Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyś nie przepadam za bardzo za komediami ale warte polecenia są
-The Duff
-Praktykant
-wszystkie części Kac Vegas
I na łopatki rozkładają mnie komedie z Adamem Sandlerem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 23:21
edyś, Est lubią tę wiadomość
[/link]
-
Rudy Tygrysku powodzenia z glukometrem i dietą :-*
Karolinka super, że wszystko pozytywnie na wizycie. Mam nadzieję, że znajdziesz choć chwilę na odpoczynek! Dobrze, że szyjka stoi!
Edyś ja miałam dwa dni temu taki porządny ból żołądka ale naogół spokój w tym temacie
Vira Yves ja niestety nie pomogę bo wyniki moczu i posiewu mam dobre akurat, powodzenia jutro
Kasiu dziękuję bardzo, też zauważyłam dziś te żebra i się zdziwiłam
Kasia24 zazdroszczę, że udało Ci się wygrać tę walkę mi jeszcze nie do końcadziękuję bardzo za komplementy, mi i tak wydaje się taki wielki hihi
Trzymam kciuki u Was za kontakt skóra do skóry a jak się nie da to Tatuś niech walczy :-*Kasia24, RudyTygrysek, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze mam pytanko do dziewczyn które zamawiały na allegro rzeczy ze sklepu HubiWorld, ile czasu czekałyście na swoje paczuszki? Ja zamawiałam we wtorek koło 12 i do tej pory nie dostałam maila że przesyłka wysłana (wybrałam pobranie) też u Was trwało to tak długo?
She86 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia dziękuję za odzew w sprawie AFI. Twój spokój i nnie uspokoił.
A skoro piszecie o rozrywce na wolne chwile - to czy mogłabyś przypomnieć tytuł książki, którą polecałaś - coś z ogrodem? Bo sobie nie zapisałam, a jak raz w tygodniu czegoś nie kupię na czytnik to tydzień stracony -
Edys ostatnio pidalam Ci ze czekam na paczke od sprzedawcy z allegro, podobno dzisiaj przyszla i maz stwierdzil, ze te rzeczy sa ok, ale wiesz jak to jest z chlopem
jak wyjde ze szpitala to napisze czy faktycznie ok sa. Jak spytalam sie o pieluchy tetrowe to powiedzial, ze sa grubsze niz te kolorowe z pepco (a bralam te po 3zl w ogloszeniu pisalo, ze sa grube)
edyś lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
RudyTygrysek wrote:Jeszcze mam pytanko do dziewczyn które zamawiały na allegro rzeczy ze sklepu HubiWorld, ile czasu czekałyście na swoje paczuszki? Ja zamawiałam we wtorek koło 12 i do tej pory nie dostałam maila że przesyłka wysłana (wybrałam pobranie) też u Was trwało to tak długo?
Ja zamawiałam ale to było już tyle miesięcy temu że nie pamiętamzamowilam bardzo dużo rzeczy, wszystko przyszło i wszystko było ok.
-
nick nieaktualnyM+M+? wrote:A.Kasia dziękuję za odzew w sprawie AFI. Twój spokój i nnie uspokoił.
A skoro piszecie o rozrywce na wolne chwile - to czy mogłabyś przypomnieć tytuł książki, którą polecałaś - coś z ogrodem? Bo sobie nie zapisałam, a jak raz w tygodniu czegoś nie kupię na czytnik to tydzień stracony
Tess Geridsen - Ogród KościM+M+?, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Mnie dziś cały dzień boli brzuch jak na miesiączkę
boje się, że się poród zbliża ..
Kochana, ja mam dzisiaj to samo cały dzień, a od 2h to już w ogóle leżę i jęczę, bo mam bóle miesiączkowe i jakieś skurcze co jakiś czas... nospa za bardzo nie pomogła, leżenie też nie...
ale podobno skurcze przepowiadające często przypominają te miesiączkowe, więc spokojnie... dopóki nie mamy innych objawów to raczej nie urodzimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 22:16
-
Wzięłam magnez a teraz wezmę jeszcze no spe, leże już w łóżku, jak chodziłam w ciągu dnia to aż tak tego nie czułam. Normalnie mam stracha, że się zbliża. Dobrze, że dziś torbę spakowałam, częściowo bo częściowo, ale jest w razie czego. No oby moje przeczucia były mylne. W ogóle małą czuję już tak nisko, że szok. Kiedyś pomagało leżenie z podusią pod pupą a teraz nic.jusiakp
-
ciri22 wrote:Tam jest ich kilka z dzieciecymi ten mi polecila jakas mama w przychodni
https://www.facebook.com/kwiatek.ubrankadladzieci?fref=ts
o trafiłam tamnawet sobie nr pawilonu zapisałam, z myślą o późniejszych zakupach
jak polecasz to tym bardziej tam wrócęale już po większe ciuszki bo do rozmiaru 68 jestem obkupiona
Kaarolina gratuluje dobrych wieści z wizyty, współczuje urwania głowy, lekarz kazał Ci się oszczędzać, chyba trzeba męża zmobilizować, albo kogoś z rodziny żeby Cię trochę odciążył....
