Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarodziejka mój też mówi, w chyba co 5 min będę małego przebierać
Ja mam 3 kocyki, jeden cieńszy , drugi grubszy i jeden od znajomej , którym planuję wyściełać wózek , w sensie gondolę. I tak dziś sobie myślę, że znalazłam super kocyk minky z pieskami i po prostu muszę go zamówić. No bo przecież kocyków nigdy nie za dużo prawda ?a mąż powie, że już na prawdę zwariowałam
Czarodziejka87, Kate84, Mania1718 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Saya, gdy skarzyłam się lekarzowi, że w ciąży mam większą wydzielinę z pochwy to powiedział, że w ciąży to jest normalne i dopóki nie jest zabarwiona, albo nie ma specyficznego zapachu to wszystko jest ok.
A co do minky, to zabrałam mamie maszynę do szycia i mam zamiar sama uszyć kocyki dla Malucha. Na youtube jest milion tutorialiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 10:14
ksanka lubi tę wiadomość
-
Moja mama też się pytała czy mózg mnie nie swędzi
Ale dzisiaj rano zdarlam męża z łóżka i zrobiłam próby watrobowe przy okazji morfologie i mocz. Będę miała przynajmniej wyniki przed jutrzejszą wizytą
Co do czopa, jakaś lutówka kiedyś miała to samo, a jej gin stwierdziła że to taki grubszy śluz.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyZ tymi zakupami to u nas jest zupełnie odwrotnie
Ja jestem sknera i kupuję wyłącznie niezbędne rzeczy, rzadko mi się zdarza zaszaleć. Z tym, że jak już kupuję, to wolę wydać np te 400 zł na buty i chodzić w nich kilka lat niż mieć za tą kasę 4 pary i każdą styraną po roku
Nie lubię zakupów i to może dlatego, robię wszystko aby omijać centra handlowe a moim ulubionym sklepem jest Zalando.pl
Za to mój mąż potrafi przyjechać z 5cioma t-shirtami "bo były na promocji i kosztowały grosze" a potem znajduję w śmiechach metki i się okazuje, że było troszkę inaczejAle on to jest jak baba z tymi ciuchami, już mi na jego rzeczy brakuje miejsca w szafie a wieszaki to muszę co chwilę dokupować
Na szczęście wydatków na wyprawkę za bardzo nie odczuliśmy bo część rzeczy miałam po Miśku, dużo dostaliśmy też od mojej siostry. A tak to tylko wózek i szafaKate84, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Z tymi zakupami to u nas jest zupełnie odwrotnie
Ja jestem sknera i kupuję wyłącznie niezbędne rzeczy, rzadko mi się zdarza zaszaleć. Z tym, że jak już kupuję, to wolę wydać np te 400 zł na buty i chodzić w nich kilka lat niż mieć za tą kasę 4 pary i każdą styraną po roku
Nie lubię zakupów i to może dlatego, robię wszystko aby omijać centra handlowe a moim ulubionym sklepem jest Zalando.pl
Za to mój mąż potrafi przyjechać z 5cioma t-shirtami "bo były na promocji i kosztowały grosze" a potem znajduję w śmiechach metki i się okazuje, że było troszkę inaczejAle on to jest jak baba z tymi ciuchami, już mi na jego rzeczy brakuje miejsca w szafie a wieszaki to muszę co chwilę dokupować
Na szczęście wydatków na wyprawkę za bardzo nie odczuliśmy bo część rzeczy miałam po Miśku, dużo dostaliśmy też od mojej siostry. A tak to tylko wózek i szafa
To widzę że nie tylko mój mąż ma 3/4 wielkiej szafy dla siebie. Dla porównania ja mam 3 półki podzielone na koszulki, spodnie , sukienki i spódniczki a mąż ma 7 półek nie licząc wieszaków.... i też ciągle bo promocja. -
hej kochane:)
Witam sie w 33tc:)jejku juz niedługo:)doczekac sie nie moge:)
remont u mnie taki ze masakra całe mieszkanie rozkopane mam dosc;(d'nusia, Renka88, A.Kasia, Czarodziejka87, edyś, ksanka, Madlene.:), RudyTygrysek, Kate84, Mania1718, Madzialena90, muminka83, Hannia123, Lilou1984, Karka, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwaa wrote:Czarodziejka mój też mówi, w chyba co 5 min będę małego przebierać
Ja mam 3 kocyki, jeden cieńszy , drugi grubszy i jeden od znajomej , którym planuję wyściełać wózek , w sensie gondolę. I tak dziś sobie myślę, że znalazłam super kocyk minky z pieskami i po prostu muszę go zamówić. No bo przecież kocyków nigdy nie za dużo prawda ?a mąż powie, że już na prawdę zwariowałam
a skąd zamawiasz kocyk z pieskami?/ Też chcę! -
nick nieaktualnyNataszka2200 wrote:hej kochane:)
Witam sie w 33tc:)jejku juz niedługo:)doczekac sie nie moge:)
remont u mnie taki ze masakra całe mieszkanie rozkopane mam dosc;(
Gratuluję 33 tyg i łączę się w bólu w związku z remontemNa szczęście u mnie w piątek wielkie porządki, łazienka może jeszcze nie będzie w 100% skończona ale płytki powinny być już położone i chociaż już nie będzie się tak pylić i "nosić".
