Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na razie rożnych balsamów na zmianę, brzuch póki co nie rośnie więc staram się nawilżać i masować ostra rękawiczką w kąpieli, żeby skóra była elastyczna.
Mój ulubiony to klasyczny czerwony balsam Garnier-a Fajne są też masła do ciała Ziaji
Ad. wózków. To przyjechała do Polski na chwilę koleżanka z UK z małym dzieckiem i ona mówi, że tam nikt nie kupuje taki klasycznych wózków, tylko od razu takie lżejsze spacerowe z odpinanym nosidełkiem. Sama się nad tym zastanawiam, bo ja na 2 piętrze bez winy i jakoś odstrasza mnie taka wielka karocaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:03
-
A.Kasia mam tak samo ja Ty... nawet nie ogladam teraz... i nie mam zamiaru nic kupowac do poczatku lutego...
Muminka trzymam kciuki zeby tym razem bylo wszystko ok musi bycmuminka83 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Co do wozka to z doswiadczenia przy siostrzencu i siostrzenicy wim ze jak maluch ma sie urodzic wmarcu to nie ma co patrzec na rozmiar gondoli bo i tak w wakacje przejdzie na spacerowke i warto by ta byla szeroka co niestety nie w kazdym wozku jest a maly do 3 roku lubil drzemki na spacerze wiec w kombinezonie musial miec wygodnie...
baassiia, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
W pierwszej ciazy smarowalam sie najpierw oliwa z oliwek a pozniej jakims balsamem z bielendy. Rozstepy i tak wylazly. Mam to w genach. Teraz smaruje sie maselkiem do brzucha z palmersa i jest super. Nawet na nastepny dzien czuje natluszczenie, mam nadzieje ze dzieku temu nie pojawi sie ich wiecej. Stare rozstepy obecnie znowu pociemnialy i bardzo je widac.
Co do wozka kamka ma racje. Syn jest ze stycznia i w gondoli moze byl nie wiecej niz 10 razy. Pozniej juz w spacerowce siedzial latem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:29
👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.
👧🏼2016r. -
nick nieaktualnykamka wrote:Co do wozka to z doswiadczenia przy siostrzencu i siostrzenicy wim ze jak maluch ma sie urodzic wmarcu to nie ma co patrzec na rozmiar gondoli bo i tak w wakacje przejdzie na spacerowke i warto by ta byla szeroka co niestety nie w kazdym wozku jest a maly do 3 roku lubil drzemki na spacerze wiec w kombinezonie musial miec wygodnie...
I jeszcze żeby pasy w spacerówce miały jakąś sensowną regulację. Patrząc po dzieciaczkach w rodzinie to często na takie mniejsze, ale już siedzące stabilnie dzieci pasy w spacerówce są za luźne i podczas jazdy nie ma stabilizacji. W wózkach Bebetto wcześniej tak było, ale jak siostra kupowała wózek w czerwcu to się okazało, że w nowych modelach jest już taka wyprofilowana wkładka dla mniejszych dzieci. -
U nas problem wozka i lozeczka odpada bo mamy po synku. Ubranek na chlopca jest sporo u siostry, na dziewczynke bedziemy myslec jak bedzie trzeba. Ale poki co to mysle o srodowej wizycie i zeby zobaczyc Babla calego i zdrowego.
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Witajcie ponownie dziewczyny trochę mnie nie było a to dlatego, że zajęta byłam ślubem ale już po i jestem szczęśliwą żonka potem kilka dni byliśmy w Łebie, masa chodzenia, wszyscy po 22 siedzieli na drineczku a ja w pokoju spałam hehe w ogóle dziewczyny to jak u was z sennością? ja bym spała dzień i noc rano jestem zmęczona, wieczorem jestem zmęczona, masakra po prostu. W dodatku boli mnie jajnik z lewej strony, wręcz rwie, tak ciągnie i co jeszcze hmm.. aaa byłam na morfologii i mam podwyższona ANIZOCYTOZE - z tego co wyczytałam to oznacza niedobór żelaza, ale za to hemoglobine mam w normie, bo 12,8, a anemia jest jeśli jest poniżej 11, więc nie wiem co to oznacza, może to jakieś początki i dlatego jestem taka zmęczona, senna, blada nie wiem czy iść jeszcze jutro zrobić żelazo samo? i z wynikami do ginka?
