Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśś wrote:Hejka
Heh u mnie pogoda paskudnanawet sie nic nie chce
Trzymam kciuki za wizyty
Edys ostatnio pisalam Ci ze zamawialam na allegro kilka rzeczy u sprzedawcy, ktorego link tu wstawialas i teraz moge sie wypowiedziec na temat tych rzeczyprzescieradla zamowilam z frotty do wozka, na przewijak i gondoli fakt nie jest to gruba frota ale jak za ok 10zl to jest wedlug mnie ok. Posciel jest dobrej jakosci, pieluchy tetrowe wzielam najgrubsze jakie mial i sa na pewno grubsze niz te z pepco a kosztowaly po 3zl
wzielam jeszcze polspiochy i tez sa fajne
Gośśś lubi tę wiadomość
-
Wiewiorko idz do lekarza, to jedyna moja rada. Ja tez nie mialam goraczki a mimo to dostalam antybiotyk.
Dziewczyny trzymajcie kciuki o 17 mam usgzobaczymy jak moja szyjka i jak malenstwo
ksanka, edyś, Falon, alinalii, Kate84 lubią tę wiadomość
jusiakp
-
mamusie jakby któraś potrzebowała wieszaczki na ubranka to polecam z ikei te:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30024716/
sprawdzone i fajnie sie na nich układają ciuszki dla nimowlaka jak i dla 4 latki:)
Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość
-
A i jeszcze jedno pytanie
Kupiłam takie małe urządzenie za kilkanaście złotych, pokazuje temperaturę, datę, godzinę i wilgotność, o co właśnie mi przede wszystkim chodziło. Chciałam sprawdzić jak to u mnie z tą wilgotnością jest. No i on pokazuje cały czas 58%. Myślicie, że to w ogóle możliwe, taki poziom wilgotności bez żadnego nawilżacza?
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Ostatnio jestem strasznie w tyle z tym co piszecie. Właśnie wracam z W-wy po 2 dniach tam spędzonych. Ale najważniejsze że udało się nam załatwić całą papierologię.Natomiast po nocach przechodziłam dosłownie męki bo tam gdzie nocowaliśmy spania były tak twarde dla mnie że masakra.Nijak nie mogłam się ułożyć.
W poniedziałek byliśmy na podglądaniu małego.
Z tego co widzę to macie już spore wagowo dzieciaczki a mój niecałe 1600 gram. Chyba maliznota będzie ale lekarz stwierdził że waga ok. Poza tym wszystko co dało się zobaczyć jest w porządku. Zatem pozostaje mi tylko czekać na mojego Michaelka
Choć w sumie to tak naprawdę to jeszcze daleko w lesie jestem z tymi wszystkimi przygotowaniamiA.Kasia, d'nusia, Kate84, Karka, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Gdzieś czytałam że do cesarza nie powinno się golic przez 2 tygodnie z uwagi na ryzyko zapalenia Mieszkow włosowych.
Ale podczas operacji jest to już obowiazkowe
Poszukam źródła by nie sklamacWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 12:59
-
Hej.
Jak ja wam zazdroszcze że macie już wszystko przygotowane. Ja co prawda mam całą wyprawkę ale dopiero wczoraj skończyli malować małej pokój a meble będą dopiero w przyszły piątek. W weekend zacznę może coś prać i pakować w woreczkinarazie. Torba nie spakowana baa jeszcze nie kupionaZaczyna mnie wieczorami swędzieć skóra więc mam obsesje że to cholestaza. Lekarz we wtorek dopiero. W ogóle to czuje sie jak słoń!
tyle roboty jeszcze w pokoju małej a termin cc 25 luty, obym zdążyła
Powodzenia na wizytach i miłego dzionka dla pozostałych mam
edyś lubi tę wiadomość
-
Mnie wczoraj mąż ogolił
myślałam że zostanę zbadana ze względu na te żylaki ale jak zobaczyłam w drzwiach gabinetu czarnego jak smoła lekarza (moja doktor nie mogła być tego dnia) to modliłam się żeby jednak nie chciał badać
i tak mnie olał
Teraz kokocha łysa ale do porodu będę musiała jeszcze raz poprosić męża. Mój stary to taki zimny chirurg
nic mu nie straszne
margaret26, ksanka, foxica, *Beacik*, domiii, Izoleccc, Renka88, edyś, Kate84, Falon, Karka, Hannia123 lubią tę wiadomość
[/link]
-
A ja ogolę podwozie na zero do cc. W moim szpitalu nie ma takiego nakazu, głównie chodzi o mój komfort i samopoczucie
Proszę o kciuki na jutro od 11, jedziemy na spotkanie z Gałganem i dowiemy się kiedy cięcie
Udanych wizyt, do usłyszenia!ksanka, Mania1718, d'nusia, alinalii, A.Kasia, domiii, Izoleccc, edyś, Lilou1984, Kokaina, Kate84, Falon, She86, Karka lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:A i jeszcze jedno pytanie
Kupiłam takie małe urządzenie za kilkanaście złotych, pokazuje temperaturę, datę, godzinę i wilgotność, o co właśnie mi przede wszystkim chodziło. Chciałam sprawdzić jak to u mnie z tą wilgotnością jest. No i on pokazuje cały czas 58%. Myślicie, że to w ogóle możliwe, taki poziom wilgotności bez żadnego nawilżacza?
Wilgotność jest okej. Przy takiej pogodzie jest wcale nie wysokau mnie czasami wzrasta do 75-80% ale po suszeniu prania. 30% występuje latem, przy bardzo ładnej pogodzie
-
O kasmira jak miło że też się pojawiłas,
Jeszcze miło byłoby gdyby pojawiły się jeszcze inne dziewczyny
Np lula_w ostatnio odzywała się ale już dawno na wątku cukrzycowym,
Nie wiem też jak tam się miewa Karmelekbo też walczyła z cukrami
Kasmira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Foxica Dziękuję za pamięćJestem cały czas na forum ale ostatnio nie mam weny do pisania. U nas wszystko dobrze, mały rozrabia dzień i noc, za co go bardzo kocham bo się nie martwię
No i w poniedziałek wizytujemy, już się nie mogę doczekać
Cieszę się bardzo, że tak Ci się spodobało nasze łóżeczko- ja też jestem z niego bardzo zadowolona
Dziewczyny gratuluję osiągniętych pierwszych granictrzymam kciuki za wszystkie szyjki, żeby dotrwały przynajmniej do 37 tygodnia
foxica, edyś, Kokaina, Kate84, She86, Karka, Hannia123 lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r