Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jestem po usg. Z dobrych wiadomości Maryśka ogólnie zdrowa i waży 1700 gram. Ze złych mój koniec jest bliski. Leżenie plackiem nic nie pomaga, i wątpię że przetrzyma jeszcze 22 dni szyja której już praktycznie zostało jej kilka mm. Jest jeszcze jakiś wolny pecherz który sobie pływa w wodach plodowych i nie wiadomo co to jest ale nie ma związku z dzieckiem, wiec tym się raczej nie przejmować. Biedne to moje dziecko...
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dzień dobry:*
Witam się w ostatni dzień tego roku:)
W nowym roku będziemy miały już swoje dzieciaczki przy sobie:)
Ksanka ja na brodawki planuję Bepanthen:)
Mój T. wszystkie zakupy zostawił na moich barkach,ale nawet to dobrze bo w niektórych kwestiach mamy różny gust więc mogłyby być sprzeczki..
Mania1718, ksanka lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Witajcie w ostatnim dniu roku
mam mało czasu dziś, musze ogarnąć chate , i przygotować jedzonko
goście przychodzą na sylwestrawiec duo pracy przedemną
Ola mi siara pierwszy raz zaczęła lecieć chyba z 2 miesiace temu
teraz się wręcz leje , muszę używać wkładek
ok lece ogarniać sytaucje
Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku !!!Falon lubi tę wiadomość
-
Czarodziejka87 gdyby mój luby miałby robić zakupy dla malucha lub ogólnie jakiekolwiek zmiany w domu np meble, dobór kolorów to już bym wylądowała w psychiatryku
I podobnie jak u Ciebie kwestia zakupów należy do mnie.
Czarodziejka87, d'nusia lubią tę wiadomość
[/link]
-
aleksandrazz wrote:Już jestem po usg. Z dobrych wiadomości Maryśka ogólnie zdrowa i waży 1700 gram. Ze złych mój koniec jest bliski. Leżenie plackiem nic nie pomaga, i wątpię że przetrzyma jeszcze 22 dni szyja której już praktycznie zostało jej kilka mm. Jest jeszcze jakiś wolny pecherz który sobie pływa w wodach plodowych i nie wiadomo co to jest ale nie ma związku z dzieckiem, wiec tym się raczej nie przejmować. Biedne to moje dziecko...
Olu ja mocno trzymam za Was kciuki ,super ,że malutka zdrowa !I niech Twoja szyjka nawet taka krótka pokaże nam wszystkim ,że może jeszcze wytrzymać minimium 22 dni a nawet i dłużej!Tego Tobie życzę przede wszystkim na ten 2016 rok!!!muminka83, ksanka lubią tę wiadomość
-
Witam sie Dziewczyny
Aleksandra trzymam za Was mega mocno kciuki moze jednak uda sie te 22dni wytrzymac...
Ja od poniedzialku jestem na antybiotyku a dzisiaj zaczela zalewac mnie ropa.. doslownie jest wszedziez nosa mi leci, z oczu wylatuje
, podczas kaszlu ropa, i ciagle czuje ja w gardle
dobrze ze P ma urlop bo nie wiem jakbym dala rade bez Niego
Nie wiem czy dam rade pozniej zajrzec, wiec juz teraz zycze Wam szczesliwego nowego roku! I Kazdej z Nas szczesliwego rozwiazania zycze :*https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Olu kochana, trzymam kciuki.mam nadzieję że nawet scieta szyjka wytrzyma jeszcze chociaz 3 tygodnie. Sama mówiłaś że jest pomoc i trzeba hej ufać.
Rozmawiaj z Mery i jej aniołem stróżem by siedziała grzecznie w brzuszku bo to dla jej dobra bo jeszcze jest za maleńka by wyjść na świat.
Trzymam mocno kciuki i ściskam was.
Dziewczyny dzięki za info odnośnie maści.
-
Ola, już kiedyś tu pisałam, że moja bratowa ponad miesiąc chodziła praktycznie bez szyjki, gin mówił, że w każdej chwili może być poród, a na koniec wywoływali poród bo termin przechodziła
Ja zaciskam kciuki i wierzę, że Ty z Marysią również dacie radę
perła ziemi, d'nusia, muminka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate - no cudnie tam u Ciebie! I jak to wszystko ładnie posegregowane
Zazdroszczę bo u mnie totalna rozsypka! Wyglądasz wspaniale :*
Ola - zaciskaj uda i na pewno się udaTrzymam kciuki z całych sił, póki akcja porodowa się nie zaczęła to jest szansa na ten 34 tydzień a nawet więcej!
ksanka, Kate84, d'nusia lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w ostatnim dniu roku
Ola trzymam kciuki!
