Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny
U mnie też 7ka z przodu i 7 kg na plusie, dzisiaj witam się w 30tym tyg i 77 dniach do porodu. Ach, a punkt 24 obchodzimy 13 lat razem z Mężem w tym 2,5 roku po ślubie, cóż za statystyki
Miłego dnia kochane!Madlene.:), margaret26, Karolina@, A.Kasia, Kate84, Falon, RudyTygrysek, d'nusia, Mania1718, Est, Czarodziejka87, Izoleccc, Karka, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w ostatni dzień Starego Roku. Nowy Rok będzie dla nas przełomowy
Cieszę się, że każda z nas wytrwała w postanowieniu - "oby do końca roku". Teraz już przed nami ostatnia prosta - nikt nie rozpakowuje się do końca stycznia!
Ja za chwilę lecę do laboratorium. Mąż ma dziś wolne i zaoferował się że pojedzie ze mną i już pół godziny na niego czekam, aż się pozbiera. Potem będę miała mega rozrywkę, bo jedziemy na zakupy i po farbę na łóżeczko (jest podobno taka specjalna dla dzieci ze Śnieżki).
Picolowego dnia!perła ziemi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wam też już cieknie siara? Ja od jakiegos miesiąca mam żółte plamki na biustonoszu ale od dwóch dni normalnie mi cieknie aż musiałam napisać mężowi żeby mi kupił wkładki laktacyjne
Paulina2344 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyDzień dobry
Miłych przygotowań do powitania Nowego Roku
U mnie dzień jak co dzień, żadnych atrakcji z mężem nie przewidujemy. Muszę go tylko wysłać do sklepu po zapas owsianki i owocków (i słodkości dla niego) cobyśmy mieli co jeść przez święta.
Ola - u mnie raz się pojawiło kilka kropelek ale to było z miesiąc temu (jak pierwszy raz w szpitalu ze skurczami wylądowałam) i od tamtej pory nic nie leci.
-
Hej kochane;(
Ja dzis nie moglam w ogole spac:( napisalam wczoraj do kolezaanki ze niedługo ma termin i jak sie czuje a ona mi odp ze jej Synek nie zyje:( serduszko przestało bic;( 34tc masakra nie umialam jej pocieszyc a dlaa mnie to byłtaki cios ze az sie źle poczułam:(
Później to żałowałam ze napisałam:( bo Ja to strasznie jeszcze przezywam:( -
Anitka gratuluję udanej wizyty, cieszę się, że wszystko jest dobrze i mała ładnie się rozwija
Olu mi do dziś nic nie leci, ani razu hmmm czekam czekam i nic
Dziewczyny ja też Was Witam w tym ostatnim dniu starego roku i cieszę się, że nadal wszystkie jesteśmy w dwupakach i tak do końca stycznia teraz
Ja już po badaniu crp, wyniki popołudniu. M jedzie jeszcze trochę do pracy, ale niech jedzie kasa się przyda, a ja i tak leżąca. Później ogarnie zakupy i przyjedzie po mnie i do Italian fashion podjedziemy zmierzyć koszule. Stwierdziłam, że dziś jest na to dobry dzień bo nikt nie będzie za tym chodził, więc za długo nie będę musiała być na chodzie.
Taka fajna pogoda na spacery, mróz a ja nie mogę ech.
A co do wagi mam +6kg czyli 58,5kg, ja od kiedy nie mam ruchu to mam akurat dużo mniejszy apetyt. Wszystko poszło w brzusio.
Buziaki :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 09:50
-
hej
U mnie też już 7 z przodu ... o jacieogólnie mam 8,5 kg na plusie.
Tak teraz wyglądamy
d'nusia, A.Kasia, Nataszka2200, Falon, Renka88, Mania1718, Madlene.:), Kate84, Est, Czarodziejka87, ksanka, Mietka 30:), Izoleccc, perła ziemi, Gośśś, Magda lena, Karka, RudyTygrysek, anitka19953, Teresa1992 lubią tę wiadomość
Samuel
-
nick nieaktualnyJa tez prawie w nocy nie spałam, bo byłam zła na męża. Zjadłam o 3-ej całą czekoladę
wstydzę się teraz.
