Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIzoleccc wrote:Hej.
Fasol ma 1.15 cm i piękne bijące serduszko:)
Mam się przenieść do poradni patologii ciąży bo w Luxmedzie mi ciąży nie chcą prowadzić i podejrzewam że w Medicoverze będzie to samo. Nic to będę próbowała się tam jutro dodzwonić ale wątpię żebym coś zdziałała przed wyjazdem.
Niech rośnie zdrowo A czemu Luxmed nie chce poprowadzić ciąży? -
Dziewczyny, piękne macie maleństwa! Ja mam wizytę na poniedziałek, zobaczymy jak u mnie:) Powiem Wam ,że czasami mi się tak ciężko oddycha,że szok:/ Jutro jadę do babci, gdzie zostanę do niedzieli- w planach wkładanie ogórków kiszonych, a może już niedługo pojem sobie małosolnych... Mam górkę prasowania a zawsze co innego do zrobienia, albo pewnie lepiej powiem ,że zawsze co innego sobie znajduję do zrobienia:P
-
Skad ja znam ten problem z prasowaniem...
A tak wogole to wlasnie przegladalam na stronie smyka ciusZki niemowlece i okazuje sie ze dresik brazowo kremowy ktory kupilismy z moim jako unisex jest dziewczecy bo uwaga... Chlopiecy jest szaro granatowy... Paranoja... -
nick nieaktualny
-
My we wtorek byliśmy u lekarza, nasza dzidzia ma 1,89 cm i 116 uderzeń serduszka:))) Ale się poryczałam jak tego słuchałam, niesamowite uczucie!
Dzisiaj dostałam od kumpeli kilka par spodni ciążowych, muszę postarać się ich nie zniszczyć, aby ona miała je potem na kolejną ciążę
Prenatalne wyznaczone na 13.08.
Ja zaczęłam używać Palmers, zobaczymy czy będzie działać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 19:20
Izoleccc lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
baassiia wrote:Ja mam niemowlęce ciuchy od szwagierki i wszytko różowe, także jak będzie chłopak to będzie GENDER i co ja mam powiedzieć ?!?
-
arien wrote:Co możecie polecić na rozstepy drogie marcoweczki?
Ja codziennie po kąpieli smaruje się organicznym olejem kokosowym ale nie wiem czy jak mi się nie skończy nie kupię Palmersa bo jak się nim smarowalam to na drugi dzień czułam jeszcze nawilżenie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Ja mam troche ubranek ktore kupowalam dla coreczki i wiekszosc jest taka "dziewczeca" nawet jesli bedzie chlopczyk (co wszystcy mi wroza ) to i tak mam zamiar je uzywac, chodzby po domu...
Ja w drugiej ciazy smarowalam sie Palmersem a i tak male rozstepy na boczkach mi sie pojawily, w trzeciej ciazy smarowalam sie zwykla oliwka dla dzieci i w tym samym miejscu mi wyskoczyly... wydaje mi sie ze jak ktos ma tendencje do rozstepow to raczej nic nie pomorze ...
Dziewczyny czy ktoras z was ma zamiar kupowac detektor tetna ? Lub ktoras uzywala i moze sie na jego temat wypowiedziec? Sprawdza sie dobrze?
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Ja mam troche ubranek ktore kupowalam dla coreczki i wiekszosc jest taka "dziewczeca" nawet jesli bedzie chlopczyk (co wszystcy mi wroza ) to i tak mam zamiar je uzywac, chodzby po domu...
Ja w drugiej ciazy smarowalam sie Palmersem a i tak male rozstepy na boczkach mi sie pojawily, w trzeciej ciazy smarowalam sie zwykla oliwka dla dzieci i w tym samym miejscu mi wyskoczyly... wydaje mi sie ze jak ktos ma tendencje do rozstepow to raczej nic nie pomorze ...
Dziewczyny czy ktoras z was ma zamiar kupowac detektor tetna ? Lub ktoras uzywala i moze sie na jego temat wypowiedziec? Sprawdza sie dobrze?
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyW sumie wózek to największa inwestycja i trzeba się naprawdę porządnie zastanowić przed zakupem. W poprzedniej ciąży miałam już wózek wybrany i chyba teraz zdania nie zmienię. Mam bardzo szczegółowe preferencje ze względu na miejsce zamieszkania i styl życia i znalazłam sobie taki, który mi w 100% odpowiada. Ale też kupować jeszcze nic nie zamierzam, może koło 8 miesiąca się zdecyduje. Poprzednio w 6 miesiącu miałam już łóżeczko i komodę a także sporo ciuszków no i skończyło się jak się skończyło. Jakoś tym razem nie ciągnie mnie nawet do oglądania niemowlęcych rzeczy nie mówiąc już o kupowaniu.
Ja też używam Palmers. Lubię to uczucie "wilgotnej skóry", które zostawia. Wchłania się migiem a to uczucie nawilżenia i ujędrnienia zostaje bardzo długo. Nawet mój mąż mówi, że w ciąży mam taką delikatną skórę Ja go tam wyprowadzać z błędu nie będę, że to nie zasługa ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:00
-
Hejka kochane. Mam na imię Monika. Mam 32 lata.
Długo leczyłam się na bezpłodność aż przypadkiem kiedy zrezygnowałam z leczenia bo miałam już po 7 latach dość zaszłam w ciążę z moim pierwszym synkiem. Ciąża była trudna ale warto było.
W listopadzie 2014 roku poroniłam w 7tc i bardzo to przeżyłam nie mogłam pogodzić się z stratą Gniewoszka.
Teraz ponownie jestem w ciąży. Termin na Marzec ale pewnie będzie połowa jego gdyż ze względu na chorobę genetyczną jestem pod dużym ryzykiem wystąpienia ogniska nowotworowego.
Obecnie Beta przybiera prawidłowo przynajmniej tak mi się wydaje. Mam nadzieję że na jutrzejszej wizycie będzie coś więcej wiadomo. Bardzo bym chciała.
Bardzo się boimy co będzie. Nie zniosłabym psychicznie kolejnej tragedii.
Pozdrawiam was serdecznie życząc miłego wieczoru i samych dobrych dnibaassiia, Magcollect, Izoleccc lubią tę wiadomość