Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane
Witam się po ciężkiej nocy. Wylądowaliśmy na nocnym dyżurze ale weterynarii b mojej suni nogi odmówiły posłuszeństwa i popuszczała pod siebieokropny widok bo ma dopiero 7 lat. Takiego stresu dawno nie przechodziłam. Wiem, że niektórzy powiedzą to tylko pies ale dla mnie to najlepsza przyjaciółka więc przeżyłam chwile grozy. 2 godziny w przychodni, zdjęcia, usg i badania krwi. Całe szczęście okazało się, że to nic poważnego. Pierwszy raz mi się tak brzuch postawił ze stresu
Dobrze, że mały rusza się normalnie i nie widzę żadnej różnicy bo bałam się, że mogłam mu zaszkodzić tym stresem
Samuel
-
Witam was kochane,
ja też męczę się ze zgagą. Jeśli chodzi o mycie okien to ze względu na moją miednice mam kategoryczny zakaz od położnej, na szczęście moj kochany maż powiedział że umyje je w sobotę więc będą ładnie na święta
mam do was pytanie, proszę o pomoc nie związanie z ciążą może poradziłybyście mi co kupić mężowi na święta? Bo nie mam pomysłu11 lat razem a w głowie pustka chciałam dzisiaj pojechać coś kupić ale nie wiem co?
-
Alinalii zdrówka!
Izolecc kciuki mocno zaciśnięte!
Aleksandrazz świetne wieści, na pewno bardzo się cieszyszw domku teraz się bardzo oszczędzaj
Madlene ja mam to samo ,nie dość że przez bezsenność wciąż się przekręcam z boku na bok i siusiu co 5 minut to jeszcze bardzo ciężko mi się przekręcicć czy wstać tak boli
Gośś to mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i wyjdziecie do domku
OlaTychy doskonale Cię rozumiem, mój były mąż zawsze gdy działo się coś z moim psem mówił,że to tylko pies a dla mnie to jest członek rodziny. W 2013 zaatakowały ją dziki , a ja odruchowow nie myśląc co może mi się stać poleciałam ją ratować , ani sekunde nie myślałam to był instynkt bo mojej Nikicie dzieje się coś złego!Trzymam kciuki za zdrówko suni !
Moja Babunia ,ma za chwilę 13 lat i też już z nią coraz gorzej ale mówię,że dopóki chodzi, jest szczęśliwa to będzie żyć jak najdłużej!
Co do obowiązków domowych, ja okna myłam jakieś 3 miesiące temu też, w domu ogólnie robię wszystko jeśli oczywiście dobrze się czuję ,ale staram się też czasem pomiędzy obowiązkani odpocząć , poleżeć jeśli organizm się dopomina. I naprawdę patrząc na niektóre nas z problemami bardzo doceniam to ,że mogę wszystko bo jak widać różnie to bywa.Karolina@, alinalii, muminka83, olatychy lubią tę wiadomość
-
noelka wrote:Może ma jakiegoś ulubionego piłkarza, to coś związanego z nim, np. książkę? Mój siostrzeniec np. zażyczył sobie książkę o Lewandowskim
w sumie dobry pomysł ale w Szwecji nic takiego nie znajdę, a zanim przyjdzie przesyłka z Polski to już może być po ptakachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 10:55
-
Przypominam że dzisiaj od 12 do 13 jest Godzina Łaski dla całego świata. Módlmy się za wszystkie dzieciaki
Nataszka2200, A.Kasia, ksanka, krówka_muffka, Est lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Przypominam że dzisiaj od 12 do 13 jest Godzina Łaski dla całego świata. Módlmy się za wszystkie dzieciaki
czekam juz do 12 wlasnie:)Mama mii jz dzwonila zebym nie zapomniala bo onado kosciola idzzie a ze ja jeszcze kaaszle to wole nei wychodzic;) -
Hej dziewczyny ja dziś pospałam prawie do 11 oczywiście z pobudką na siku ale i tak dłuugo;)
My kupiliśmy materac kokos-pianka zobaczymy jak będzie się sprawował
Aleksandrazz super,że w domku jesteście!
Olatychy wiem co czujesz gdy moja sunia zaczęła chorować to było straszne,okazało się że nerki przestają pracować( Odeszła mając 11 lat okropny ból...
Przepraszam,że nie odniosę się do wszystkich postów ale przez tego mojego śpiocha jestem do tyłu z praniem i innymi rzeczami;)
Wszystkim mamusiom choruszkom kurujcie się i dużo zdrówka:*
Kochane w szpitalach trzymajcie się:*
Dla wizytujących samych dobrych wieści:)
Poproszę o kciuki bo również dziś wizytuje na 18 ale pewnie będzie opóźnienie
Miłego dnia Mamusie!
d'nusia, Kate84, ksanka, Kasia24, Andriel, Kajola lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Madzialena90 wrote:niestety ma wszystko co jest związane z piłką. Pojadę dzisiaj do galerii i po patrze może coś mi wpadnie w oczy, wolę coś kupić dzisiaj bo nadzwyczaj dobrze się czuję więc trzeba to wykorzystać
Skoro jest fanem piłki to ja bym kupiła ubranko dla dziecka z logo jego ulubionej drużyny. Mój mąż kocha Górnika Zabrze i małej kupię takie bodyOlinek miał i wiem że to mu sprawiło tyle radości bo dumny łaził i chwalił się że ma nowego kibica
d'nusia, Mietka 30:), M+M+?, Madzialena90, Falon lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja tak na szybko...
Byłam dziś w Biedronce i jest mleczko do prania Lovela 3L za 24,99. Chyba promocja bo z tego co patrzę na necie to wszędzie droższe nawet na allegro.
Lumpek także zaliczonytroszkę bajerów udało się złowić
Pozdrawiam i spokojnego dnia Wam życzę.Magda lena, alinalii, Est, Falon, 26Asia lubią tę wiadomość