Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę dziewczyny że wy też coraz częściej myślicie o porodzie już. Ostatnio Ciągle się zastanawiam jak to będzie czy szybko, z zaskoczenia, czy pochodzę 2 tyg. po terminie ( oby nie). W styczniu planuje pranie( tak w sumie nawet doradzałyście
), kończę wyprawkę dzidzi i swoją, a na początku lutego się pakuje i czekamy.
Falon lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie również jestem w trakcie zamawiania kolejnych produktów w aptekach internetowych i akurat te produkty, które w tej chwili wybieram ma wszystkie tańsze od Gemini, Apteka Zawiszy Czarnego z której już raz ja korzystałam i wszystko było w porządku. Może którejś z Was ta informcja się przyda
-
a ja muszę WAM SIĘ pochwalić że mam wieczór SPA
wykąpałam się ,ogoliłam,nasmarowałamnałożyłam maseczkę oczyszczającą
odpaliłam olejek eteryczny (naturalny) i leże !
Mmmmm... jeszcze poproszę coś dobrego!Falon, kofeinka, Est, A.Kasia, Czarodziejka87, perła ziemi, Renka88, Kate84, anitka19953, Lilou1984, d'nusia, Izoleccc, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
alinalii wrote:a ja muszę WAM SIĘ pochwalić że mam wieczór SPA
wykąpałam się ,ogoliłam,nasmarowałamnałożyłam maseczkę oczyszczającą
odpaliłam olejek eteryczny (naturalny) i leże !
Mmmmm... jeszcze poproszę coś dobrego!
ale Ci dobrze
Ja czekam aż mąż wróci z pracy i pomoże mi się wykąpać i nóżki mi ogoli -
kofeinka wrote:ale Ci dobrze
Ja czekam aż mąż wróci z pracy i pomoże mi się wykąpać i nóżki mi ogoli
mój po weeekndzie będzie mi golić pipke,przed wizytą ;Pkofeinka, niecierpliwaa, A.Kasia, Nataszka2200, anitka19953, d'nusia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam wielorazowe firmy Hartman i w opakowaniu mam 3 szt i też się zastanawiam czy starczy hmmm..
Ale chyba tak w razie co można je przeprać podobno schną błyskawicznie
A podkładów mam dwa opakowania seni lady extra i absorgyn i w razie co wezmę opakowanie podpasek bella maxiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 18:41
Filip 28.03.2016