Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem wam że naprawdę mała zmiana a tak poprawia humor, dobrze że zdecydowałam się pójść do fryzjera teraz bo tak szczerze powiedziawszy w lutym to już bym nie dała rady. Już teraz pod koniec tak mnie plecy zaczęły boleć że szok, ale było warto
polecamKate84 lubi tę wiadomość
-
Aleksandrazzz, ja mam misia szumisia, dostałam w prezencie, można go prac bo baterie razem z tym pudełeczkiem się wyciąga.
Kasia84 , ale Ty jesteś zgrabniutka, świetnie wyglądasz!
Nic tak nie poprawia humoru kobiecie jak nowy fryz, zabieg kosmetyczny, manicure, pedicure i zakupyMadzialena90, Falon, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny z WARSZAWY zdaje relacje z prania ciuszkow z Marywilskiej (Tam mam jedna bude gdzie kupowalam) I nic sie nie rozciagnelo, wygladaja ok, koloru nie puscilo i moge polecic, jak ktos chce namiary to napisze wrzuce
jutro albo po jutrze bede flanelowe pieluchy stamtąd prac to tez da znac jak tam.
Za to jestem zaskoczona bo z Lidla dwie bluzeczki mi sie rozciagnely ;/ dobrze ze za grosze je kupilam
d'nusia, ksanka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Madzialena super włoski wyszły:)
Alinalii widać od razu,że to pokoik małej księżniczki:)
Kate84 cieszę się,że z malutką wszystko dobrze! I szyjka trzyma teraz to już mała musi poczekać do Twojego wymarzonego terminu:):*
Karolina ale śliczności minky:) i te gratisy jakie fajne:)
Kate84, alinalii, Madzialena90 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Dziewczyny, jestem już po "zabiegu" prania i prasowania ubrań do małego. Korzystałam z proszku do białego Lovela, mleczka do prania do kolorów Lovela + płyn do płukania Lenor niemiecki. Nie odnotowałam żadnej wysypki, podrażnień czy zaczerwienienia.
Ze swojej strony polecam, aczkolwiek jak już pisałam wcześniej - byłabym bardzo zaskoczona gdyby pojawiła się jakaś reakcja. Żyję już ćwierć wieku i do tej pory nic mnie nie uczuliło.Kate84, Czarodziejka87, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Kate84 wrote:AAAA i dostałam próbki zdjęć z sesji ciążowej i chyba jestem narcyzem, normalnie zakochałam się , są piękne!
Kate84, A.Kasia, Renka88, perła ziemi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Dziewczyny z WARSZAWY zdaje relacje z prania ciuszkow z Marywilskiej (Tam mam jedna bude gdzie kupowalam) I nic sie nie rozciagnelo, wygladaja ok, koloru nie puscilo i moge polecic, jak ktos chce namiary to napisze wrzuce
jutro albo po jutrze bede flanelowe pieluchy stamtąd prac to tez da znac jak tam.
Za to jestem zaskoczona bo z Lidla dwie bluzeczki mi sie rozciagnely ;/ dobrze ze za grosze je kupilam
Ten lokal koło biedry? Daj namiary -
nick nieaktualnyNiecierpliwaa mojej znajomej pediatra polecila podwojne plukanie po tym proszku i tyle. On nie uczula podobno ale czasem jak zle zostal wyplukany to moze podrazniac. u mojej znajomej to pomoglo a dziecko miala cale wysypane.
niecierpliwaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyd'nusia wrote:Hej,
Ten lokal koło biedry? Daj namiary
https://www.facebook.com/kwiatek.ubrankadladzieci?fref=tsd'nusia lubi tę wiadomość
-
Teresa mi na normalnym usg sprawdza, coś tam przełącza ale nie wiem co
Hannia ja nawet nie wiem czy u mnie w szpitalu jest taka opcja dopłaty, hmmm a gdzie to mogę sprawdzić?
Olu ja wczoraj kupiłam szumisia była promocja i akurat zwróciła się przesyłka, baterie są w osobnym urządzeniu który się wkłada do środka
Paola ja teraz po praniu ubrałam łóżeczko i już zostawiam...
Madzialena piękna fryzura, bardzo się cieszę że tak Tobie humor poprawiłaja idę właśnie na początku lutego bo moja w sanatorium
Madlene,Karolina@Dziewczyny bardzo dziękuję, chętnie bym się pochwaliła zdjęciami ale my mamy większość takich intymnych i jeszcze mnie z forum wyrzucą za treści dla dorosłych? Mała zapowiedź w awatarze
Madzialena90, Teresa1992, Est lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Wszystkie zdjęcia Wasze i brzuszków są bardzo urocze
Ja dziś byłam na pobraniu krwi i była znowu ta Pani co zawsze zostawia siniaki na moich rękach, i dziś znowu coś mi wyskoczyło wygląda jak lekko rozlana krew pod skórą.
Byłam też u diabetologa i dostałam glukometr i zaczynam przygode ze swoim mierzeniem cukrów po 3 głównych posiłkach, wszystko mi wytłumaczyła co i jak z jedzeniem, ile posiłków i całą resztę rzeczy.Powiedziała nawet że jeśli cukry będą w granicach norm to raz na jakiś czas mogę upiec sobie drożdżówkę albo babkę ale z mniejszą ilością cukru i ze spokojem ducha zjeść mały kawałek albo dwa
Zobaczcie też jaki fajny gadżet przedstawia ta blogerka, chyba pomyśle nad kupnem dla synka jak zaczniemy rozszerzać dietę
http://wronek.pl/podgrzewacz-do-saszetek-hit-z-australii/Karolina@, Kate84, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniecierpliwaa wrote:No właśnie u mnie w dodatku pralka szwankuje i źle płucze czasami. Dlatego na pewno proszek odpada. Wezmę płyn i podwójne płukanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 17:56
-
Witam Was wieczorem, mam nadzieje ze u Waszystkich jest dobrze.. niestety nie.dam rady nadrobic, zatrzymalam sie na 32(koncowka)a jest juz 58
. U mnie nastal brak czasu doslownie na wszystko, nawet do wc biegam.. Meza nie ma praktycznie w ogole... wszystko jest na mojej glowie jeszcze wczoraj z Synkiem mielismy szczepienie i od wczoraj mam armagredon w domu!
Dzis mialam wizyte u ginekolog.. Bartus wazy juz 1400g po prostu szokjak ten czas leci.. wszystko dobrze serduszko bije 148/min
pomiary ok
Pozdrawiamy, mam nadzieje ze uda mi sie znalezc dla Was czas bo brakuje mi tego podczytywania WasMania1718, edyś, Karolina@, Czarodziejka87, Falon, RudyTygrysek, Izoleccc, muminka83, Kate84, A.Kasia, Lucky, Vincent, Renka88, baassiia, Madzialena90, d'nusia, perła ziemi, Lilou1984, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
ciri22 wrote:Tam jest ich kilka z dzieciecymi ten mi polecila jakas mama w przychodni
https://www.facebook.com/kwiatek.ubrankadladzieci?fref=ts -
Mania1718 wrote:Dziewczyny o mocnych nerwach polecam film "Zjawa" z Leonardo Dicaprio. W koncu film ktorego nie bylam w stanie przewidziec
hehe właśnie przed chwilą mój narzeczony mówił mi o tym filmie.Podobno ma dużo nominacji. Znalazłam na cda, ale przypuszczam, że wkrótce go skasują stamtąd. To chyba jakaś piracka wersja, bo premiera w polskich kinach jest dopiero pod koniec stycznia.
Mania1718 lubi tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016