Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate84 haha wyobrazam sobie Twoja reakcje bo czesto spotyka mnie to samo
Teraz zamowilam kolejny piekny kocyk minky (jeden do kolyski jeden do wozka
i tak ogolnie wrazie jak sie zabrudzi jeden zeby byl drugi
) Daze do tego ze umowilam sie ze spzredajaca zeby wyslala dopiero w srode (dojdzie w piatek jak maz bedzie w pracy
) Nie chodzi o pieniadze tylko o fakt gadania "po co dwa???? masz inne itp
RudyTygrysek, Kate84, Czarodziejka87, She86 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Mania1718 wrote:Kate84 haha wyobrazam sobie Twoja reakcje bo czesto spotyka mnie to samo
Teraz zamowilam kolejny piekny kocyk minky (jeden do kolyski jeden do wozka
i tak ogolnie wrazie jak sie zabrudzi jeden zeby byl drugi
) Daze do tego ze umowilam sie ze spzredajaca zeby wyslala dopiero w srode (dojdzie w piatek jak maz bedzie w pracy
) Nie chodzi o pieniadze tylko o fakt gadania "po co dwa???? masz inne itp
Hihi, my babki to jesteśmy jednakja z tych samych powodów ukrywam bo i tak wciąż słyszę, że po co znowu to czy tamto, że mała ma tyle, że na trojaczki by starczyło
I też zamowilam 2 kolejne Minky bo tamte mam z wypełnieniem i stwierdziłam, że chcę bez takie cieńsze a dwa bo jeden komplet mam do wózka, drugi do łóżeczka
jesteśmy szalone
Mania1718, RudyTygrysek, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
-
Haha dziewczyny skąd ja to znam
Aczkolwiek na rzeczy dla małego na razie nie narzeka że za dużo czy coś. Ale też raz zaszalalam to kurierom w jeden dzień 1500zł musiałam zapłacić
Ehh my kobietyMania1718, Kate84 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
aleksandrazz wrote:Ooo fajnie. Wyśle męża , bo ja się boje że zostane stratowana ;d
Ola ja przed ciążą też byłam świadkiem tego szaleństwa! Napaliłam się na pewien stanik, jak otwarli Lidla i te bydło tam wparowało to przecierałam oczy ze zdumienia, że to się dzieje na prawdę! HahahaUdało mi się dorwać 3 paczuszki i poszłam na dział z jajcami i tam w spokoju sobie je oglądałam i zastanawiałam który, a tam gdzie leżał reklamowany towar nadal się kotłowało.
Muszę to przemyśleć, czy warto ryzykować życie
Est lubi tę wiadomość
-
Też przed ciążą gdzieś w maju podjechalam po sukienkę, 10 min przed otwarciem, oczywiście tłum. W środku też te rzeczy powybierane, wydaje mi się że dużo pracowników odkłada dla znajomych, nie mówiąc właśnie o tych ludziach którzy rzucają się na to, a ja zwyczajnie się boje... Mam ochotę na ten podkład pod materac i mate
Może te body tez ale już na 74.
Falon lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Oj w takim razie ja mam luz. Mój kochany mąż wie o każdych zakupach i cenie. Choć ostatnio nie ma miesiąca by nie szło nam 600-800 zł jak nie na młodą to na naszego starszego urwisa. Hihihi Dziś też zrobiłam ostatnie zakupy tzn. Torbę do wózka i zamówiłam od babki której kocyki minky są rewelacyjne a dodaje też gratisy. Więc zamówiłam dwa przyborniki i dwie falbanki maskujące w cenie 120 zł. A że nie zawiodłam się na niej to cenowo też mi się opłaca. Oczywiście pieluszki i już teraz w lutym mojego męża muszę ubrać bo nie mogę patrzeć na jego koszulki i tą kurtkę brrr wściekłe pomarańczową. No a potem tylko pachne czekam na cesarke i zbieram na wakacje w górach dwutygodniowe
Falon, Kate84, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
Kurde ja też mam wrażenie, że ostatnio zaczyna mnie swędzieć coraz więcej części ciała hmmm
Dzień dobry Marcówki, powodzenia na wizytach
Dziś w końcu i ja mogę powiedzieć, że Witam się w 35tc jedna z granic przekroczona jejejeRenka88, Gośśś, M+M+?, Mania1718, Czarodziejka87, d'nusia, ksanka, A.Kasia, Est, Izoleccc, Madlene.:), Madzialena90, Magda lena, RudyTygrysek, olatychy, krówka_muffka, She86, Hannia123, Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki przyznam sie vez bicia, nie sledze was caly czas, poprostu pisze jak mam problem czy watpliwosci ale dzis dostalamzawalu.. Dokladnie 5 min temu.. Poszlam siku i jak sie pidtarlam to ( od 1 swiadomego dnia ciazy patrze na papier po wytarciu sie.. Moze powiecie ze to obrzydoiwebale zawsze atrze czy sie cos nie dzieje czy nie ma jakiejs plamki itp...) i patrze a ja papuerze wielki glut, moze nie jakis super wielki hmmm wielkosci paznokcia na kciuku o:) normalnie myslalam ze czop poszedl... A to 31 tydzien dopiero... Nic mnie nie boli, nie mam skurczy, obserwuje sie..
