Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja tez wam zycze aby ten nastepny rok byl duzo lepszy i szczesliwszy od tego co jest
bezbolesnych porodow, przede wszystkim w terminach :-*
Kate84, Renka88, Nataszka2200, A.Kasia, olatychy, Czarodziejka87, Mania1718, Madlene.:), Est, ksanka, Karka, d'nusia, nataliano, Lucky, ryjkek, Falon lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Dziewczynki,
Już za chwileczkę, już za momencik nadejdzie nowy rok! TEN rok, Wasz wyczekany rok! Rok, w którym urodzą się Wasze dzieci. Już innej opcji nie ma, ani odwrotu
Niech to będzie cudowny rok, z tym najbardziej wymarzonym prezentem!
Życzę Wam dużo szczęścia w każdym wymiarze: rodzicielskim, kobiecym, międzyludzkim.
olatychy, krówka_muffka, A.Kasia, Madlene.:), muminka83, Renka88, Est, ksanka, Gośśś, Mania1718, Karka, d'nusia, Paulina2344, Kate84, nataliano, Czarodziejka87, Mietka 30:), Lucky, ryjkek, Martita88, Nataszka2200, Izoleccc, MeAmerie, Vincent, Falon, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannak wrote:Dziewczynki,
Już za chwileczkę, już za momencik nadejdzie nowy rok! TEN rok, Wasz wyczekany rok! Rok, w którym urodzą się Wasze dzieci. Już innej opcji nie ma, ani odwrotu
Życzę Wam dużo szczęścia w każdym wymiarze: rodzicielskim, kobiecym, międzyludzkim.
Aneczko kochana, Ty wiesz czego my Ci tutaj wszystkie życzymy na ten Nowy Rok! Trzymamy kciuki za Ciebie i za to, abyś już niebawem mogła podążyć wytyczonym przez nas szlakiem ku wymarzonemu macierzyństwu :* Wówczas To my będziemy podziwiać Twój rosnący brzuszek same oplute kaszką i po pachy w kupach tęskniąc za tym błogosławionym stanemBuziaki kochana i szczęśliwego Nowego Roku!
muminka83, Renka88, Est, Kate84, ksanka, Gośśś, Mania1718, d'nusia, Paulina2344, aleksandrazz, Czarodziejka87, Mietka 30:), Lucky, ryjkek, Martita88, Izoleccc, Falon, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Kochane!
Życzę wam by kolejny rok był rokiem spełnionych nadziei.
Życzę wam by pogoda ducha, siła i wiara w lepsze jutro zawsze była w waszych sercach.
Życzę wam byście cieszyły się każdą chwilą - i aby nic nie zmąciło waszej radości.
Życzę wam zdrowych maleństw.
Dla tych co straciły nienarodzone dzieci życzę by Te dzieci czuwały nad wami zawsze :-*
Tak więc ostatnie życzenia.
Dużo miłości, radości, zdrowych dzieci urodzonych w terminie, dla wcześniaków dużo zdrowia razy 10 i udanego wspaniałego seksunajdalej w połowie maja
Mykam do męża by wtulić się w jego ramionaRenka88, A.Kasia, Est, Kate84, ksanka, Gośśś, Mania1718, Karka, d'nusia, Paulina2344, Czarodziejka87, nataliano, Lucky, ryjkek, Vincent, Falon, She86 lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Dziewczynki,
Kochana tak jak napisała Kasia, Tobie na ten nadchodzący Rok życzymy pięknego ciążowego brzuszka :-* I pięknego, zdrowego maluszka w najbliższym czasie. Mocno trzymamy kciuki za owocne starania :-*Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW Nowym Roku życzę wam mamuski
:
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha
I 31536000 sekund miłości.A.Kasia, Kate84, Renka88, RudyTygrysek, Czarodziejka87, Mania1718, d'nusia, Est, Lucky, ryjkek, Martita88, muminka83, Izoleccc, Vincent, Falon, Karka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 03:57
ksanka, Kate84, Lucky, olatychy, muminka83, Nataszka2200, Mietka 30:), wiewiórka17, Mania1718, Est, Madlene.:), Vincent, RudyTygrysek, Czarodziejka87, Falon, nataliano, Lilou1984, Teresa1992 lubią tę wiadomość
jusiakp
-
Witam Was kochane Marcówki w pierwszy dzień Nowego Roku.