Ja całą noc nie spałam, dość mam już tej bezsenności. Samopoczucie dziś kiepskie, mała chyba uciska głową na pipke bo mam wrażenie jakby zaraz chciała wypaść. Jakieś takie parcie. U góry brzuch boli bo pewnie mocno go obiła
Ostatni dzień można ponarzekać bo w Nowym Roku już tylko wesoło ma być.
My dzisiaj impreza u rodziców, posiedzimy, pogadamy i pójdziemy spać.
Dziewczyny życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń przede wszystkim tych brzuszkowych i oby Nowy Rok przyniosł same szczęsliwe chwileFalon, A.Kasia, Kate84, d'nusia, muminka83, Czarodziejka87, Vincent, Madlene.:), ksanka, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Heh ja tam wcale nie czuje zeby to sylwester bylzapowiada sie dzien jak co dzien spedzony w lozku przed tv
Olu trzymam kciuki, zebyscie jeszcze troszke wytrzymaly w dwupakua moze Mery zrobi niespodzianke mamusi i nie wyjdzie tak wczesnie
tego Ci kochana zycze z calych sil na ten Nowy Rok :*
Wspolczuje wam tych bezsennych nocyja jak zasne to spie jak zabita
o 8 mam pobudke na tabletki i ide dalej spac
dzisiaj wstalam przed 12
Wczoraj wyszlam z domu hehe pierwszy raz od nie pamietam kiedychcielismy zamowic wozek dla malego ale tam gdzie pojechalismy to troche nas cena przestraszyla
weszlam za to do pepco i kupilam pare rzeczy malemu ktorych mi jeszcze brakuje,a reszte musze przez neta zamowic
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Witajcie Kochane.
Olu, piękna waga córeczki!!!!! A coś więcej lekarze mówili o tym wolnym pęcherzu co pływa? Co to może być i co to oznacza...?
Twoje dziecko nie jest biedne! Jest szczęściarą, że ma taką mamę, która tak cierpi i się poświęca(no bo jakby nie patrząc najbardziej Ty na tym cierpisz) dla niej! A ona sobie pływa i doczekać się nie może Ciebie i swojego tatyTak tak!
Mi kilka kropel siary poleciało miesiąc temu i od tamtej pory cisza i susza
Dla mnie tez dzisiejszy dzień jak każdy inny
Małż zrobił zakupy, zrobimy dobrą kolację. Ostatnio trochę mu pomagam, przynosi mi deskę do krojenia, artykuły spożywcze i siadam i kroję.
Miłego dnia, bawcie się ładnie, spokojnie, bez wybryków. Następny bal sylwestrowy będzie z naszymi bobasamiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 12:37
d'nusia, Czarodziejka87, ksanka lubią tę wiadomość
-
Kate śliczny kącik:) I literki i cotton balls klimacik jest;)
U mnie od rana na osiedlu już strzelają petardami..szkoda mi tych zwierzątek które tak panicznie się tego boją
Właśnie jestem w trakcie robienia gyrosa,sos czosnkowy zrobiony i mięsko.
Rozkroiłam ananasa i podjadam mniamm
Ja też nie czuję tego sylwestra..zjemy coś dobrego,obejrzymy sylwester na dwójce,jeszcze jakieś przytulaski i pójdziemy spać
Kate84 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
No właśnie nic o pęcherzu, zawołała drugiego lekarza ale stwierdzili że to taki pływający wolny pecherz bez przepływów i po porodzie dowiemy się co to jest. Szczerze to ja już nic nie chce wiedzieć
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Witajcie dziewczyny w sylwestrowy dzień. Chciałabym Wam życzyć lekkich porodów jak najbliżej terminów, zdrowych silnych i pięknych dzieciaczków i ogólnie wspaniałego roku 2016
A teraz prośba do mam z cukrzycą aby podały mi jakieś jadłospisy bo szczerze powiem że jestem lekko przerażona tymi które znalazłam w internecie. A mój cukier godzinę po posiłkach wskazuje na to że cukrzyce mam i będę skazana na dietę.Kate84, ksanka, Mania1718 lubią tę wiadomość