Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:myślałam że zostanę zbadana ze względu na te żylaki ale jak zobaczyłam w drzwiach gabinetu czarnego jak smoła lekarza (moja doktor nie mogła być tego dnia) to modliłam się żeby jednak nie chciał badać
i tak mnie olał
Haha Mania1718 taki opalony czy taki brudny?Mania1718, foxica, Falon lubią tę wiadomość
-
edyś wrote:Baecik, to teraz tylko czekać do porodu
Wagą malca się nie przejmuj, moja na tym etapie chyba jeszcze mniej ważyła. Mam nadzieję, że przez ostatnie tygodnie przybrała, czego i życzę Twojemu malcowi
W sumie niezbyt mnie to martwi bo w końcu tatuś nieduży,ze mnie też żaden kolos to jak synek ma być dużyedyś lubi tę wiadomość
-
*Beacik* wrote:Haha Mania1718 taki opalony czy taki brudny?
Haha chyba to pierwszeRasistką absolutnie nie jestem ale oczekiwałam malutkiej zgrabniutkiej kobietki a zamiast niej wszedł pan o wielkich gabarytach i w dodatku strasznie ciemny był
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 13:31
[/link]
-
Dziewczyny ja już tak wysoko ten brzuch mam,że nawet sportowy stanik uwiera..kurcze taki ból a o takim staniku z fiszbinami mogę pomarzyć
Nie dałabym rady w nim wytrzymać
No nic musimy jakoś dać radę
Domiii zdradź gdzie widziałaś ten stanik z Canpola za 25zł? bo ja kupiłam za 35
Ja już po praniu ciuszków,jutro idą kocyki,pieluchy tetrowe i rożek
Kurcze popsuła mi się sokowirówka buu:(
Robiłam soczek z buraków i tak zaczęła rzęźić a kupowałam ją w październiku więc w miarę nowa..no pech:/
Muszę oddać do naprawy bo 3 lata gwarancji ma.
Filip 28.03.2016
-
W sumie to chyba wystraszylam się go bo mam złe doświadczenia z czarnoskórą pani doktor w mojej przychodni. Jest/była strasznie nie miła i nie czuła. Przy jednym z badań (kamienie na nerkach) tak mnie uderzała w nerkę (sprawdzała czy rzeczywiście boli
) że zgièłam się w pół a wzrokiem policzkowałam ją.
Przez wredne babsko mam traume i rejestrując się zawsze mówię że nie chce wizyty z nią
[/link]
-
Mania1718 wrote:Haha chyba to drugie
Rasistką absolutnie nie jestem ale oczekiwałam malutkiej zgrabniutkiej kobietki a zamiast niej wszedł pan o wielkich gabarytach i w dodatku strasznie ciemny był
Haha to chyba bardziej zaskoczenie jak człowiek się nie spodziewa
Moja mama X lat temu też miała zabawną sytuację. Mianowicie wchodzi sobie do małego sklepu niczego się nie spodziewając a tam z zaplecza wychodzi mocno czarnoskóry pan i pyta czy coś podaćMama tak się speszyła że podziękowała i szybko wyszła chyba ze stresu
Mój partner też taki czekoladowy choć nie aż tak smolisty.
Mania1718, Kate84, Falon lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Wilgotność jest okej. Przy takiej pogodzie jest wcale nie wysoka
u mnie czasami wzrasta do 75-80% ale po suszeniu prania. 30% występuje latem, przy bardzo ładnej pogodzie
-
skowroneczka87 wrote:I jak Danusiu te obrazki w realu sie prezentuja?
kupiłam 3 sztuki wiszą obok siebie, pozniej moze wrzucę zdjęcie pokoiku.
skowroneczka87, d'nusia lubią tę wiadomość
-
ksanka wrote:Dziewczyny mnie też to dziwi jak można nic nie użyć w ciąży, jedząc 7-8 razy dziennie bez wymiotów itp.
Ale z drugiej strony widocznie ta ciąża tak ma, i wszyscy mi się dziwią jak to możliwe.
Lekarz zero stresu, wyniki dobre mała rośnie i mnie obiada a ja.....
BEDE LASKA NIEBIESKA po porodzie! I cała szafę będę musiała wymienić na ciuchy sexy mama's
Ale tak na poważnie, czasem mnie to martwi czy rzeczywiscie jest wszystko dobrze i tam mają waga jest taka jak być powinno.
No nic ja startowałam z duuuuza nadwagą to mialam przez te miesiące z czego tracic.
Dziewczyny z Warszawy, czy myslalyscie coś o basenie dla mamy i maluszka? Ja zaczęłam się ostatnio zastanawiać czy i gdzie można chodzić na takie zajęcia i od jakiego wieku maluszka.
Kolejna kwestia to depilacja woskiem bikini przed porodem. Przed moim zalegnieciem w niedźwiedzim barlogu chodziłam regularnie do time for wax na depilację bikini bo ich pasta nie boli, teraz po 6 M-C przerwy zastanawiam się czy ból nie będzie zbyt drastyczny.
Muszę zapytać gina o pozwolenie, bo mąż powiedział że on mnie goli nie będzie, a ja sama nie daje rady.
A jakue jest wasze podejście do tematu?moj maz już gada do brzucha jak będzie uczyl nurkować corcie
ksanka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwaa wrote:Kobietki mam pytanie co do termometru bezdotykowego. Jaki kupiłyście? Czy warto przepłacać? Bo ceny są różne
Ja mam właśnie ten Microlife nc 150 o którym wspomniała Czarodziejka. Ogólnie poleciła mi go koleżanka, niby temp pokazuje ok. Ale ja i tak wole takie zwykłe do dziubka albo rtęciowe.. No ale wiadomo że z takim maluchem to ciężko byłoby mu taki zwykły termometr zaaplikować. Choć mnoe ciekawią te z termometrem w smoczku, ciekawe czy to daje rade