Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry mamusie:*
Marlena to przykre kiedy rodzona siostra,która powinna być jedną z najbliższych osób tak się zachowuje:(
Tak dobrze Cię rozumiem..z moją mam też kiepskie stosunki szkoda gadać..
Czasami mnie to boli,że nie mam siostry-przyjaciółki
Renka dasz radę wierzę w Ciebie!
4 tygodnie leżenia i to w najgorszym wypadku więc nie jest powiedziane,że będziesz musiała cały czas leżeć a ten miesiąc zobaczysz jak zleci trzymaj się:*
Dziewczyny które dziś wizytują trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści:*
A.Kasiu karuzelka super:)Miło taki prezent dostać
Ja też mam karuzele ale najwcześniej po miesiącu ją zamontuje:)
A też widziałam zdjęcia boogiesilver szok ile ludzie są w stanie do łóżeczka napchać!
Byle tylko wyglądało na bogato ale każdy robi jak uważa;)
Co do odwiedzin to w szpitalu mam nadzieję,że nikt nie przyjdzie a do domku to też te dwa tygodnie lepiej,żeby poczekali no zobaczymy;)
Lecę napalić w piecu i zrobić śniadanie
Miłego dnia:)
Renka88, Kokaina, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
aleksandrazz wrote:Może na szpitalnym jedzeniu?
Ja się cieszyłam że moje koleżanki z roku miały praktyki w tym szpitalu co lezalam, chodziły mi do baru po normalne jedzenie
Ze szpitalnego jedzenia to tylko obiad jest smaczny. Reszta pozostawia wiele do życzenia:P -
nick nieaktualnyMagda lena wrote:Dziewczyny, a odzywała się Roletka od bliźniąt?
Bo może przegapiłam jej wpis?
Ciężką miałam noc. Bóle miesiączkowe + stres przed ściągnięciem pessara. Mało spałam. Zaczynam się lekko stresować... ale tylko troszkęAdrenalinka jest fajna!
Odezwę się później, bo jeszcze kilka spraw muszę załatwić na mieście.
Spokojnego dnia! :*na 1693
-
Dzień dobry w 36 tyg !!! 88%
M+M+?, baassiia, ryjkek, Czarodziejka87, nataliano, d'nusia, A.Kasia, Renka88, Karolina@, Madzialena90, Kokaina, RudyTygrysek, domiii, ksanka, She86, Falon, krówka_muffka, Est, Karka, Izoleccc, Lilou1984, Mania1718, Martita88, Kate84, Hannia123, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Cześć marcówki
Właśnie wróciłam z badań. Pogoda wiosenna i chyba wolałabym mróz, bo wraz z ociepleniem przyszło przeziębienie.Wczoraj się kiepsko czułam, przy okazji wypróbowałam sobie nowy termometr bezdotykowy i mam mieszane uczucia. Często mierzyłam sobie temperaturę i co chwilę pokazywał inną temperaturę od 36,7 do 38. Hmm... chyba niemożliwe, żeby temperatura się zmieniała drastycznie co pół godziny. A najlepiej, bo zwykły termometr elektroniczny za 10 zł pokazywał mi zawsze prawidłową temperaturę. Szkoda, że nie mam już termometru rtęciowego.
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Dzień dobry!
Skończył mi się transfer w telefonie, wpadam tylko napisać ze wynki spadły do normy. Czekam jeszcze na kwasy które mają być w poniedziałek i mam nadzieję że mnie puszcza do domu.ryjkek, baassiia, Falon, Czarodziejka87, M+M+?, edyś, d'nusia, A.Kasia, Renka88, polin, Karolina@, Kokaina, RudyTygrysek, muminka83, arien, domiii, ksanka, She86, Est, Karka, Izoleccc, Lilou1984, Mania1718, Martita88, Kate84, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
M+M to trzymam kciuki za wyniki:* i oby to nie była cholestaza
MeAmerie to dobre wieści,że są w normie!Na pewno niedługo będziecie w domku:)
Ryjek a jakiej firmy masz ten bezdotykowy?
