lubią tę wiadomość

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka
-
aleksandrazz wrote:Przypominam że dzisiaj od 12 do 13 jest Godzina Łaski dla całego świata. Módlmy się za wszystkie dzieciaki

czekam juz do 12 wlasnie:)Mama mii jz dzwonila zebym nie zapomniala bo onado kosciola idzzie a ze ja jeszcze kaaszle to wole nei wychodzic;) -
Hej dziewczyny ja dziś pospałam prawie do 11 oczywiście z pobudką na siku ale i tak dłuugo;)
My kupiliśmy materac kokos-pianka zobaczymy jak będzie się sprawował
Aleksandrazz super,że w domku jesteście!
Olatychy wiem co czujesz gdy moja sunia zaczęła chorować to było straszne,okazało się że nerki przestają pracować
( Odeszła mając 11 lat okropny ból...
Przepraszam,że nie odniosę się do wszystkich postów ale przez tego mojego śpiocha jestem do tyłu z praniem i innymi rzeczami;)
Wszystkim mamusiom choruszkom kurujcie się i dużo zdrówka:*
Kochane w szpitalach trzymajcie się:*
Dla wizytujących samych dobrych wieści:)
Poproszę o kciuki bo również dziś wizytuje na 18 ale pewnie będzie opóźnienie
Miłego dnia Mamusie!
d'nusia, Kate84, ksanka, Kasia24, Andriel, Kajola lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Madzialena90 wrote:niestety ma wszystko co jest związane z piłką. Pojadę dzisiaj do galerii i po patrze może coś mi wpadnie w oczy, wolę coś kupić dzisiaj bo nadzwyczaj dobrze się czuję więc trzeba to wykorzystać

Skoro jest fanem piłki to ja bym kupiła ubranko dla dziecka z logo jego ulubionej drużyny. Mój mąż kocha Górnika Zabrze i małej kupię takie body
Olinek miał i wiem że to mu sprawiło tyle radości bo dumny łaził i chwalił się że ma nowego kibica
d'nusia, Mietka 30:), M+M+?, Madzialena90, Falon lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja tak na szybko...
Byłam dziś w Biedronce i jest mleczko do prania Lovela 3L za 24,99. Chyba promocja bo z tego co patrzę na necie to wszędzie droższe nawet na allegro.
Lumpek także zaliczony
troszkę bajerów udało się złowić 
Pozdrawiam i spokojnego dnia Wam życzę.
Magda lena, alinalii, Est, Falon, 26Asia lubią tę wiadomość

[/link]