Zaraz będzie kurier. Moze to łóżeczko? Dużo rzeczy nazamawialam, więc nie jestem pewna...
Cieszę się, że wszystkie dalej z dzidziusiami w brzuchu. Jesteście dzielne dziewczyny!
Buziaczki dla Was wszystkich :*Falon lubi tę wiadomość
-
Mi w sumie nie leci hektolirami
Ale źle mi tak leżeć i czuć że mam mokro. Mam mieć dzisiaj usg i czekam jak na skazanie.... W sumie wolałabym go nie mieć. Nataszka właśnie dlatego chyba wolałabym żeby wyciągnęli mi Marysie w okolicach 35 tyg... Tez leżę z dziewczyną w 38 tyg bo ma zwężony zapis. No nic się nie przewidzi.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. No i mamy 31 grudzień
Styczeń jak on pięknie brzmi
Teraz już tylko z górki.
U mnie też bezsenna noc, męczyłam się do 3.. I uwaga wstałam zjeść truflamusze się opanować bo zaraz zobaczę 8 z przodu na wadze.
Rano kurier obudził mnie i koniec spania. Przyszedł przewijak
Ze względu że nigdzie się nie wybieramy jedziemy na zakupy na małe przyjemnościpoluje na koszyki wiklinowe wyścielane materiałem. Ustawie na komodzie w pokoju małego i poukładam rzeczy niezbędne na codzień.
Kochane życzę Wam żeby rok 2016 był szczęśliwy pełen radości i miłościOczywiście zdrowych, uśmiechniętych i szczęśliwych bobasów
domiii, Kate84, Est, olatychy, d'nusia, Falon, Czarodziejka87, Madlene.:), Vincent, Renka88, Mietka 30:), perła ziemi, Karka, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
[/link]
-
Witajcie dziewczyny w ostatnim dniu starego roku.
Ja na wieczorna imprezę mam zaplanowane zrobienie mapy marzeń na kolejny rok;)
Poza tym sama jestem ciekawa ile wytrzymam
Mam do was też pytanie odnośnie kremu na pękające brodawki.
Jaki sobie kupiłyście?
Ja chcę sobie zrobić jeszcze jakieś zamówienie w Gemini.d'nusia, Falon lubią tę wiadomość
-
ksanka wrote:Witajcie dziewczyny w ostatnim dniu starego roku.
Ja na wieczorna imprezę mam zaplanowane zrobienie mapy marzeń na kolejny rok;)
Poza tym sama jestem ciekawa ile wytrzymam
Mam do was też pytanie odnośnie kremu na pękające brodawki.
Jaki sobie kupiłyście?
Ja chcę sobie zrobić jeszcze jakieś zamówienie w Gemini.
Ja kupiłam Madela Purlean czy jakoś tak i bephanten mam też podobno można, choć w SR mówili ,że najlepiej działa nasze mleko z piersi
A tu się pochwalę i trochę zaśmiecę Wam stronęobiecanym kącikiem małej w sypialni :
wiem wiem ,że różowo
I reszta w pokoiku gdzie wyjedzie po tygodniu
No i My wigilijnie
wiem,że bardzo różowo wiem,ale docelowo po przeprowadzce do domku w Gdańsku latem będzie szaro biało różowyno ale trzeba na to poczekać hihi
A i poodbnie jak Kasia ,muszę pochwalić gemini w piątek po 22 zrobiłam zamówienie a dziś dojechało do Poznania
W ogóle jakoś wszystko co zamawiałam od poniedziałku już dojechało ,pewnie chcą się pozbyć towaru przed inwenturąWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 11:01
Madlene.:), olatychy, Mania1718, d'nusia, Falon, ksanka, Kinga, Renka88, Czarodziejka87, Vincent, Est, Mietka 30:), A.Kasia, Izoleccc, perła ziemi, Magda lena, Karka, RudyTygrysek, 26Asia, Teresa1992 lubią tę wiadomość