Oby 2016 obfitował w zdrowe, pulchne dzieciaczki i szczęśliwe, piękne i zgrabne mamuśki.
jusiakp gdzieś Ty ten brzuch schowała???Pięknie wyglądałaś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 08:17
Lucky, Nataszka2200, Mania1718, Vincent, RudyTygrysek, Czarodziejka87, Falon lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Dzien dobry
Wszystkiego najlepszego w nowym roku!
Błyskawicznych porodów, zdrowych dzieciaczków i kochających i wspierających partnerów.
Niech nam sie wszystkim szczęści
My padliśmy przed północą, jak co roku
Mnie juz o 3 obudziły kopniaki małego, boje sie ze mu ta pora doby zostanie na po porodzie
Planujemy dzis pieczone ziemniaczki i surówkę z pekińskiej, nadal lecimy trybem lekkim po świątecznym obżarstwie
Miłego dniaryjkek, Mania1718, Vincent, Czarodziejka87, Falon, Karka lubią tę wiadomość
-
A my na noworoczny obiad zaplanowaliśmy polędwiczki wołowe a'la strogonow, kaszę gryczaną i ogórek kiszony.
Wczoraj przyszła bryka dla małego. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na szary X Lander X Move, bo jest mega praktyczny i przy tym zgrabny. Udało nam się go kupić za 400 zł mniej niż w Smyku.Do tego były dodatki między innymi śpiworek, z którego jestem strasznie zadowolona. Nie będę musiała kupować grubego kombinezonu dla dziecka. Teraz są wyprzedaże wózków z 2015 roku więc jak któraś jeszcze nie ma to chyba najlepszy czas na zakup wózka.
olatychy, Lucky, Est, Madlene.:), Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Hej kochane;)
Ja o 3;50 byłam z psem na spacerku ale jak szybko wyszlam tak szybko wrocilam dalej sie bał;( ale na szczescie juz po 8 z nim wyszlam i jest oka tak nowy rok z rana przywitalam w wc:) jaakos mnie zmuliło;)
Zycze wam miłego dnia:) -
Ja przywitalam Nowy Rok lezaco. Nie mialam sily zeby wstac popatrzec nawet na fajerwerki, tak mnie bolala brzuch caly wieczor. Nospa nie pomagala. Balam sie ze wyladuje na ip. Ale po nocy jest ok poki co. Niewiemco to bylo. Moze przez to ze Mala sie bardzo rusza i tlucze od srodka?
-
Witam was dziewczyny.
Wczoraj przez wpis jednej z nas nie mogłam spać o ile dobrze pamiętam nataszki. Kiedy zasnęłam to tylko na moment obudziłam się na fajerwerki.
Teraz muszę się zregenerować bo pierwszy dzień Nowego Roku obudziłam się z zwalonym humorem.
Idę właśnie na spacer z moimi ukochanymi chłopcami.
-
Dzień dobry Marcówki w tym Nowym Wyjątkowym dla Nas Roku
Ja ledwo wytrzymałam do tej 24tylko wybiła to złożyłam M życzenia i padłam. O dziwo pierwsza noc od dawna co dobrze spałam
Dla mnie ten rok będzie naprawdę wyjątkowy, nie dość że urodzi się moje wymarzone, upragnione, długo wyczekane dziecko, to wyprowadzka z Poznania do Gdańska i zakup domu. Pierwsze pół roku to już w ogóle będzie szaleństwo, poród, noworodek, przeprowadzka, wybieranie i wykańczanie wszystkiego w naszym D, ale mam nadzieję że od września już na spokojnie z małą u siebie!
Teraz na początek tylko czekam na poród w terminie
Miłego dniaA.Kasia, Mania1718, olatychy, Est, Madlene.:), Mietka 30:), Falon, Czarodziejka87, Karka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witamy się szczęśliwie nadal w dwupaku w 32 tygodniu
Nasze pierwsze minimum osiągnięte, teraz dążymy do skończonego 34 tygodnia, jeszcze 21 dni!
Jusia - pięknie wyglądałaśKate84, Mania1718, Gośśś, Est, ksanka, d'nusia, aleksandrazz, Mietka 30:), Nataszka2200, muminka83, Falon, Czarodziejka87, Lilou1984 lubią tę wiadomość