Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
M+M+? wrote:A co tam niech Wam cieknie ślinka
W w-wie otworzyli dziś Dunkin Donuts i właśnie się opycham!!!
Aaaaaa fantastycznie! Pierwszego dunkin donutsa jadłam 2 lata temu na Malcie. Co za smak! Matko i córko! Chmurka oblana pysznym lukrem. Taki kulinarny orgazzzzzm!
image hosting without accountEst, Hannia123, Izoleccc, Karka, M+M+?, Madzialena90, RudyTygrysek, muminka83, Mania1718, aleksandrazz, Vincent, She86, d'nusia, Kajola, Falon, Madlene.:), Kate84, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
M+M+? wrote:Dziewczyny zmieniacie czasem awatary i nie mogę teraz skojarzyć...która z Was ma dwóch synków i czeka na trzeciego? Zastanawiam się, czy wszystko ok. Pewnie tak, ale po nicku nie pamiętam która to z Was..
Kleo2426 , pisała ostatnio 4 grudnia w pamiętniku, remontuje sięM+M+? lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusiakp wrote:Ktos tu pytal o moje bole miesiaczkowe. Z rana cos tam jeszcze pobolalo, ale pozniej lekarz z synkiem, zakupy, wtedy doszla mu goraczka ehh calkiem zapomnialam o tym bolu. Dziewczyny wam tez sie tak ciezko oddycha? Jeju ja zjadlam lekki obiad i tak mi ciezko.
Czasem mnie przydusza, ale zauważyłam też że łapią mnie duszności jak macica się postawi -
Dobry wieczor mamuski witamy sie ze szpitalnego lozka... Trafilysmy tu wczoraj wieczorem w twardniejCy. Brzuchem ale z malutka wszystko ok ma juz 980g szyjka tez dluga no ale potrzymaja nas do ustania twardnien czyli moze 3 dni a moze do konca...
-
Jakaś plaga z tymi twardnieniami. Zauważcie że trafiamy do szpitala ze stawianiem macicy w tym samym czasie , od 27 tygodnia...
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Kamka ściskam :* jesteś pod dobrą opieką
-
A u nas dziś wskoczył kolejny tydzień, to już 26
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4323fb4375d5.jpg
W brzuchu dalej mi jeździ ale nic nie boli, w toalecie byłam tylko 2 razy rano i nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje że przejdzie jutroEst, Mania1718, olatychy, Hannia123, She86, Madlene.:), d'nusia, Czarodziejka87, Kajola, Izoleccc, Falon, Madzialena90, muminka83, Karka, Kate84, Martita88, kofeinka, Karolina@, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Melduję, że u nas ok tylko mam problem z internetem oraz trochę zamieszania w związku z tą immunoglobuliną. Na szczęście już jestem po zastrzyku a co najważniejsze jutro wychodzę do domu
Odezwę się po powrocie a tymczasem miłego wieczoru Wam życzę
d'nusia, Renka88, aleksandrazz, Czarodziejka87, olatychy, kateee, Kajola, Falon, Izoleccc, Madzialena90, She86, anitka19953, muminka83, perła ziemi, Karka, Kate84, Lilou1984, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Ola ja przeczytałam sporo dobrych opinii na temat materaca Hevea Krzyś i na ten się zdecyduję
Jeśli chodzi o ochraniacz, to kupuję. Na początku i tak bym go nie zakładała, bo dziecko się nie kręci, a i lepiej je widać jak nie ma ochraniacza, a potem założę, myślę, że trochę przesadzają z tym niebezpieczeństwem...
-
Przedstawiam Blanke
1330g !!
olatychy, d'nusia, RudyTygrysek, edyś, Kajola, Falon, Izoleccc, Est, Mania1718, Madzialena90, She86, anitka19953, muminka83, perła ziemi, Karka, M+M+?, Kate84, Hannia123, Lilou1984, Martita88, Czarodziejka87, krówka_muffka, Karolina@, Mietka 30:) lubią tę wiadomość