Faktycznie najdokładniejsze te rtęciowe ale teraz zamiast nich są takie z galem i też są tak samo dokładne jak te z rtęcią
Ja zaraz idę prać drugą turę ciuszków małego:)
Kurcze dziewczyny tak mnie boli pod biustem,że nawet sportowy stanik mi przeszkadza:( masakra:(
M+M+? lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Dzień doberek mamusie
Dzisiejszej nocy nie miałam zgagi! !!co za ulga
Czyżby mały się obniżył i nie uciska tak mocno na żołądek?
Mały obudził się o 6 z mega czkawką porozpychał się i zasnął a ja musiałam wstaćuroki macierzyństwa
Falon lubi tę wiadomość
[/link]
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wyniki.
Nasza furka właśnie dojechała!Renka88, edyś, d'nusia, Kokaina, RudyTygrysek, alinalii, Czarodziejka87, ksanka, Falon, Est, Lilou1984, Martita88, Kate84, Kaarolina, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w 36 tygodniu!
Ja już po wizycie. Co do tej plamki krwi z wczoraj ginka powiedziała żeby się nie przejmować, skoro była jednorazowa. Na tym etapie to może być wszystko.
Szyjke nam w miarę długa i zamknięta, także się w miarę cieszę.
Ale dokucza mi cały czas mega ból krocza i klucie w szyji więc muszę się jeszcze trochę pooszczedzac
Lilou[\b], daj znać jak u Ciebie.M+M+?, d'nusia, edyś, muminka83, A.Kasia, Czarodziejka87, Madzialena90, Falon, Madlene.:), Renka88, Karka, Mania1718, Lilou1984, Magda lena, Kaarolina, Hannia123 lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Sposób na swędzenie, w oczekiwaniu na wyniki - układam puzzle, które mój bratanek dostał od mikołaja, 4000 elementów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:09
d'nusia, Kokaina, muminka83, Czarodziejka87, Falon, Est, Karka lubią tę wiadomość
-
Czarodziejka co do bolu pod biustem to tez to mam bo dno macicy jest juz bardzo wysoko a i brzuszek mam wysoko
Dziewczynki chyba ktoras z Was bierze leki na nadcisnienie (Teresa?) -przy jakim cisnieniu je dostalysvie? Mi sie ostatnio moje niepodobaod paru tyg conajmnien dwa razy dziennie kontroluje i mam srednio 135/80 ale zdarzaja sie epizody 139/85
i tetno mam paskudne bo nic nie robiac mam 100 a jak przejde z pokoju do pokoju i chwile odsapne to potrafie miec 130.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:28
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
dzisiaj znowu pospaliśmy... chyba podświadomie wykorzystuję każdą chwilę na dłuższy sen teraz
dziękuję Dziewczyny za wsparcie, przynajmniej jesteśmy w tym bólu razem :*
Magda lena trzymam kciuki za dzisiejsze pożegnanie z pessarem! :*
Kokaina to jak ona Ci to pobierała?! bo ja byłam 2 dni później, a tak jak pisałam odkryłam u siebie też to świństwo, i nic nie czułam... ?
ps. czy Wy też dalej przybieracie na wadze? bo w ostatnim miesiącu podobno waga się zatrzymuje, a nawet spada, a mi jakoś ciągle rośnie! ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:30
-
Czarodziejka87 wrote:
Ryjek a jakiej firmy masz ten bezdotykowy?
Faktycznie najdokładniejsze te rtęciowe ale teraz zamiast nich są takie z galem i też są tak samo dokładne jak te z rtęcią
Ja zaraz idę prać drugą turę ciuszków małego:)
Termometr Novama. Kupiłam go w aptece i był najdroższy z możliwych. Dałam za niego ponad 100 zł.
Ja na szczęście wszystko już poprałam dla młodego.Chociaż pranie to jeszcze luz ale prasowanie takich malutkich ciuszków nie należy do najłatwiejszych
Syn Stasiu ur 02.03.2016