Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Obejrzałam film z ukochanym i nagle mały w brzuchu puka do mnie i przesyła wiadomość "mamo zrób budyń (najlepiej z litra mleka) z sokiem od babci

Ja też coraz częściej myślę o porodzie
Dwa poprzednie wspominam bardzo dobrze i boję się że za trzecim razem nie będzie tak łatwo
nie wiem skąd te przeczucia. Mam kupione juz prawie wszystko. Brakuje wózka i pampersow 
A I mam wrażenie że mój A po tym jak wiózł niedawno znajomą do szpitala która miała parte w aucie jest wystraszony tym wydarzeniem. Obawia się że nie zdążymy na czas
baassiiaa mi się podoba nr 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 19:05
Lucky, Madlene.:), perła ziemi, edyś, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
[/link]
-
Mania1718 wrote:Obejrzałam film z ukochanym i nagle mały w brzuchu puka do mnie i przesyła wiadomość "mamo zrób budyń (najlepiej z litra mleka) z sokiem od babci

Ja też coraz częściej myślę o porodzie
Dwa poprzednie wspominam bardzo dobrze i boję się że za trzecim razem nie będzie tak łatwo
nie wiem skąd te przeczucia. Mam kupione juz prawie wszystko. Brakuje wózka i pampersow 
A I mam wrażenie że mój A po tym jak wiózł niedawno znajomą do szpitala która miała parte w aucie jest wystraszony tym wydarzeniem. Obawia się że nie zdążymy na czas
baassiiaa mi się podoba nr 2
Mniamm ale mi zrobiłaś ochotę na budyń
Mania1718, Lucky lubią tę wiadomość
-
37° będę żyła?

kto by pomyślał, że ze szpitala przyniosę jakieś choróbsko. Od ponad 6ciu lat nie chorowałam, teraz zaczynam doceniać te lata bez przygód.
Kasia, Kochana powiedz mi, dostałaś sterydy( Ola i Magda równiez?) powiedzcie, nie macie wrażenia że trochę nabralyscie w brzuszku? Chyba, że to zastrzyki zbiegły się u mnie z większym wzrostem brzuszka... i nie ma co łączyć tych faktów.
całusdo czterech razy sztuka. -
Lilou1984 wrote:hmm hmm budyń.... co się będziemy rozdrabniać upieczmy karpatkę

Lilou ty wariacie
teraz będę sniła o tej karpatce 
Między czasie zjem tosty z jajkiem, majonezem i szczypiorkiem
I do porodu bite 30 kg więcej
Lilou1984, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
[/link]
-
Wy tu o jedzeniu, a mnie dalej mdli:-/ Jak to powrot dolegliwosci z I trymestru, jak piszecie, to umre chyba... jeszcze teraz przez swieta. Ech, ech. i zoladek boli po wszystkim co zjem. Ale Mala sie wierci bardzo, kopie dosc wysoko wiec moze od tego to wszystko. Dzis leze caly dzien prawie i chociaz brzuch nie boli i nie twardnieje. Tak wiec dziewczyny nie lezace z twardnieniami, odpoczywamy ile sie da.
-
nick nieaktualnyjagood wrote:37° będę żyła?

kto by pomyślał, że ze szpitala przyniosę jakieś choróbsko. Od ponad 6ciu lat nie chorowałam, teraz zaczynam doceniać te lata bez przygód.
Kasia, Kochana powiedz mi, dostałaś sterydy( Ola i Magda równiez?) powiedzcie, nie macie wrażenia że trochę nabralyscie w brzuszku? Chyba, że to zastrzyki zbiegły się u mnie z większym wzrostem brzuszka... i nie ma co łączyć tych faktów.
całus
Powiem Ci, że się za bardzo na tym nie skupiałam i nie zwróciłam uwagi. Ale położna mi raz w szpitalu powiedziała, że z dnia na dzień brzuszek mam większy. Podobno po sterydach dzieci szybciej rosną, nie wiem czy tak jest faktycznie ale jeśli tak to i brzuch szybciej urośnie
Zdrówka!
jagood lubi tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:Wy tu o jedzeniu, a mnie dalej mdli:-/ Jak to powrot dolegliwosci z I trymestru, jak piszecie, to umre chyba... jeszcze teraz przez swieta. Ech, ech. i zoladek boli po wszystkim co zjem. Ale Mala sie wierci bardzo, kopie dosc wysoko wiec moze od tego to wszystko. Dzis leze caly dzien prawie i chociaz brzuch nie boli i nie twardnieje. Tak wiec dziewczyny nie lezace z twardnieniami, odpoczywamy ile sie da.
Ja też tak miałam od soboty. Dopiero dziś jest ok. Wydaje mi się że to jakiś wirus ....Synuś Antoś - 23.03.2016r.