Kate84 zgrabny brzunio
Pap86 Pamiętamy. super wieści! oszczędzaj się!
Karolina@ Piękny komplecik Minky! żyrafka mnie rozczuliła
u mnie się piorą ostatnie 2 pralki. więc jutro ostatnie prasowanie i praca skończona. wyszło około 10 pralek w końcu - ale już mam wszystko poprane, łącznie z kompletami Minky i prześcieradełkami
Co do prasowania popieram pomysł domii i polecam pozycję siedzącą. obniżyłam deskę, zasiadłam na wygodnym krześle i kręgosłup nawet nie pisnął
Melduję że kocyki, kołderki i podusie płaskie Minky od sprzedawcy "Milutka" bardzo ładnie zachowały się w praniu. przeprasowałam tylko bawełnianą część i są super!
Alinalii ale ładna, żywa kolorystyka! od razu widać że to łóżeczko małej kobietki
Kasia24 i Foxica obie macie malutkie zgrabne brzuszki. mam wrażenie że ja z jedną dziewczynką w środku mam dużo większy
jusiakp wyrzuć złe myśli z głowy, to 33 tydzień, jeszcze się nic nie zbliża. mamy po prostu gorsze dni. odpoczywaj ile możesz. wszystko będzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:57
Kate84, Magda lena, Madlene.:), muminka83, RudyTygrysek, A.Kasia, Izoleccc, Vincent, foxica, Mania1718, Hannia123, Kasia24, perła ziemi, Est, edyś, ciri22, Czarodziejka87, Renka88, d'nusia, Mietka 30:), Kaarolina, Teresa1992, Madzialena90, baassiia, ksanka, Falon, Karka lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:Kochana, ja mam dzisiaj to samo, a od 2h to już w ogóle leżę i jęczę, bo mam bóle miesiączkowe i jakieś kurcze co jakiś czas...
Staram sobie przypomnieć jak to wyglądało w poprzedniej ciąży, ale nie miałam żadnych skurczy czy bólu miesiączkowego, po prostu rano dostałam meeeeeega bóle o wtedy już wiedziałam, że to już. A teraz to już nie wiem, ból pleców jeszcze dochodzi. Zaraz narobię w majty ze strachu. Wezmę tą no spe i zobaczymy jak minie noc. Jak czytam te wszystkie zwiastuny porodu to u mnie się wszystko sprawdza, no jedynie czop, ale ostatnio mam tyle śluzu, że może już dawno mi odszedł. Stresuje mnie też to, że gdyby się zaczęło, nie ma mojego męża i choćby chciał, to nie da rady tak szybko przyjechać czy przylecieć z Norwegiijusiakp
-
Potwierdzam, że rzeczy od MILUTKIEJ po praniu są idealne!
A do mnie dziś przyszła szwagierka i przywiozła od znajomej 3 siatki ciuchów dla małego, ale dopiero na 8-14 msc. W sumie to fajnie! Bo na tak późny okres czasu nic nie mam. Miło się zaskoczyłam
No i zapytałam ją czy w razie gdyby mojego M.nie było (bo od 1 lutego do 15 marca zaczyna trasę koncertową i w domu będzie nieczęsto) to towarzyszyłaby mi podczas porodu... No i oczywiście się zgodziła
Dziewczyny, a wy wszystkie rodzice z tatusiami swoich maluszków? Ja bym chciała, ale jak to będzie to los pokaże.d'nusia lubi tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Staram sobie przypomnieć jak to wyglądało w poprzedniej ciąży, ale nie miałam żadnych skurczy czy bólu miesiączkowego, po prostu rano dostałam meeeeeega bóle o wtedy już wiedziałam, że to już. A teraz to już nie wiem, ból pleców jeszcze dochodzi. Zaraz narobię w majty ze strachu. Wezmę tą no spe i zobaczymy jak minie noc. Jak czytam te wszystkie zwiastuny porodu to u mnie się wszystko sprawdza, no jedynie czop, ale ostatnio mam tyle śluzu, że może już dawno mi odszedł. Stresuje mnie też to, że gdyby się zaczęło, nie ma mojego męża i choćby chciał, to nie da rady tak szybko przyjechać czy przylecieć z Norwegii
Ja myślę że to właśnie dlatego, że go nie ma to masz tak duże obawy i odczucia, psychika robi swoje. Ale Zobaczysz, że jutro będzie lepszy dzień :-*
Lilou śliczny brzuszekładnie masz poukładane, ja czekam na resztę wyprasowanych i będę układać bo w ogóle co chwilę zmieniam koncepcje
Magdalena ja bym bardzo chciała, ale boję się że akurat będzie w Gdańsku i nie dojedzie, ale obiecałam sobie od jutra powtarzać wręcz przeciwnie! Siła podświadomościbędę w to wierzyć o!
Ps.bardzo miło z jej stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 22:27
Magda lena lubi tę wiadomość