Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasmira wrote:Kamka patrząc na pogode teraz (mieszkam w Karpaczu 27 grudnia było 16.5 st) to sobie myśle, że w marcu dowali śniegiem i do maja poleży....
u nas dzisiaj -6...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:W ogóle to muszę się pożalić, że tak mnie okrutnie bolą pachwiny, że każdy ruch sprawia ból
Coś okropnego.
Też tak mam. Kilka ostatnich dni to masakra. I do tego ból w odc. lędźwiowym kręgosłupa. Ehhh dobrze, żę mam dzisiaj fizjoterapię- może choć trochę pomoże. -
nick nieaktualny
-
Kochane to moja kieca sylwestrowa http://www.sklepprettywomen.home.pl/pl/p/BETY/799
Tylko ja za nia dalam polowe w sklepie stacjonarnymMagda lena, A.Kasia, Madlene.:), Izoleccc, Gośśś, muminka83, Kate84, d'nusia, anitka19953 lubią tę wiadomość
jusiakp
-
ksanka wrote:Kasku mam podobnie, ostatnio tak mnie lewa pachwinach boli ze ledwo chodze
U mnie to samoaz mi noge odejmuje... Wczoraj nalalam se duzo wody do wanny i lezalam na prawym boku, troche pomoglo.
Jestem poirytowana... wyslalam meza na zakupy, i poszlo o jablka!! Ogolnie w UK sa nie dobre i twarde ale mamy jeden typ gdzie dzieci czesto siegaja po nie zamiast slodyczy. No wiec tlumacze jak dziecku jak wygldaja, ile kosztuja, w jakim worku sa i co???
Kupil inne[/link]
-
Magda lena wrote:Madlen - polubiłam Twój post, nie dlatego, że Cię bolą pachwiny, tylko, że kwiknęłaś jak świnka
urocze
hehe
Całe zoo będziemy naśladować po tej ciąży (parchy, sapania i inne) hehehhehe
Magda lena, Izoleccc, doris85 lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dziewczyny a skąd wiecie jaki jest poziom wilgotności w Waszych mieszkankach? Bo ja nie wiem czy potrzebny mi ten nawilżacz powietrza czy nie. Poradźcie coś.
Ja dostałam kiedyś w prezencie takie urządzenie 3w1: zegar, termometr i higrometr. Higrometr właśnie jest do mierzenia wilgotności.Nataszka2200 lubi tę wiadomość
-
a mi wlasnie przyszedł tki znaczek :Jetem w drodze" przypiełam sobie juz do plaszcza aby było widac:D
Kate84, A.Kasia, d'nusia, Karka, domiii, Izoleccc, Kajola lubią tę wiadomość
-
Magdalena fuuu ja to prawie zwymiotowałam czytając to!O bosheeee współćzuję bleee!
A.Kasiu mam to samo ,tłumaczę sobie ,że to przez to ,że mała już jest tak nisko,ale naprawdę potrafii boleć jak cholera.
Mania Faceci, M tak bardzo często ma jak idzie sam na zakupy, teraz jak nie mogę latać po sklepach to już w ogóle ..ale nauczyłam się gryźć w język,wiem ,że ciężko im ogarnąć parę spraw naraz
Karolin@ a możesz podać firmę ja właśnie chciałam zamówić jakiś dobry termometr wewnętrzny?
W ogóle wczoraj znów był gorszy wieczór, mała tak się wierciła i tak czzułam napór główki (nie wiem czy na szyjkę czy na co) ale to taki bół z pieczeniem ,kłuciem...Prosiłam ja ,żeby się uspokoiła ale jakoś nie słucha mamya przecież nie może zejść jeszcze niżej nie nie nie! Dziś na szczęście jest spokój,ale coraz poważniej myślę,żeby wrócić i już zostać w Poznaniu ,nie chciałabym się znaleźć i zostać na IP w Gdańsku!
Dziewczyny zgaga to chyba jedyne co mnie jak narazie w ciąży nie dopadłojak tak czytam o Waszych dolegliwościach to współczuję strasznie :-*
Mania1718 lubi tę wiadomość