A.Kasia, Izoleccc, Marcysia86, Karka lubią tę wiadomość
jusiakp
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Witajcie ponownie dziewczyny trochę mnie nie było a to dlatego, że zajęta byłam ślubem ale już po i jestem szczęśliwą żonka potem kilka dni byliśmy w Łebie, masa chodzenia, wszyscy po 22 siedzieli na drineczku a ja w pokoju spałam hehe w ogóle dziewczyny to jak u was z sennością? ja bym spała dzień i noc rano jestem zmęczona, wieczorem jestem zmęczona, masakra po prostu. W dodatku boli mnie jajnik z lewej strony, wręcz rwie, tak ciągnie i co jeszcze hmm.. aaa byłam na morfologii i mam podwyższona ANIZOCYTOZE - z tego co wyczytałam to oznacza niedobór żelaza, ale za to hemoglobine mam w normie, bo 12,8, a anemia jest jeśli jest poniżej 11, więc nie wiem co to oznacza, może to jakieś początki i dlatego jestem taka zmęczona, senna, blada nie wiem czy iść jeszcze jutro zrobić żelazo samo? i z wynikami do ginka?
Jusia gratuluję! Dobrze, że jesteś bo martwiłyśmy się czemu tak długo się nie odzywasz. Jak Ty teraz nadrobisz te 160 stron -
jusiakp wrote:Witajcie ponownie dziewczyny trochę mnie nie było a to dlatego, że zajęta byłam ślubem ale już po i jestem szczęśliwą żonka potem kilka dni byliśmy w Łebie, masa chodzenia, wszyscy po 22 siedzieli na drineczku a ja w pokoju spałam hehe w ogóle dziewczyny to jak u was z sennością? ja bym spała dzień i noc rano jestem zmęczona, wieczorem jestem zmęczona, masakra po prostu. W dodatku boli mnie jajnik z lewej strony, wręcz rwie, tak ciągnie i co jeszcze hmm.. aaa byłam na morfologii i mam podwyższona ANIZOCYTOZE - z tego co wyczytałam to oznacza niedobór żelaza, ale za to hemoglobine mam w normie, bo 12,8, a anemia jest jeśli jest poniżej 11, więc nie wiem co to oznacza, może to jakieś początki i dlatego jestem taka zmęczona, senna, blada nie wiem czy iść jeszcze jutro zrobić żelazo samo? i z wynikami do ginka?
Gratulacje! Nam niedługo roczek mija a wydaje się jakby to było wczoraj mnie też tak ciągnie i z prawej i z lewej ale tak bardziej po bokach.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
jusiakp wrote:Witajcie ponownie dziewczyny trochę mnie nie było a to dlatego, że zajęta byłam ślubem ale już po i jestem szczęśliwą żonka potem kilka dni byliśmy w Łebie, masa chodzenia, wszyscy po 22 siedzieli na drineczku a ja w pokoju spałam hehe w ogóle dziewczyny to jak u was z sennością? ja bym spała dzień i noc rano jestem zmęczona, wieczorem jestem zmęczona, masakra po prostu. W dodatku boli mnie jajnik z lewej strony, wręcz rwie, tak ciągnie i co jeszcze hmm.. aaa byłam na morfologii i mam podwyższona ANIZOCYTOZE - z tego co wyczytałam to oznacza niedobór żelaza, ale za to hemoglobine mam w normie, bo 12,8, a anemia jest jeśli jest poniżej 11, więc nie wiem co to oznacza, może to jakieś początki i dlatego jestem taka zmęczona, senna, blada nie wiem czy iść jeszcze jutro zrobić żelazo samo? i z wynikami do ginka?
niby norma jest taka ale to zalezy indywidualnie. Ja np. wiecznie mam niską hemoglobinę i dla mnie 10 to jest już dużo bo średnio mam 8 ..... -
Love_life wrote:A mnie coś naszlo na amory...mąż już spał i go obudzilam.. pierwszy raz miałam ochotę odkąd się dowiedziałam o ciąży. Man nadzieje ze bejbik ma się dobrze
Love_life lubi tę wiadomość
-
A mi się chce ciągle.ale niestety nie mogę bo mnie bardzo boli jest bardzo ciasno i niestety nie damy radę