Renka Czekamy na wieści po badaniu, ale w tym najgorszym wypadku to zobaczysz jak szybko zleci. Ale trzymam kciuki by to leżenie w szpitalu nie było potrzebne :-* Renka i co ten zastój dla Was oznacza?
Olu ja wiem wiem eh ale od jutra w Poznaniu już tylko leżenie

przyjemności i owocnych poszukiwań krzeseł
M+M cieszę się, że wyniki dobre, ja się zupełnie nie znam ale myślę że to nie cholestaza bo i wynik troszkę ponad normę
MeAmerie rewelacja, wspaniałe wieści bardzo się cieszę
Kokaina cieszę się, że na wizycie wszystko dobrze i nie ma powodów żeby się martwić. A czy mówiła Twoja lekarka o tych bólach w dole bo ja mam naprawdę bardzo silne, ledwo z nimi daje radę? O kurcze ja też mam te hemoroidy na zewnątrz
Domii Ja w sumie od tygodnia stoję z wagą, a wciąż wpieprzam słodkie

ale już nie pamiętam ile miałam na ostatniej wizycie, za tydzień Wam powiem ile w te 3 tygodnie przybrałam

ja mam monitor oddechu razem z nianią od razu a później planuje dokupić kamerkę tylko bo jednak przy domu to się fajnie sprawdza, mamy Angelcare
Wiewiórka może coś z serii prenalen? Skoro domowe sposoby nie działają? Zdrówka
Karolina@ ja widzę nowy awatarek

masz jakieś fotki?
Kamka gratuluję udanej wizyty i cieszę się, że wszystko jest dobrze
Foxica fajnie, że się odezwałaś

cieszę się, że u Was wszystko dobrze i chłopaki ładnie sobie rosną! Jesteście już coraz bliżej a jak ustalicie konkretny termin to w ogóle będzie odliczanie

i zazdroszczę tak świetnego samopoczucia ja tam wciąż mówię jak to musi być z dwójką w brzuchu ciężko hihi
Ksanka seksi mama

co do depilacji, ja przed ciążą robiłam laser, wiadomo że w ciąży poszło w odstawke najgorsze, że cała praca poszła na marne bo hormony sprawiły, że znowu rośnie ich dużo

wosku bym nie dała rady na bikini bo ostatnio to nawet pachy i nogi bolą

także woskiem tylko te części a bikini robię na czuja golarką

na basen też chcę chodzić z małą w Gdańsku, ale jeszcze nie wiem gdzie są takowe z wodą jonizowaną dla maluszka,myślę że jak wszystko będzie dobrze to po skończeniu 2 Mż
Lilou hihi właśnie jesteśmy w trasie do Poznania i już obiecuję leżenie
Paola ja nie wiem, ale w sumie ja zawsze jadę na 0,no teraz to takie niedokładne 0

ja też ostatnio kupiłam takie coś i mi pokazuje 40% to też niby całkiem dobrze, więc myślę że faktycznie może tak po prostu być. Na innym mieszkaniu strasznie mi doskwierało suche powietrze a tutaj nie więc już chyba wiem dlaczego
Beacik cieszę się, że wszystko jest dobrze, a do wagi to nie ma co się przywiązywać różnie po porodzie może się okazać

przykro mi, że tak się wymęczyłaś na wyjeździe
Kasmira zdążysz na pewno nic się nie martw

mnie też swędzi wszystko ale właśnie tylko wieczorem dziwne to jakieś
Niecierpliwa ja też mam baurer
Magdalena rewelacja, cieszę się że jesteś już bez passera no i że szyjka taka ładna i zamknięta! Pięknie, przykro mi tylko że to takie nieprzyjemne było :-* ps. Jesteś już tak blisko ciąży donoszonej i ile waży!

śliczna fotka!
Lula cieszę się, że wszystko jest u Was dobrze i że się odezwałaś, wszystkiego dobrego
Muminko no właśnie jak już trzeba to może raz na 3 dni wystarczy? Też musisz dbać o siebie przecież, co ja mówię o Was! A z jedną ręką zrobi coś tam przy sobie i w domu...
Jejuu w końcu nadrobiłam i odpisałam, ja całą noc po tym ciężkim dniu nie spałam no oka nie zmrużyłam ani na chwilę. Rano wstałam bóle trochę mniejsze ale za chwilę trzeba było się szybko ogarnąć spakować do auta, ogarnąć mieszkanie przed wyjazdem i po wózek. Dziewczyny powiem Wam, że ja jestem jakąś psychiczna chyba bo zakochałam się w tym wózku ponownie, no cieszę się z niego tak jakbym co najmniej nowa super bryke sobie kupiła!składa się fantastycznie, tak samo montaż i demontaż, prowadzenie to w ogóle bajka

naprawdę uważam że wart był swojej ceny. W weekend zrobię zdjęcia i się pochwalę

kocham go

i uwaga nie mogliśmy się spakować do kombi no bo w trasie do Poznania ja musze leżeć a to 4 ogromne kartony i nosidełko! Musieliśmy wyjąć z kartonów a były by super do przeprowadzki eh bo naprawdę ogromne!
Teraz już niedługo będziemy w Poznaniu i naprawdę muszę leżeć, ja nie wiem co jest ale boli mnie wszystko na dole strasznie, nie mogę nawet z auta wyjść, chodzić czy ubrać głupich butów.... No spojenie, kości, pachwiny i szyjka to dają mi w kość strasznie