Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:A my czasem nie miałyśmy takiego samego terminu z OM? Czy Ty według USG liczysz?
-
dziewczyny co na zgage oprócz migdałów ?? heelppppppp
She86 lubi tę wiadomość
-
alinalii wrote:dziewczyny co na zgage oprócz migdałów ?? heelppppppp
Allinali a jak z twoim puchnięciem codziennie Ci dokucza czy tylko czasami? Bo u mnie się pojawia coraz częściej ;/ -
Madlene.:) wrote:Mi pomaga mleko, i głowa wyżej jak leżę czy śpię. Czasami nie pij mięty bo powoduje mega zgagę przynajmniej u mnie.
Allinali a jak z twoim puchnięciem codziennie Ci dokucza czy tylko czasami? Bo u mnie się pojawia coraz częściej ;/
moje puchnięcie jest już wyjaśnione , mam złe wyniki białka , i moj gin nazwał to obrzękami , kazał jeść dużo białka , i właśnie w poniedziałek idę na kolejne badania , i zobaczymy czy bedzie poprawa , ale wyglądam jak kulka -
Aaaaa dziewczyny u mnie pada śnieg
Jak wasze brzuszki? Mi się czasem wydaje, że mój jest mały. No ale moja córcia, jak i ja, na giganta się nie szykujeW najszerszym obwodzie z 78cm (przed ciążą) a dziś 95 cm. Na wadze +8.5 kg, więc oceniam w normie raczej.
Według mojego excela 8 miesiac jest od 30t 34dWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 10:40
-
nick nieaktualny
-
Polecam ten syrop co Natasza. Miałam w ciąży zgagę dwa razy, za pierwszym i drugim razem pomógł. Lekarz polecił ,polecam i ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:16
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Witam się w 31 tygodniu
Mi w poprzedniej ciąży zgaga nie dawała żyć od pierwszych dni, ale trwała tylko 8 tyg ;( pomagały mi lody z Mc Donalds, mają chyba coś chemicznego w składzie, że przynosiły ulge. Teraz mam zgage baaaardzo rzadko, wiec się ciesze
Coś na lepszy humor:http://mamadu.pl/123915,opieka-nad-malym-dzieckiem-jest-jak-pobyt-w-wiezieniu-mamy-na-to-az-11-dowodowKarolina@, Mania1718, Czarodziejka87, A.Kasia, Magda lena, Izoleccc, Kate84, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja na szczęście nie mam problemów z zgagą, ale moja przyjaciółka męczyła się przez większość ciąży. I pierwsze co mi przyszło na myśl to właśnie syrop gaviscon. Jest na pewno bezpieczny w ciąży, bo koleżanka jest lekarzem weterynarii to chyba wie co można
Zabrałam się właśnie za robienie listy przekąsek na sylwestra we dwoje (właściwie w trójkę) i ściągam filmy, które z mężem zimą pochłaniamy w dużych ilościach.
Zrobiłam sobie dziś fotkę i jestem w szoku jak hotel mojego synka rośnie. Jak skóra może się tak naciągnąć ?! A co się będzie działo jeszcze przez następne dwa miesiące?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:49
Magda lena, A.Kasia, d'nusia, Izoleccc, Mania1718, perła ziemi, Kajola, Karka, Gośśś, Kate84, Mietka 30:), Est, Lilou1984, anitka19953, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Dziewczynyyyy!! Dziś jem kuźwa sobie jogurt (Jogobella malinowa) i widzę, że coś mi tam w nim pływa.... wyciągam to, a to robal czarny ;( ;( ;(
Oczywiście wszystko zaraz poszłam zwymiotować. Cała się trzęsę. FU FU FUUUU!!!!! Zrobiłam zdjęcia i piszę maila do tych baranów. Prześlę też im zaświadczenie, że jestem w ciąży i niech lepiej mi to jakoś zrekompensują!!!!! ;( ;( Ohyda! -
Magda lena wrote:Dziewczynyyyy!! Dziś jem kuźwa sobie jogurt (Jogobella malinowa) i widzę, że coś mi tam w nim pływa.... wyciągam to, a to robal czarny ;( ;( ;(
Oczywiście wszystko zaraz poszłam zwymiotować. Cała się trzęsę. FU FU FUUUU!!!!! Zrobiłam zdjęcia i piszę maila do tych baranów. Prześlę też im zaświadczenie, że jestem w ciąży i niech lepiej mi to jakoś zrekompensują!!!!! ;( ;( Ohyda!
o mako ale robal masakra dobrze zrobiłs zrób zdjecie i wyslij koniecznie!!! -
Magda lena wrote:Dziewczynyyyy!! Dziś jem kuźwa sobie jogurt (Jogobella malinowa) i widzę, że coś mi tam w nim pływa.... wyciągam to, a to robal czarny ;( ;( ;(
Oczywiście wszystko zaraz poszłam zwymiotować. Cała się trzęsę. FU FU FUUUU!!!!! Zrobiłam zdjęcia i piszę maila do tych baranów. Prześlę też im zaświadczenie, że jestem w ciąży i niech lepiej mi to jakoś zrekompensują!!!!! ;( ;( Ohyda!
Poważnieee ?! W Jogobelli ?! Ja też zaraz bym do nich napisała. Tylko teraz pytanie, co robal wpadł im do jogurtu przez przypadek czy został w kubeczku wyhodowany?