Dziewxzyny ostatnio zauwazylam troszke wiecej sluzu ale to byl zbity gesty glut.. Macie tez tak na tym etapie ciazy??
-
nick nieaktualnyDziewczynki przyznam sie vez bicia, nie sledze was caly czas, poprostu pisze jak mam problem czy watpliwosci ale dzis dostalamzawalu.. Dokladnie 5 min temu.. Poszlam siku i jak sie pidtarlam to ( od 1 swiadomego dnia ciazy patrze na papier po wytarciu sie.. Moze powiecie ze to obrzydoiwebale zawsze atrze czy sie cos nie dzieje czy nie ma jakiejs plamki itp...) i patrze a ja papuerze wielki glut, moze nie jakis super wielki hmmm wielkosci paznokcia na kciuku o:) normalnie myslalam ze czop poszedl... A to 31 tydzien dopiero... Nic mnie nie boli, nie mam skurczy, obserwuje sie..
Dziewxzyny ostatnio zauwazylam troszke wiecej sluzu ale to byl zbity gesty glut.. Macie tez tak na tym etapie ciazy??
-
nick nieaktualnyKate84 wrote:Kurde ja też mam wrażenie, że ostatnio zaczyna mnie swędzieć coraz więcej części ciała hmmm
Dzień dobry Marcówki, powodzenia na wizytach
Dziś w końcu i ja mogę powiedzieć, że Witam się w 35tc jedna z granic przekroczona jejeje
A kostki przeciez najczesciej puchna.
A tak ogolnie dzien dobry, ja dzis krew i mocz oddaje. -
heja dziewczyny ja już nie mam sił w piątek wyszły mi leukocyty w moczu lekarz kazał zrobić szybko posiew poleciałam i dziś mam wyniki posiew ujemny ale wyszły erytrocyty wyługowane 5 - 10 wpw a leukocyty w normie co to oznacza bo erytrocyty to chyba krew w moczu
-
Hejka
Ja tez dzisiaj oddalam siusiu i krew do badaniaa pozniej mam miec zrobione usg o ile ta kobitka dojedzie, bo to jakis inny lekarz ma robic, nie z tego szpitala...
Kate gratuluje 35tygodnia :-*
Saya nie mam pojecia co to moglo byc, obserwuj sie i jak to sie powtorzy to zapytaj gina, wiem ze czop jest podbarwiony krwia, a bierzesz jakies tabletki dowcipne? Moze to od tego lub od nadmiaru sluzuAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyGośśś nie zawsze czop jest podbarwiony krwia. Tak sie zdarza gdy odchodzi zaraz przed porodem i wtedy nalezy od razu udac sie do lekarza.
Ale z doswiadczen dziewczyn i wiedzy ksiazkowo poradnikowej wiem ze czop moze po kawaleczku odchodzic nawet przez kilka tygodni i nawet fziewczyny nie zdaja sobie sprawy ze to czop bo wlasnie nie ma krwi. A pozniej juz tylko same wody odchodza i jest porod. -
nick nieaktualnyLuteine mam od zawsze dowcipnie, narazie nie czuje zadnych dodatkowych objawow, na szczescie mam wizyte w srode.. Dziekuje za odpowiedzi, czytam tez w miedzy czasie ja innych forach i innych artykulach troche sie uspokoilam, ale jak by tak cos to do srody bede sie raczej oszczedzac