Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny mleko,imbir miód nie pomogły
muszę czekać aż mąż wróci z pracy na syrop -
nick nieaktualny
-
alinalii wrote:dziewczyny co na zgage oprócz migdałów ?? heelppppppp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 15:16
Natalia27.03.2016
-
Est wrote:Dziewczyny jeżeli któraś z Was bierze Pregnę Plus to w Rossmanie z kartą Rossnę kosztuje teraz 29 zł.
I wkładki laktacyjne Johnson's baby za 14.99zł pamiętam,że A.Kasi służyły.
Ja też się na nie zdecyduje:)
Est lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
my się meldujemy po wizycie. mała przeurocza. lykala sobie wody płodowe (wcześniej jadłam pączka) i widzieliśmy jak żołądeczek się powieksza:) waży 1400g !
) moje "malenstwo" wyprzedza swój wiek o 2 tygodnie.
crp w normie i leukocyty obniżyły się do 12.7Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 17:20
Izoleccc, Magda lena, Est, Kate84, A.Kasia, wiewiórka17, Renka88, Czarodziejka87, RudyTygrysek, kateee, baassiia, Kajola, edyś, d'nusia, Mietka 30:), Madlene.:), Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda lena wrote:Kochane, a wypowiedzcie się proszę czy planujecie zażywać witaminy po porodzie, podczas karmienia? Hmmm? jak tak to jakie?
Ja przez większość ciąży dość oszczędnie brałam witaminy, najczęściej co drugi dzień o ile w ogóle o tym pamiętałam. Dopiero jak w mega anemię wpadłam po pierwszym pobycie w szpitalu to zaczęłam brać codziennie. Tak się bałam zaparć po żelazie od ginka, że postanowiłam najpierw spróbować z witaminami i ku mojej radości w 2 tyg wyniki super mi się poprawiłyŻelazo okazało się niepotrzebne
W każdym razie zamierzam już pozostać przy tych, które obecnie biorę bo najwyraźniej bardzo mi służą:
http://www.aptekagemini.pl/witaminy-i-mineraly-prenatalne-x-60-tabl.html
i brać je też po porodzie na czas karmienia piersią.Magda lena lubi tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:my się meldujemy po wizycie. mała przeurocza. lykala sobie wody płodowe (wcześniej jadłam pączka) i widzieliśmy jak żołądeczek się powieksza:) waży 1400g !
) moje "malenstwo" wyprzedza swój wiek o 2 tygodnie.
crp w normie i leukocyty obniżyły się do 12.7
Gratuluję, super to musiał być widok
Dziewczyny czy jak robię crp to mogę brać euthyrox normalnie? -
nick nieaktualny