Muminka - my mamy w sypialni OGROMNĄ szafę w zabudowie i przeraża mnie już ta ilość Piotrka ubrańNiby każde z nas ma swoją połowę szafy ale tak naprawdę mąż już zasiedlił połowę mojej części i ten stan postępuje
Najlepsze jest to, że samych wyjściowych koszul ma z 15-20 sztuk a kiedy ja przed jakąś uroczystością rozważam kupno sukienki to słyszę "po co Ci, przecież masz tyle sukienek...". No tak - całe 5, z których połowa już wyciuchana a w resztę się nie mieszczę
Kate84, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, witam się poniedziałkowy dzionek
Ja kupiłam jak do tej pory tylko jeden komplet Minky, ale za to moja mama uszyta już kolejne 2najlepszy jest mój ojciec, zawsze był przeciwny robotkom mamy na szydelku czy na maszynie a teraz tylko ja goni to zrób Czapeczke. Buciki, sukieneczke bo powiem Zosi że nie chciałaś.
W ogóle to dziadek Zosi bardzo lubi wyszukiwać oferty na necie więc ileś rzeczy zdążył kupić zanim ja pomyślałam. I tylko się śmieje, że wyleasinguje mi a to wanienke, a to przewijak itp.
Więc doszłam że nawet nosidełko niech wynegocjuje, bo jest w tym lepszy od Araba;).
Co do ubrań to każde z nas ma swoją szafę ale moja jest większa. Zwykle na wiosnę robię przegląd i wywalam porzucone ubrania których nie założyłam np 2 lata. Ale dalej jest tego od ch i chciałabym pozbyć się staroci.
Mój M zaś w zeszłym roku jak ofebralusmy jego koszule to 27 było do wystawienia na all bo z nich wyrósł i 10 spodni.
I ma jeszcze kolejnych 30. Mam wrażenie że łatwiej było mu kupić nowe koszule Hunter niż przejrzeć posiadane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 11:00
-
Martita88 wrote:a skąd zamawiasz kocyk z pieskami?/ Też chcę!
Ja zamawiam na facebooku od Natalii Cynik. Szyje sama
https://www.facebook.com/groups/1056557064356512/
Jest to grupa zamknięta dlatego musisz wysłać zaproszenie jeżeli chcesz do niej dołączyć
A oto i kocyk :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=628128043992798&set=gm.1108752962470255&type=3&theaterMania1718 lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Dzień dobry dziewczyny
Ostatnio dużo obowiązków miałam więc mało się udzielałam ale starałam się czytać na bieżąco
Ah dzisiaj wkroczyłam w 35 tydzieńjuż tak nie wiele zostało
Falon - dzięki za informacje z lidlempójdę polować
Dobrze, że mam 3 lidle niedaleko siebie więc zawsze mogę zrobić kursik
Magda lena, Czarodziejka87, A.Kasia, ksanka, edyś, Kate84, Madlene.:), Mania1718, Hannia123, d'nusia, Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość
Samuel
-
Dzień dobry, umówiłam się na jutro do dentysty 10:50. Noc była straszna, przez ten ból śnił mi się poród.. najpierw byłam u jednej lekarki która odebrała mi poród, dziecka nie pokazała hmm.. do tej pory nie wiem czemu heh, potem siedzie i dalej czuje kopniaki w brzuchu i nagle nóżka małej wyszła przez mój pępek ! A potem cała córcia wyszła przez pipkę i z małą na rękach jechałam do szpitala
Masakra co za sen heh
jusiakp
-
niecierpliwaa wrote:Ja zamawiam na facebooku od Natalii Cynik. Szyje sama
https://www.facebook.com/groups/1056557064356512/
Jest to grupa zamknięta dlatego musisz wysłać zaproszenie jeżeli chcesz do niej dołączyć
A oto i kocyk :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=628128043992798&set=gm.1108752962470255&type=3&theater
aaaaaaa to ja już od Natalii kupiłam dwa kocyki i podusię -
hej dziewczynki:) u nas dzisiaj od rana skurcze ale nieregularne dzwoniłam do mojego dr to mam wziąć kąpiel na spokojnie pospacerować sobie po mieszkaniu albo sie położyć jeśli się staną regularne to mam przyjechać na oddział on tam dzisiaj jest jeśli przejdą to sie nie stresować tylko w czwartek na wizycie sie widzimy...
-
Dzień dobry!
Jestem niewyspana i obolała. Od wczoraj nie mogę sobie znaleźć odpowiedniej pozycji- siedzącej czy leżącej. Całą noc się wierciłam teraz boli mnie głowaZresztą ostatnio codziennie boli mnie głowa nie wiem od czego to może być.
-
nick nieaktualnypolin wrote:Dzień dobry!
Jestem niewyspana i obolała. Od wczoraj nie mogę sobie znaleźć odpowiedniej pozycji- siedzącej czy leżącej. Całą noc się wierciłam teraz boli mnie głowaZresztą ostatnio codziennie boli mnie głowa nie wiem od czego to może być.
A mierzysz sobie codziennie ciśnienie? Warto byłoby przez kilka dni je kontrolować. Pij dużo wody bo odwodnienie też sprzyja bólom głowy.
kamka - oby się uspokoiło, daj znać! -
dzień dobry
ja już po wizycie
oczywiście L4 do 25 lutego
Emma przybrała na wadze waży 2500
łożysko młode, wody prawidłowe
jeee
aa najważniejsze test na pasiorkowca UJEMNY !!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:20
Kate84, domiii, baassiia, ciri22, Madlene.:), RudyTygrysek, edyś, Mania1718, Czarodziejka87, Madzialena90, Magda lena, ryjkek, Izoleccc, muminka83, Est, Hannia123, d'nusia, Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość